Nunta in Iasi (19)
Raspunsuri - Pagina 14
lorex spune:
Dana, stai linistita, e normal, nu tre sa te sperii, si eu am patit la fel inainte de nunta, numai cosmaruri din astea aveam, idem si cu rokia...insa in ziua nuntii nu mi-a mai pasat de nimic :)
Elena, eu am facut tortul si prajiturile la Pati's, pe Cuza Voda si au fost foarte laudate!
Nushulica, ce mai faci?
Darria, nu ne neglija...:(
Ralu nu ne mai povesteste nimic?
Darria spune:
quote:
Originally posted by nushulicaquote:
Originally posted by Darria
Oana: am trimis una bucata pm
Lula: deocamdata e bine, nu ma plang de nimic, asa e cand ai un bebel mic. O sa vezi si tu cum e, ca nu mai ai mult si o sa iti tii bebelul in brate
si adik ce oanei i-ai trimis poze si noua nu??...adik mie nu??
pintru ca a sherut copilul care nu cere nu primeste tzatzi
no, amu serios: nu le pun pe forum, deocamdata dar daca vreti le timit pe pm.
ti-am trimis pe mess
Lorex: trimt acum pe pm
Pati's nu mai este sau nu am vazut eu bine, acum e un mag. cu hainute si incaltaminte.
Ralu cred ca e ocupata cu mutatul si din pacate o sa vb. cu ea abia cand ajunge la servici(si de acolo daca o sa poata accesa dc-ul).
Brandeta spune:
quote:
Originally posted by danangie
Buna tuturor,
Stiu ca eu nu prea intru aici si multe nu ma cunoasteti. Deci, eu pe 23 iulie am nunta. Cam de ceva zile sunt foarte jos de moral........visez numai mirese........visez ca nu-mi place rochia. De fapt, aceasta este frica mea cea mai mare: ca nu o sa fie rochia asa cum am vrut-o. Mi-e frica tare...............
Buna danangie,
Eu am nunta pe 15 iulie.
Vrei sa-ti zic in ce hal sunt eu?
Pentru inceput am dus rochia acasa la mama, ca sa nu o mai vad, pentru ca mi se pare ca e prea simpla, si e urata.
Cand mi-am luat voalul mi-a placut enorm.Vineri cand am facut proba la coafor, m-a pufnit plansul...De ce naiba mi-am luat eu oare un voal asa de lung???????
Fata care ma coafa nu stia ce am!
Imi urasc pantofii...sunt odiosi. Mi-am luat ciorapi 15 den, in loc de 11, in care am sa ma coc...
Mi-am luat sutien cu adeziv...dar ma gandesc ca o sa-mi cada.
Alalta-seara am visat ca eram pe ringul de dans, si in timp ce dansam mi-a cazut jartiera...
E firesc prin ce trecem, dar cum zicea lorex, pana la urma in ziua cu pricina numai la prostiile astea nu te mai gandesti.
Eu sunt foarte ...De trei zile incoace ma chinui cu marturiile.Mi-am facut si cosuletul...dar cum sunt o perfectionista, mi se pare ca nu e bun, si tot mai adaug cate ceva...ba o fundita, ba o floricica....Am degetele lipite de glue, m-am taiat la trei degete cu ata, cu hartie si mai cu nu stiu ce....Dar nu ma las.
Ies eu victorioasa!!!
elenaaida spune:
Buna fetelor,
multumesc de raspunsuri...
are cineva nr de tel. de la Montecatini? Cu cat timp inainte ar trebui sa dau comanda la tort???
Am tot citit pe site despre marturii...ce sunt astea?
Dana nu-ti mai fa griji. Eu cand am fost in martie in Iasi am avut de alege intre 2 rochii de mireasa: prima era de la Agnes Toma si costa 870 euro, iar a doua, pe care am si cumparat-o, de la Donna Alba ptr 290 euro.
Am stat mult pe ganduri ce rochie sa-mi iau, binenteles ca cea de la Agnes Toma mi-a placut mai mult....insa daca reflectezi mai mult iti dai seama, ca nu asta este cel mai imp, ci EVENIMENTUL in sine...
Am scris ieri ca in week-end am fost la prietena mea in Londra la nunta. Ea a dat 1500 euro pe rochia ei, cu trena lunga samd, insa asta nu a schimbat cu nimic atmosfera de la nunta: petrecerea s-a terminat la ora 12 noaptea, englezii nu au dansat deloc (a fost altfel decat o nunta romaneasca).
Ptr o clipa am fost "invidioasa" pe rochia ei si m-am intrebat nu era oare mai bine sa o fi cumparat si eu pe cea de la Agnes Toma? Insa daca e sa trag o linie, mai imp sunt celelalte lucruri decat rochia.
TU oricum vei fi in centru si vei fi oricum frumoasa!!!!
Hai capul sus; sotul tau oricum te va gasi pe tine cea mai frumoasa!!! Tu vei fi oricum printesa lui, chiar daca voalul va fi prea lung...
va pupic pe toate dulce,
elenaaida
PS iar pe voi tinere mamici va invidiez!!! cred ca este cel mai frumos lucru din lume sa fii mama.
mexxa spune:
vreau si eu poza cu bebita ta Darria...nu-i asa ca esti dulce si imi trimiti si mie?
_
25+ Sebastian
poze
Vine barza
Darria spune:
quote:
Originally posted by elenaaida
PS iar pe voi tinere mamici va invidiez!!! cred ca este cel mai frumos lucru din lume sa fii mama.
Pai de ce sa ne invidiezi? Poti si tu sa ai bebitzul tau atunci cand consideri ca e momentul potrivit Bafta
Noi am asteptat ani de zile pana a fost momentul cat de cat potrivit ca asa niciodata nu condiseri ca ar fi momentul ideal.
Mexxa: trimit acum pe pm.
nushulica spune:
eu nu pot sa ma abtin...sper sa nu se supere darria pe mine...e atat de frumoasa Andreia...mi-au dat lacrimile cand am vazut-o...e un ingeras
SA VA TRAISCA SI SA FIE SANATOASA!!!
mexxa spune:
E superba...nu am cuvinte...e o dulceata de fetita. Cred ca baiatu meu deja sa indragostit de ea...
Sa va traiasca si sa aiba parte de o viata fericita!!!
_
25+ Sebastian
poze
Vine barza
lullabay spune:
Brandeta,Dana eu cred ca am fost un caz fericit..mi-a placut ce mi-am luat...evident ca erau lucruri mult mai frumoase si mai sofisticate..dar astea erau ale mele,in ziua nuntii mele,pe care mi-am dorit-o toata viata..si in ziua respectiva m-am simtit cea mai frumoasa si mai deosebita,si mai...cea mai cea...asa cum zicea elenaiada nu conteaza ca rochia a costat 1500 euro sau 1500000 lei...e rochia ta e ziua ta..ce daca e voalul putin mai lung..si daca, cocul nu a iesit chiar cum ai fi vrut tu?importanta e ziua ca atare..si importanta e sa o traiesti la maxim si sa nu te impiedici in astfel de maruntisuri.
De ex eu am visat sa imi fac nunta rustica cu flori de camp si cu paie si cu margarete in par si cu parul liber...am avut nunta la Onyx cu coronita cu cristale si orhidee la lumanari...nu a fost asa cum am visat eu...dar a fost nunta mea si a fost minunata!!!
Elenaaida ce am gasit eu pe net e doar nr.de la mall Telefon / fax: +4 0232 208500, +4 0232 20850 incearca sa suni acolo si sa ceri nr.de la montecatini...noi am avut tortul si prajiturile de la ei,dar le-a comandat restaurantul si nu stim cum s-a procedat..tot ei au adus suportul de tort.Marturiile: cred ca e o traditie imprumutata de la italieni 5 bombone invelite in tul,fiecare reprezinta ceva...generic marturia e un cadou pe care il faci invitatilor:sticle de vin personalizate cu fotografia voastra,lumanari (cum am facut noi)persnalizate.mici aranjamente florale si tot felul de alte cadouri.Si vorba Darriei ca sa nu ne mai invidiezi poti sa faci si tu ca noi...eu spre deosebire de ea nu am asteptat multi ani...pe noi ne-a luat prin surprindere..asa s-a intamplat..si de atunci ne-a luat valul.
Crissuk daca mai intri pe aici am vazut postul tau...imi pare atat de rau ca un eveniment atat de frumos este umbrit de niste idioti..poti sa pleci cat mai departe de Romania si nu scapi de birocratia romaneasca si de reaua-vointa..eu iti doresc succes sper sa rezolvi cumva..poate daca incercati sa va depuneti actele in Romania inca nu e prea tarziu.
29+