Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 16
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
Bubamara felicitari pentru reusita cu legumele! O sa vezi ca incet incet o sa pape si ea!
Lavi iti dai seama ca nu rodea la el ci doar a supt un pic zeama aia si nu a patzit nimic. Nu i l-am lasat decat asa de gust. Nici nu cred ca a ajuns in stomacel ceva dar sos de salata de rosii cu paine a mancat de s-a lins pe botic si urla paaaapa,paaapa!!!
L-am tras pe camera dar inca nu stiu cum sa transfer in calculator!
Hai ca mai intru mai tz ca acu ma duc sa fac un pic de curat ca....e dezastru national la mine! Va pup!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
ilenutza spune:
Bianca, bine ai venit!Pune la semnatura data nasterii ca sa ne orientam mai bine la vasta piticului!
Stiu ca s-a discutat mai de mult ref la vanish si pete: eu am sprey de pete de la amway si este super bun,dau un pic cu el pe pata si apoi las la inmuiat in apa rece cu vanish. si am lucrurile curate curate!
Critina, te-ai intors la serviciu ? de ce vrei sa o intarci pe Irisuca?
Xandra, felicitari!
Ela, Doamne ce patanie!!!!!!!!Sunteti bine? Ce mai face fata?
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
madau spune:
Buna dimineata!
Noi acu ne-am trezit, suntem in maaare criza de timp deci, am citit ceva, ceva, incerc sa zic doua vrobe deocamdata si revin dupa amiaza.
Ela of, Doamne de patanie... Bine ca Dariuca e bine acum, trimite-i un de la Mirunica.
Dordia bine ai revenit pe meleaguri bucurestene. Iesiti la plimbare acum sau pe seara? Vb la telefon oricum.
Lavi imi pare rau ptr Nati. Sa ai mare grija cu traheo-bronsita asta. Eu am avut si taare greu am scapat. Cu antibiotic, un spray cu care-mi dadeam in nas si gura si cu siropel Stodal. Sanatate!!!
Silvia, Corap voi nu mai frecventati IOR? Ca tare mi-e dor de voi si de pitici. Poate ne mai vedem la un pahar de vorba.
Gata fug sa dau papa la fata si daca mai e timp revin.
O saptamana minunata va doresc!!!!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
silvia_d spune:
Neata,mamiciuti!
Lavi,ai grija de Natiuka,daca e pe-acelasi tipar boala,sigur o sa faca o forma mult mai usoara ca bronsiolita de la o luna!
Buluci,tu ziceai de laptik,ca nu s-a branzit:pai,nu s-o fi branzit saracu,daca nu o fi avut si el un piculete de grasime...si cand fierbe tb sa-l mai amesteci o tzarik,nu pp.asha imediat!
Madautza:eu ma tot duc la tzara,asha ca nu am cum sa fiu in IOR...si nici azi nu cred c-o sa ies decat in fata blocului,pe-aproape...dar tre'sa recunosc,mi e dor de voi,si de-ntalnirile alea cand eram multi bebelaci!Corapino:o sa va deconspir eu o tzarik,a fost la mare!Sa vedeti ce super-poze are!!
Gandacel spune:
Buna! Nu am timp sa citesc din urma, ca tare mult ati scris peste w/e, cand eu nu frecventez...
Am dat peste ceva dragut astazi, de mi-au dat lacrimile. Aruncati si voi un ochi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77793
Va pupic acum, ca ma duc la treaba muuuulta!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
ela27oana spune:
DORDIA,MADAU,BUBAMARA,DAYSSY SI MULTUMIM,DARIUTA ESTE BINE ,A TRECUT MOMENTUL CRITIC
Ela si Oana-Daria
bianca_mo spune:
Buna dimineata. Noi tocmai ne-am intors de la o.r.l., unde am operat un fren lingual scurt, vai, vai...Desi interventia a durat 5 minute, Serban a plans rau... peste o saptamana ne asteapta vaccinul de 6 luni implinite in 10 iunie, deci alte emotii.
Le dorim sanatate puiutilor loviti sau bolnaviori, si putere mamicilor care ii consoleaza .Iertati eventualele greseli, inca nu ma prea pricep la trimiterea de mesaje!
Sa aveti o zi buna!http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
ela27oana spune:
ILENUTZA MULTUMIM SUNTEM BINE
GANDACEL-mi-a placut sa citesc subiectul ,interesant
Ela si Oana-Daria
gabitaco spune:
Ela imi pare sicer tare rau pt Dariuca. lasa ca o sa fie bine
Mateea a facut o diaree de toata frumusetea si nu stiu de la ce . face cam 3 scaune pe zi dar molcute. de papat papa binisor. i-am facut ceai de menta cu smecta si ii dau orez pasat cu banana. dr zice ca de la dinti da mie mi se pare absurd, mai ales ca nu vad nici urma de dinte. oare sa ii opresc alimentatia cu lapte? voi care v-ati confruntat cu ac situatie cum a-ti rezolvat? la 11 ii dau mucilagiu de orez. oare sa ii prepar si lapticul cu mucilagiu in loc de apa?
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005