Formula

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Autor: oanna3
Subiect: primim Vitalact in loc de Bebelac - stiti cum e?
Trimis la: 27/04/2007 15:20:32

Buna de la 2 luni bbii mei sunt pe Bebelac cu care au mers bine intr-o perioada, mai rau in alta, iar acum mergeau super.
La 10 luni beau 2 biberoane de 240 gr formula pe zi di au luat in 30 zile 450 gr in loc de 250 cat se ia de obicei, lucru f f bun deoarece fiind prematuri le da ocazia sa recupereze din diferente.

Luna asta nu am mai primit Bebelac ci Vitalact pe care urmam sa trecem maine- poimaine.Vreau nu vreau financiar nu imi permit sa cumpar lapte praf pt 3 copii si acum sunt stresata... il vor accepta? e ok laptele?

Voi ce stiti despre el? folositi sau ati folosit?
Mi-e asa frica de schimbarile astea...
pls help
--------------------------------------------------------------------------------

Autor: ingridnen
Raspuns la: 27/04/2007 15:25:05
Cristi e mare acum... tin minte ca tot "Vitalact" se distribuia cand era el bebe. Eu la vremea aceea ii cumparam Milumil, stiu ca am luat si eu odata cutiile de Vitalact si avea un miros... sotzul spunea ca miroase a sapun nu a fost chip sa i-l dau, nici macar in amestec cu Milumil.
Insa cunosc destui copii de aceeiasi varsta care n-au avut probleme cu Vitalact...incearca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oti_s spune:

Si baietelul meu, care are acum un an si trei luni, a papat vitalact de la trei luni, cand n-am mai avut laptic, pana la 11 luni, cand l-am trecut pe lapte de vaca. I-a placut foarte mult de la inceput si nu am avut nicio problema. Din pacate nu am primit gratuit decat vreo doua luni, dar nici nu am trecut pe alta formula, l-am cumparat din farmacie si e destul de convenabil la pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

quote:
Originally posted by Oti_s

Si baietelul meu, care are acum un an si trei luni, a papat vitalact de la trei luni, cand n-am mai avut laptic, pana la 11 luni, cand l-am trecut pe lapte de vaca. I-a placut foarte mult de la inceput si nu am avut nicio problema. Din pacate nu am primit gratuit decat vreo doua luni, dar nici nu am trecut pe alta formula, l-am cumparat din farmacie si e destul de convenabil la pret.

eu am inteles ca cel din farmacie e foarte diferit de cel oferit de stat, si mult mai bun, dar ma intreb de ce ii face asa multa reclama ca are lactoferina cand de fapt ia nu figureaza la componete pe pachetele primite de la stat.

si am vazut ca tipul de baza pe care il primim noi nu prea e mediatizat ci celelalte tipuri

http://www.vitalact.ro/products.htm

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Spuneti-mi va rog, si-a crescut vreuna dintre voi copilul sugar cu lapte HN (Humana) timp de cel putin cateva luni de zile?

intreb asta in conditiile in care a mea fetita de la 3 luni (acum are 4 si o saptamana) nu mai accepta/tolereaza alt fel de lapte

merci
lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oti_s spune:

Oanna, nu stiu de unde ai auzit ca cel de la stat ar fi altfel. Eu am primit Vitalact basic identic cu cel din farmacie. Anul trecut stateam in Iasi, poate in alte parti o fi fost altfel.
Daca tot cumparam laptele praf, am incercat si Vitalact2 (ala are lactoferina), dar nu mi-a placut deloc, asa ca am renuntat si oricum era si mult mai scump, aproape dublu.

Mergi la inceput

Oti mersi mult
sunt fericita ca tripletii s-au acomodat f bine cu noul lapte
am facut trecerea in weekend si papa la fel de mult cantitativ

vedem peste o luna cum au luat in greutate

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Initial creeata de loleka

buna ziua! am un bebe nascut la 33 sapt cu 1400gr care acum are 2 luni 1 sapt cu 3800. ne intereseaza si pe noi daca a papat cineva prenan si cit timp a papat caci am vrea sa papam nan 1 si nu prea stim cind e bine sa facem trecerea asta!

loleka

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanna3

Oti mersi mult
sunt fericita ca tripletii s-au acomodat f bine cu noul lapte
am facut trecerea in weekend si papa la fel de mult cantitativ

vedem peste o luna cum au luat in greutate

iubesc si sunt iubita

revin cu infop despre Vitalact
bbii mei au facut cu totii alergie la el: le-au iesit bubite pe corp, iar acum am renuntat la el
imi pare rau ca le-am dat dar noi nu prea aveam incotro

abia astept sa scapam si de beleaua asta

http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Autor: LEVI
Subiect: Nu le mai place laptele-(Parere Topfer)
Trimis la: 11/05/2007 10:14:59

Am si eu o problema cu gemenii (3 luni):Nu le mai place laptele formula.
Timp de trei saptamani le-am dat laptele meu din biberon si in completare Nan1.Initial au mancat foarte bine dar cam pe la 2 luni lucrurile au inceput sa se schimbe si vazand ca nu mai manaca nici macar cantitatea pe care o mancau in prima luna,am zis ca nu le mai place si l-am schimbat cu Humana. de o luna suntem pe Humana insa nici dupa acesta nu se dau in vant.In ultimele zile au mancat foarte putin si se stramba dupa cateva inghitituri.
Adevarul e ca cel mai mult le placea lapticul meu,dar s-a terminat dupa trei saptamani.
Nu stiu ce sa le mai dau.O fi de la lapte?O fi de la aerul pe care il inghit la greu si nu reusesc sa-l elimine pe tot?Cateodata se vede ca le e foame si totusi nu reusesc sa manance mai mult de 50-70 ml.Alteori mananca 100-130ml,dar la varsta asta trebuiau sa-si mareasca cantitatea.
Intrebare:Am auzit ca laptele Topfer ar fi mai apropiat de laptele matern.Cine il foloseste poate sa-mi spuna si mie daca merita sa incerc si cu acesta? E bun la gust? Ce fel de consistenta are?E mai gras (ramane pe peretii biberonului) sau e mai subtire,gen Nan.
--------------------------------------------------------------------------------

Autor: mirciulix
Raspuns la: 11/05/2007 10:32:30
Teo a papat lapte Topfer de la 3 luni si pana pe la 10 luni si jumatate cand am trecut pe lapte fara lactoza pt ca am suspectat o intoleranta. intr-adevar, se zice ca Topfer e cel mai apropiat la gust de laptele matern. nu pot sa spun ca fetita mea a mancat foarte bine acest lapte, insa nu cred ca formula e de vina, ci tipul de copil pe care il ai. oricum, si a mea a intrat intr-o greva a foamei pe la 2 luni si jumatate, fara legatura cu tipul de lapte pe care l-a baut. asa ca sfatul meu e sa nu mai schimbi formulele prea des (iar daca o faci, ai grija sa fie treptat) si sa ai rabdare, isi vor reveni. e ciudat insa ca amandoi se comporta la fel. pediatrul ce zice?
a, am uitat. Topfer e un lapte mai gras, adica ramane mai mult pe sticla biberonului in comparatie cu Nan. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Pana la ce varsta formula?
emanuele4u
Amy are 1 an si 9 luni ( pe 11 implineste si 10 luni) si am trecut-o de o luna pe NAN Junior. Ea e destul de plinuta si ma gandeam ca poate ar trebui sa renunt la formula in favoarea laptelui pasteurizat din comert. Voi ce credeti? Sa continuam cu NAN-ul Jr ( ma gandesc ca are mai multe vitamine si minerale decat cel pasteurizat) sau nu? Pana la ce varsta le-ati dat copiilor lapte formula? ( pe cutie scrie ca e pana la 3 ani dupa cum stiti si voi - dar cum a fost practic la voi?)

Vreau sa specific...ma gandesc sa ii inlocuiesc formula pentru ca e mai plinuta ( nu obeza!!!), nu din motive financiare sau mai stiu eu ce alt motiv.

Emma, Mamy de ingerash iubizik si nebunik, Amy (11.08.2005)

florentza
Emma - si copilul meu de 2 ani (fara 3 zile)a baut formula (lapte praf - Nestle)pana acum cca 6 luni cand l-am trecut pe Humana - lichid (gata preparat)- si doresc sa-i dau in continuare din acesta sau Parmalat pana la 3 ani - pt ca este special pt ei si cred eu ca este mai bun, mai echilibrat.Cand nu o sa mai imi permit financiar o sa trec pe Dorna 1,5% sau Fulga.Pana atunci, sacrificii ...

Cristina_C

Formula are fier si vitamine. Eu i-am dat Nestle pana la 3 ani pentru ca oricum nu-i placea laptele de vaca (indiferent ce puneam in el).

toanca
Matei are un an si 5 luni si nu vrea sa bea decat Milumil 3.
Si eu m-am gandit la lapte de vaca....dar nu vrea.
Si oricum ma consolez cu ideea ca Milumilul (si in general, formula) are mai multe vitamine decat laptele de vaca.
La Milumil scrie ca se poate da pana la varsta de 4 ani

Mergi la inceput