Nunta in Iasi (19)
Raspunsuri - Pagina 13
lgireada spune:
quote:
Originally posted by iulissa
Lili, vreau si eu un PM cu nr de telofon si numele coafezei tale.
Mi-a placut mult ce a reusit sa aranjeze din parul tau...drept si finutz exact ca al meu..un par destul de dificil de aranjat si de pastrat la forma.
Am trimis pm
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
danangie spune:
Buna tuturor,
Stiu ca eu nu prea intru aici si multe nu ma cunoasteti. Deci, eu pe 23 iulie am nunta. Cam de ceva zile sunt foarte jos de moral........visez numai mirese........visez ca nu-mi place rochia. De fapt, aceasta este frica mea cea mai mare: ca nu o sa fie rochia asa cum am vrut-o. Mi-e frica tare...............
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
elenaaida spune:
buna,
am lipsit cateva zile, ptr ca ma fost in apropiere de Londra la nunta prietenei mele din facultate. A fost f. frumos, si ea si nunta, doar ca mi-as fi dorit ca sa dansam mai mult. Din pacate acolo nu se prea danseaza.
Ahh si mi-am gasit si pantofi in Londra!!! deci o grija mai putin.
Miresici scumpe unde ati facut tortul? Multa lume mi-a recomandat cofetaria ANA, insa mie cu vreo cativa ani in urma nu prea imi placeau dulciurile de acolo ptr ca sunt facute cu multa margarina.
Am auzit de o cofetarie italiana din interiorul Mall-lui? Are cineva habar de ea?
va pupic dulce,
elenaaida
mexxa spune:
Fetelor ce mai faceti...vad ca e asa de liniste...
Ralu te asteptam sa apari...sau te-ai mutat si inca nu ai internet...
pupici la toate fetele
_
25+ Sebastian
poze
Vine barza
Darria spune:
Buna fetelor. Salutari la toate fetele
Pe scurt: criza de timp, una bucata bebe la activ
Dana: e normal , sunt vise de miresica.
Elena: pana anul trecut am fost si eu fan cofetaria Ana dar dupa nunta mi-am schimbat preferintele. Tortul a fost bun, nu am ce reprosa dar suportul dansa Lambada(asta m-a deranjat), am zis ca se prabuseste in orice moment, noroc ca-l tineau chelnerii.
Acum Ana cam dau peste cap produsele, ca sa pastreze pretul scade calitatea.
Prajituri mai bune decat la Ana se fac la Select. Nu pot compara cu Mall caci nu am ajuns acolo
lullabay spune:
Dana fruntea sus o sa iasa totul o.k.visele sunt normale,te framanti si e normal sa fii speriata...sunt emotiile de dinainte...ai sa vezi ca in ziua nuntii ai sa plutesti de fericire si nu o sa mai conteze nimic!
Elenaaida un tort de ciocolata bun am mancat la select iar la mall e cofetaria Montecatini de acolo am avut noi tortul si prajiturile la nunta..ti le recomand cu caldura...am o colega care a fost la nunta si a mers special la mall dupa nunta sa mai manance tort ca a fost tare bun.
Darria cum e cu oboseala faci fata?
Lili gata examenele?
29+
Darria spune:
Oana: am trimis una bucata pm
Lula: deocamdata e bine, nu ma plang de nimic, asa e cand ai un bebel mic. O sa vezi si tu cum e, ca nu mai ai mult si o sa iti tii bebelul in brate
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Darria
Oana: am trimis una bucata pm
Lula: deocamdata e bine, nu ma plang de nimic, asa e cand ai un bebel mic. O sa vezi si tu cum e, ca nu mai ai mult si o sa iti tii bebelul in brate
si adik ce oanei i-ai trimis poze si noua nu??...adik mie nu??