Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ela, of, doamne! dar sunt sigura ca micuta este ok!

lavi, multa sanatate nataliei.

multumesc fetele pentru aprecierile privind caca la olita. acum nu va imaginati ca-l pun frecvent. l-am pus ieri, prima si ultima oara pana acum pt ca era super constipat si m-am gandit ca la olita ii va fi mai usor sa se screama si asa a si fost. acum, daca dimineata are caca in pampers, nu-l mai pun.

noi ne-am luat jumper, arata ca un premergator dar mai mic, se prinde de tocul usii si bb topaie acolo. bine, deocamdata nu prea stie el cum sa topeie, mai mult se invarte de jur imprejur, arata ca o broasca testoasa balerina . e super haios!

fetele, fug la nani, v-am pupat si numai bine la bebici!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 5 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

MEEMS ,RIPLEY,LAVI,CAMELIA SI AURA MULTUMIM SI PUPICI

DARIA a mancat s-a jucat,ce-i drept nu ca pana acum dar s-a jucat,a fost cam maraita mai ales cand ii puneam compresa rece,acu doarme de o ora si a mai dormit inca 2ore de la 7 la 9,sper din suflet sa nu fie nimic,oricum m-am mai linistit,a venit si sora mea cand a iesit din garda,a verificat-o si ea si are reflexele k,cum a zis si dr 48 de ore sub supraveghere,cucuiul s-a mai retras.Mam speriat tare pt ca am impresia ca s-a lovit de masuta in cadere si hematonul avea vreo 2 cm lungime exact pe sutura occipito-parietala dreapta,si cum acolo oasele nu sunt inca sudate bine,doamne fereste..........
AURA intradevar a adormit din cauza adrenalinei dar dr ne-a trim la neurochirurgie pt ca a tot incercat sa o trezeasca si nu a reusit pt ginerica si sa fie linistit nu ca a ta nora

Va spun ca imi tremurau mainile de nu o puteam tine in brate iar cumnatul meu era terminat si el.offfffffffffff

Vroiam sa va intreb ceva ,eu la patut am saltea cu 2 fete una tare,care scrie ca se fol pana la 6 luni si una moale,dupa 6 luni,azi am schimbat-o,pe partea moale,oare trebuia sa o las mai mult timp????????

va pup dulce si noapte buna

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

XANDRA pupici si multumim

lavi-sanatate natiutei

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Ela aceste cazaturi sunt iminenete. Sa speram ca nu vor mai fi de aceleasi proportii ca asta. Imi imaginez prin ce ai trecut. O sa fie bine ai sa vezi.
de la mine si Dragos.

Noi in seara asta am vazut primul foc de artificii si a fost f incantat. Asa ca pt 7 luni

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare fetelor!!!

Am ajuns si noi acasa asa ca...acum vin la intalneli daca se mai organizeaza!!!

Ela sincer m-am ingrozit sa aud prin ce ai trecut! Dar a trecut si o sa fie bine sa fii sigura.! Te pup si pup-o si pe nazdravana din partea noastra!!!

Lavi imi pare rau ca Nati e bolnavioara dar...se va face bine repejor asa ca ii dorim multa sanatate si o pupam!!!

Acum ma duc la nani si mai vb maine! Va pup!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

M-am uitat si eu acuma pe reteta de la dr la diagnosticul Nataliei si scrie Tr b ac, ceea ce eu suspectez a fi traheo-bronsita acuta. . Of!

Ela ma bucur ca e bine Dariuca si iti tin pumnii in continuare.

Lordra eu i-am dat o bucatica de piersica (in timp ce eu pasam restul cu furculita) si a mancat-o, muscand din ea cate putin. Dar eu i-o tineam. Inainte de a incerca chestiunea, baga un oki la masurile de prim ajutor in caz de sufocare. Daca tuseste copilul e OK, nu mai trebuie sa faci nimic, daca nu respira, nu tuseste dar se invineteste sunt niste tehnici pe care nici eu nu-s 100% sigura ca le stapanesc. Dar Silviei a trebuit de n ori sa-i bag deshtul in gat ca sa-i scot mancarea cu care se ineca.

Eu zic sa mai incerci cu piersica, as zice ca-i imposibil sa nu-i placa. Dar ia cateva zile pauza, apoi incerci iar....

Desi am mai auzit 2 cazuri de copii care n-au prea vrut altceva de mancare cat timp erau alaptati. Unul pana la 11 luni, altul a trecut de 1 an. Ambii intarcati fix din cauza asta.

Daca nu si nu, intarcatul va fi solutia, dar eu in locul tau as mai astepta cu aceasta solutie extrema. Mai incearca. Dar nu te astepta ca din prima cand vede lingurita sa deschida gura si sa "tremure de pofta". vorba Dordiei. Nati intotdeauna la un aliment nou e reticenta la primele lingurite de-mi da emotii ca n-o sa vrea.

bb_alinush de acord cu tine, nici eu nu mai inteleg nimic cu cuscra, ca nu mai stiu care cu care! De regula citesc ce va raspundeti una la alta ca mi se pare util/placut/interesant.

Virgil se simte f bine intre gagicile lui, n-are nici o treaba. missa! Si eu o plimb mult, la 2 plimbari cu un total de 5h/zi, plus 3 mese diversificate, plus Silvia, casa, masa => timp de DC = CANCI!

Si eu am cam lasat totul balta ca sa cresc puiutele. Asa-i ca-i fantastic ce ni se schimba perspectiva cand devenim mamici?

Tania nu-i rau cu sarcina descoperita la 32 s. De-acu nu trebuie sa-ti mai faci asa probleme cu colul scurt, deschis, contractii...

Dordia i-ai dat carnaaaaat sa molfaie?!?!?!
Multumim de urari. Si eu sper sa se faca bine. Of.

Bianca bine ai venit!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

A propos de papa de bebei: aici exista la borcanele, pe care le recomanda inclusiv pediatri si vegetarienii, pentru ca sint naturale, fara prezervativi sau altele, deci spuneam ca exista borcanele pentru bebei de 6-8 luni, care contin amestecuri de morcovei, fasole verde, chiar mazare, spanac, etc. Si le papa bebeii de se ling pe degetele! Si inca multe altele. Fructe exotice, in amestecuri sau cu iaurt. Papici cu carnita de piept de curcan sau de pui si ceva vegetale pe linga. Din cite tin eu minte (dar poate ca nu tin minte bine), in Ro gaseam asa ceva doar pt. bebei peste 9 luni.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata,
Simina, si aici gasesti borcanele la greu, in principal Nestle si Hipp, sunt Bio, fara alea-alea si, desi cu strangere de inima cateodata, folosesc si eu destul de des. Mai precis zilnic, ca dc nu e de fructe, e de papica. Si sunt de la 3 luni incapand si pana dupa 3 ani. Deci iegzista pt toate varstele bebelicesti de n-spe feluri, combinatii... Eu folosesc fructele de la Hipp si legumele cu carne de la Nestle, pt ca asa le-a vrut Ana.
Zic strangere de inima pt ca a fi 2 ani valabile.... ma fac sa-mi pun uneori intrebari. Stii ca la dulceata, tot se pune putin salicil, sau aspirina pisata deasupra.
Insa preparat la borcanel nu e la fel cu preparat de noi, asa am citit, iar spanacul contine fte multi urati si oxalati... nu as risca sa-i fac copilei mele calculi sau nisip asa devreme, eu am avut si stiu cum e. Fasolea si mazarea (desi mazare chiar azi ii prepar Anei) dau gaze.... de cand papa mazare Ana are artilerie grea la fundulet, dar important este ca nu se constipa si ca-i place.
Dilema mea matinala: sa-i fac dovlecel, mazare sau combinatie azi si cu carne de pui? Hai ca-s tare ce "pb" am la ora asta.
Lavi si Ela, asteptam vesti bune.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Neata, fetelor!

Ela, imi pare rau pentru puiuta ta. Nasoala faza! Sanatate multa

Lavi, sanatate Natiutei mici, sa se faca bine mai repede!

Mai, am incercat ieri o dracie de borcanel de la hipp- orez, morcov, mazare si broccoli. Nu stia fii-mea cum sa scuipe mai repede si-i venea sa vomite. Am incercat pontul cu banana in legume, ca le aveam pe alea de la supa. A MERS!!!!!!! Asa ca, ieri am papat prima oara legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

quote:
Originally posted by bianca_mo

Buna ziua, dragi mamici, ma primiti si pe mine? Sunt mamica unui baietel nascut in 10 decembrie , pe nume Serban.

Bianca, 31 de ani , dpn 12dec , am nascut in 10 dec2005, baietelul se numeste Serban Matei, a avut 3,4 kg , 54 cm ,Apgar 10 ,am nascutin Cluj , la Clinica Ginecologie 1, dr Halmageanu

Bun venit!

Dassy, mersi!

Mergi la inceput