Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ela, wow.... nici nu vreau sa ma gandesc... mi-a stat inima in loc numai citind mesajul tau... Pupici Oanei si spune-ne ultimele vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Mi-a stat sufletul cand am citit de Dariuca. Draga de ea. Sa nu fie nimic. Si tu lnisteste-te, caci totusi daca au spus medicii ca nu e nimic, nu e nimic. A adormit asa brusc pentru ca in momentul caderii si mai ales ca a fost foarte speriata, au avut loc descarcari foarte mari de adrenalina, si pentru un bebic asa de mic inseamna epuizare. O sa doarma destul de mult acum, dar ai sa vezi ca o sa se aleaga numai cu un cucui. Totul o sa fie bine si da-i pupici pe obrajori Dariucai de la Dimitrie.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ela, sigur va fi bine Daria.... eu am inlemnit, sincer.
Copiii cad, fac cucuie, de acord cu Aura.
Inteleg ca esti fte speriata si va trebui sa o supraveghezi cateva zile. Insa va fi bine, dc era ceva grav sigur se vedea deja.
Va pupam si va tinem pumnii sa nu aveti efecte secundare. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bianca, bine ai venit in grupul nostru! Si eu sunt clujeanca... prin casatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ela imi pare tare rau pt ce i s-a intamplat dragei tale sper sa fie totul bine in continuarem ii tin pumnii.

Mai fetelor, iar va (ca iar m-am abtinut ca sa nu va supar), hai sa o terminam cu glumele si cu "clubul cazutilor din pat" ca nu-i absolut deloc de gluma, se poate ajunge la chestii f f nasoale de la loviturile la cap.

Tania nasol ce ti s-a intamplat si tie, da' fara suparare tot ziua Elei a fost mai nasoala . Bine ca Stefanel e OK. Camera e o pierdere si e enervant, dar e doar un bun material, iar Cosmin e om mare si mana si-a rupt-o "pe barba lui".

----------------------------------------------

La noi lucrurile stau semi-nasol. Silvia a adus in casa o viroza care intre timp i-a si trecut (a tusit destul de rau + muci dar am tratat-o moi) dar s-a transmis la Nati care tuseste harait. Vineri am fost la dr Stanciu care ne-a zis ca nu e chiar bronsiolita dar cam la granita cu ea, ca la astia mici infectiile virale se propaga imediat in jos pe tractul respirator si uite asa.

Feli ca ne-ai fost de mare ajutor.

Nati are pofta de mancare, e vioaie si jucausa doar ca saptamana asta de vreo 3 ori a tusit in timpul /imediat dupa masa de a varsat tot. Temperatura a facut putina joi seara si vineri dar acum nu mai are. Mai tuseste, sper sa-i treaca.

Dr Stanciu mi-a confirmat 2 chestii spuse de dr Palicari asa ca m-au convins:
-la temperatura se intervine cu paracetamol doar dupa 38 grade
-regurgiteaza din cauza imaturitatii tubului digestiv si cu varsta si ingrosarea alimentatiei, o sa-i treaca.

Buluci sorry, ma confunzi, eu n-am zis nimic de fasolea verde.

mirabilis of, of, te inteleg mai bine decat ai crede pt ca la mine Silvia a interferat rau de tot cu planurile mele de viitor de atunci. Raspunsul despre ce ar fi bine sa faci numai TU IN TINE il poti gasi, si oricare varianta ai alege-o va fi OK atata timp cat tu vei fi impacata cu ea.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara fetele,

Ce macho sunt de ziua mea
Multumim mult de urari.

Noi papam rosii de vreo 2 sapt si sunt tare bune. Ce-i drept in dovlecei umpluti.

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

cristinamh conopida cel mai mult imi place grarinata. Fiarta si apoi pusa in vas de Jena la cuptor cu telemea+cascaval printre buchetele. Deasupra, daca vrei, ou batut cu sau fara smantana. E super cu rosii.

Broccoli - in 1000 de feluri. Am pus si in musacastrat cartofi, strat carne, strat broccoli, strat rosii), si cu macaroane + ate chestii, si sotat pe teflon cu unt, si cu ciuperci si morcovi (tot pe teflon)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Offf, Doamne ! Ela, sa-mi stea inima si mai multe nu ! Pupici Dariucai si sa dea Domnu' sa fie doar un cucui!
Lavi, sanatate multa micutei Nati !

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Lavi, imi pare rau sa aud ca Nati nu e ok, dar din moment ce nu are o stare generala proasta, in mod clar nu e grav. Pupici si sanatate!
Dayssy, la multi ani sanatosi si multa fericire!

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Atata ca ii haraie pieptul si tuseste "rupt". Asta nu-i OK. Dar RAU, nu-i. Va .

Mai am sa va scriu, sper sa apuc mai tarziu.

Mergi la inceput