Formula

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Urgent! Nr.2 inainte de 4 luni e posibil?
Autor: Dorsilia
Subiect: Urgent! Nr.2 inainte de 4 luni e posibil?
Trimis la: 11/04/2007 13:35:25

buna!

repejor scriu ca-s fff ocupata....oare e ok sa-i dau Milumil 2 la fetita desi inca nu are 4 luni implinite? are 4 luni fara o saptamana. Dar e o mofturoasa, pot incerca sau e periculos inca?
--------------------------------------------------------------------------------

Autor: J G
Raspuns la: 11/04/2007 14:20:54
Poti sa incepi trecerea de la 1 la 2 deja, nu e nicio problema. Stii tu, o zi bagi o masura de Mil2, restul Mil1, a doua zi doua masuri Mil2, restul MIl1 si tot asa...

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: Elise
Raspuns la: 11/04/2007 14:39:45
asa am facut si eu: pe la 3 luni si 3 sapt. am inceput trecerea bblisei la Milumil 2 - o masa cu 1 masura de mil. 2, una cu doua masuri... "Trecerea" asta a durat o zi, de fapt.
Si n-a fost nici o problema.

Elise & BBLisa

Autor: J G
Raspuns la: 11/04/2007 14:50:07
Sau asa cum zice Elise, de la o masa la alta... noi am avut colici nasoale si nu m-am riscat, am facut-o in mai multe zile.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Autor: Dorsilia
Raspuns la: 11/04/2007 18:04:06
in sfarsit am dat de pediatra si mi-a spus sa-i dau direct Milumil 2 fara nici o combinatie, dar cred ca totusi o sa combin macar prima zi cele 2 formule

Autor: nusicasiely
Raspuns la: 11/04/2007 20:21:26
si noi am inceput tot de la 4 luni fara o saptamana,dar doctora a zis treptat,adica intr-o saptamana.ca si a mea e foarte mofturoasa.si tot atunci am inceput cu suc de fructe si la 4 luni cu piure de fructe si cereale.asta mananca mai bine.

Mergi la inceput

Initial creeata de Dorsilia

buna!

am sa rezumez pe scurt problema noastra: fetita mea de 3 luni si 3 saptamani nu a agreat niciodata sa bea laptele formula normala, dar atat cat l-a baut, aproape 3 luni nu a avut varsaturi, diaree, pete pe corp sau alte semne care sa-mi sugereze o intoleranta digestiva. Simplul refuz al laptelui si bautul in sila in cantitati mici era singurul semn care ridica intrebari. A luat in greutate normal chiar daca a papat prost. Apoi o infectie urinara s-a gasit ca si cauza a acestei inapetente.

buun...la un moment dat a facut din senin diaree, in jurul varstei de 3 luni si cateva zile. Diaree cu mucus, miros neplacut, pana la apa, pe o parte intra pe alta iesea lapticul in mai putin de o ora. Am pus-o pe picioare cu Hidrasec, Smecta si Humana HN intr-o zi. Am remarcat imediat ca HUMANA HN il accepta si-l bea chiar cu placere fara plansete fata mofturi, a ajuns sa bea pana la 800 ml pe zi si cate 180-200 ml la o masa. Asa ca i-am dat cam 3 saptamani cf indicatiilor medicilor laptele acesta si a luat si in greutate iarasi, normal.

Apoi acum tot la indicatiile medicului am revenit la laptele normal, formula normala. Dupa numai 2 mese de formula normala baute in sila si cu mofturi iata, azi de la 6 dimineata si pana acum o ora a refuzat complet sa bea pana si Humana HN. A facut din nou scaun moale, inca nu-i pot zice diareic dar cred ca nu e departe. A baut totusi acum 120 ml Humana HN dupa ce a avut scaunul acesta moale.

Pediatra insista ca NU e intoleranta la lactoza. DAR e ciudat cum s-a dat peste cap dupa numai 2 mese de formula normala cand pana mi ieri seara a baut binisor.

Acum, rugamintea mea mare este: ce sa-i dau in continuare? HUMANA SL, HN sau SA?

- am inteles ca HN nu se poate da ca si formula de durata din cauza continutului scazut de subst nutritive
- SL nu stiu inca daca accepta si scrie pe cutie ca se da numai la sfatul medicului
- HUmana SA ce e cu el? e ok in cazul nostru sau are si el putina lactoza? pt ca si HUMANA HN are putina lactoza insa vad ca n-o deranjeaza pe puiuta chiar asa rau.

deci ce sa fie? ca medicul nostru ne-a spus ca e pur si simplu mofturoasa insa eu cred ca e mai mult de atat, are o problema cu anumite componente ale laptelui normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_mari spune:

Buna,
eu i-am dat baiatului meu Milumil si mi l-a respins, am incercat si altele si pe ac mi le-a respins. Singurul lapte pe care il accepta este vitalact, spre surprinderea mea. Noaptea mananca de la piept si ziua ii dau completare . Incearca si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

eu cred ca trebuie sa schimbi lapticul.la noi a mers de minune milumil.eu la 3 luni si 3 saptamani am trecut la milumil 2,ca nu se satura.asta e cu vanilie si chiar ii place.poti sa incepi si cu cate o masura de cereale pentru 4 luni.sunt bune si bebeilor le place.poate ii place si fetei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Dragi mamici cu experienta, am si eu o intrebare: Formula se poate fierbe? Bebelina mea bea Similac, si de o vreme incoace e certata rau cu laptele...am incercat toate metodele de care se vorbeste aici pe forum, ca sa nu mai spun ca ei nu ii plac si nu i-au placut niciodata cerealele in lapte.Laptele l-a baut simplu iar cerealele, doar cu piure de fructe si mai nou cu iaurt sau brinza.
Ma gindeam sa incerc poate orez cu lapte, ei placindu-i orezul f mult, dar...m-am trezit ca nu stiu cum sa-l prepar...pot oare fierbe orezul in formula?sau sa-l fierb separat?
Ajutati-ma cu un sfat, va rog

Era sa uit...printesa mea are 10 luni si 12 zile

Mergi la inceput

Autor: codruta_grg
Subiect: Lapte praf la 2 ani
Trimis la: 26/04/2007 19:39:04

Mai este cineva care la 2 ani inca n-a trecut pe lapte normal si mai bea lapte praf? Noi acuma inca papam Milumil 3 si la vara cand mergem la mare as vrea sa ii dau tot lapte praf, abia din toamna sa o trec pe lapte normal.

Autor: alexuta2005
Raspuns la: 26/04/2007 19:47:12
Alexiei nu i-a placut laptele Milumil 3 si i-am dat Nestle junior.
Intentionez sa o tin anul acesta tot pe Nestle junior.Incearca poate ii place Petrei.
Teoretic Nestle junior poate fi dat pana la 3 ani.

Autor: crinuta
Raspuns la: 26/04/2007 20:05:23
Da, noi bem inca Milumil 3 la 2,4 ani si sper sa bem asa pana la 3 ani.

Autor: codruta_grg
Raspuns la: 26/04/2007 20:12:21
La Petra ii place Milumilul, de asta as mai tine-o....:)) Ca tine si de foame mai bine

Autor: aime
Raspuns la: 26/04/2007 20:14:23
Noi avem acus 2 ani jumate si bem Nestle Junior. De saptamana asta am inceput usor usor sa-i introduc La dorna 3.5%. Am mai avut o incercare inainte de 2 ani, copilul a acceptat usor lapticu dar am "dat" intr-o constipatie pe care cu greu am rezolvat-o. Curios, laptele integral constipa. Sper sa avem succese de data asta.
La mare e mai simplu sa mergi cu laptele praf, parerea mea.

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noroc ca mi-au raspuns cateva fete la subiect inainte sa fie mutat. Sunt curioasa daca mai obtin raspunsurile aici......

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Off topic: Eram sigura ca asta se va intampla si nu va mai raspunde nimeni daca nu e titlul la subiect. Sfatul meu pentru moderatorul Sheannamp: sa lasi macar 1 zi subiectul si dupa aceea inchide-l si muta-l, ca raspunsuri dupa cum vezi nu primesc asa.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_ary spune:

Nu mi-a cerut nimeni parearea, dar eu totusi mi-o spun: E O IDEE PROASTA CEA CU COMASATUL SUBIECTELOR!!!!!!!!!

Pt Codruta: Si noi tot cu Milumil am tinut-o, dar doar 1 si 2. Pediatra ne-a spus ca 3 are tendinta de a "umfla bb-asi". Nu stiu cat de adevarat este, dar de la 1 an am trecut-o pe lapte normal, adica ZUZU ROSU (de cele mai multe ori!)3.8% grasime cu fel si fel de cereale!

mary si gogoasa mica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mary_ary

Nu mi-a cerut nimeni parearea, dar eu totusi mi-o spun: E O IDEE PROASTA CEA CU COMASATUL SUBIECTELOR!!!!!!!!!

Pt Codruta: Si noi tot cu Milumil am tinut-o, dar doar 1 si 2. Pediatra ne-a spus ca 3 are tendinta de a "umfla bb-asi". Nu stiu cat de adevarat este, dar de la 1 an am trecut-o pe lapte normal, adica ZUZU ROSU (de cele mai multe ori!)3.8% grasime cu fel si fel de cereale!

mary si gogoasa mica

Noi de la laptele de san am trecut direct pe Milumil 3, la 8 luni. Nu a umflat-o de loc pe Petra, din contra, e inalta si nu depasim 11,5 kg inca.

asa crestem noi

Mergi la inceput