Formula

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Initial creeata de ghinetz

Buna. Foarte curand voi fi mamica cu o mareeee dorinta de a alapta (si foarte hotarata), dar cum nu se stie niciodata prefer sa ma interesez din timp, ca dupa ce vine bb nu stiu daca mai am timp de stat pe forum.

Deci, primul baietel a fost alaptat - ma rog, un fel de a spune, adica ii dadeam lapte de-am meu, dar cu ajutorul unei pompite il mulgeam, apoi ii dadeam cu biberonu - 3 luni. Apoi i-am dat lapte Humana. Acum ma gandesc sa procedez la fel, doar ca vreau sa "alaptez" mai mult de 3 luni si daca imi va fi foarte greu as vrea sa il hranesc mixt. Adica sa-i dau un biberon de lapte praf. Am auzit recent insa ca laptele Humana nu ar fi tocmai bun, ca multe mamici s-au plans. Stiti ceva in acest sens?

Oana 33+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ghinetz

[ Am auzit recent insa ca laptele Humana nu ar fi tocmai bun, ca multe mamici s-au plans. Stiti ceva in acest sens?
Oana 33+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
[/quote]

Felicitari pt bb si sanatate lui Stef!

mai exact ce plangeri ai auzit despre Humana? de ce "nu ar fi tocmai bun?"

Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

eu cred ca e bun.stiu pe cineva care da copilului,si nu s-a plans pana acum.eu iti recomand si milumil,ca ajuta la scaun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

si vladut tot humana a baut pana la 2 ani si nu am avut probleme, dupa experienta mea este un lapte bun, chiar si cerealele de a humana m-au multumit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

si eu am auzit de probleme cu humana asa ca noi acum la 2 ani am trecut pe nestle junior. pe noi humana ne constipa fff tare si nu era din alimentatie ptr ca mananca de toate fructe si legume ci doar de la laptele hymana. cand trebuia sa faca kk era chinul d epe lume. acum dupa ce am schimbat laptele am vazut clar ca era d ela el asa ca noi am renunta la humana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina922 spune:

Vladut al meu mananca numai Humana, si deja are binisor peste 7 kg, la 3 luni si jumatate (a crescut frumos si in lungime), plus ca nu a fost constipat niciodata. Mie medicul pediatru mi-a zis ca e un lapte foarte bun. Acum, cred ca depinde de copil si de metabolismul lui, dar noi, in familie, am crescut cu Humana (eu si frate-miu, acum si bb mic)

http://community.webshots.com/user/Alina922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Depinde mereu de copil cum papa lapticul si daca il tolereaza!
Daca aveti probleme cu scaunul, incercati o formula cu substante prebiotice sau probiotice. Eu stiu de Milupa (Milumil si parca si Aptamil), Beba, Topfer ca au astfel de formule ... chiar incepand cu cele Pre. Ajuta la digestie, intareste sistemul imunitar ... plus ca asa-i mai "apropiat de laptele matern".
Noi deja ne-am hotarat ptr. Milumil Pre :)
Numai sanatate!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Initial creeata de crisbar

fetelor, cum se trece de la o etapa la alta cu laptele?

acum mananca Nan2 si la 1 an trebuie sa o trec pe Nan Junior. exista o schema anume sau pur si simplu s-a terminat cutia de nan2, o deschid pe cea de Junior si gata biberonul??!!!
e adevarat, la 6 luni cand am trecut-o de la Nan1 la Nan2 n-am facut trecerea treptat. nici nu mi-a trecut prin cap. doar nu-i schimbam tipul de lapte.

acum va intreb pt ca am auzit ca daca la 1 an treci copilul pe lapte de vaca, trebuie sa-l inlocuiesti treptat. inteleg, e cu totul altceva.....
dar e valabil si in cazul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Fetita mea este pe humana. Trecerea de la h1 la h2 si de la h2 la h3 am facut-o treptat. In prima zi am inlocuit o masurica, in a doua zi: 2 masuri si tot asa. Aceasta este trecerea corecta chiar daca e aceeasi marca. De ce sa risti cand e atat de simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

daria, sa inteleg ca in acelasi biberon puneai o masura din noul lapte si restul din celalalt? si tot asa...
un biberon avea in combinatie si humana1 si humana2?

Mergi la inceput