Nunta in Iasi (19)
Raspunsuri - Pagina 12
lullabay spune:
Darria multumim de intrebare:eu ma simt bine,bebe creste,sper ca e totul o.k cu el ,nu ne-am mai" vazut" de la 21 de saptamani,iar nume inca nu stim..ne-ar fi placut tare Andrei sau Alexandru dar Andrei e tata si Alexandru e finutul care o sa fie cu 8 luni mai mare,asa ca..mai cautam.Si nu esti indiscreta deloc!Ca doar nu e secret ,numai ca din pacate nu ne-am hotarat..dar mai avem timp 3 luni!!!!
m_oana multumesc mult de informatii..cand va veni varul meu in tara luam la puricat toate locatiile de care ai zis sa vad ce o sa le placa!!oricum multumim mult de ajutor!
Criss si noi cand am botezat eu stiam ca nu avem voie, necasatoriti fiind,asa ca am hotarat ca sotul va boteza fiind primul lui fin (eu mai am un fin botezat cand aveam eu 14 ani)..asa ca la biserica eu m-am bagat in spate in multime si sotul a ramas in fata..preotul cand l-a vazut singur cu lumanarea intreaba da unde e nasa?sotul:pai nu e ca nu avem voie ca nu suntem casatoriti,preotul:pai in biserica mea eu va dau voie...eu una nu vroiam dar daca el a zis sa trec in fata sa tin copilul m-am conformat asa ca am botezat impreuna desi pe certificatul de botez e trecut doar numele sotului,acum nu stiu cat e de pacat dar daca preotul ne-a lasat...oricum cum a zis Brandeta acum suntem nanu si cu nana.
Legat de coafor si eu am avut nunta duminica si am avut aceeasi problema...tot era inchis si Maviov si Carmen stil..asa ca eu am chemat coafeza acasa..nu am inteles de ce nu au deschis duminica ca doar sunt nunti acum si sa inchida luni de ex.....ce stiu ca e deschis e doar SeiBella in Tudor.
Acum offtopic sper sa nu se supere moderatori:aveti idee cunoasteti pe cineva care sa varuiasca si eventual sa puna parchet.Vrem sa facem curat in casa sa intampinam bebele cum trebuie dar nu gasim pe nimeni..si eu as vrea sa se miste repede ca eu cresc,caldura creste si devin din ce in ce mai irascibila si mai putin toleranta, daca s-ar termina in 3 sapt.as fi fericita..daca ma puteti ajuta cu o informatie ,nr.de tel va rog da-ti un PM.
28+
Brandeta spune:
Ma iertati fetelor...Ptiu Doamne, auzi,... "sa se lepede de Hristos".
Asta e de la canicula mare si umblatul prin oras toata ziua.
Se pare ca ma ajunge oboseala...
Inca odata mii de scuze.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/balaioara/my_photos
lorex spune:
Buna dimineatza!
..si eu am un finut pe care l-am botezat la 20 de ani! pentru el nanu e tatal meu, nana sunt si eu si mama mea pentru ca ea il viziteaza mai des..eu sunt mai departe si ajung mai rar :)!
Darria, una bucata bebelus? Eu am programare pentru doua bucati bebelusi! dar mai astept putintel..abia m-am maritat, intai sa ma obisnuiesc cu statutul va anunt eu! :P
Crys, nu ai primit mailul meu??? ti-am scris tot si despre preturi...
covor rosu am avut si eu, insa cei de la firma nu mi-au prezentat variantele de lungime decat dupa nunta cand m-am plans ca a fost prea mic...deci..poti sa ceri unul de 18 sau 20 de metri!
Oana8188 l-a avut de la firma cu care a lucrat ea la nunta ei..casa eva..
o sa fiu din nou matusica..sora mea va avea un baietel!!!
Darria spune:
Buna ziua.
Lula: poti sa-l numesti Alexandru chiar daca aveti finutul cu acelasi nume, ce legatura are........ daca iti plece de ce nu?
Bafta la gasit un nume la strumf Sa fiti sanatosi toti trei
Lorex, spuneam de unul pt. inceput, ca apoi sa continuati cu cati vreti Sa fie asa cum doriti voi si sa fie sanatosi
Va spun si voua: de astazi pana duminica, cred, in parcul Copou este targul de ceramica, Cucuteni.
CryssUK spune:
Nusha iti multumesc .
Acum am sunat la Irina Schrotter dar nici ei nu deschid duminica. :(
Preturile f mici ...900.000coafat si 650.000machiaj . Dar cand am intrebat receptionista ce produse folosesc pt machiaj, imi zicea ca ...mai multe: Loreal, 17,etc si din cate stiu eu astea nu is de top.
La Maviov ce produse folosesc? (pt fetele care s-au machiat acolo).
Cred ca pana la urma o sa chem pe cineva acasa, ca nu am incotro.
Lorex, da am primit mailul tau, dar l-am vazut dupa ce postasem pe DC. Mersi de informatii, mi-au fost de mare ajutor!
Cred ca o sa le cer sa imi arate covorul celor de la Preference.
Oricum pareau ok sa imi arate husele, marturiile, asa ca sper sa fie ok.
Mie daca omu imi arata si ofera ce vreau, nu fac mofturi, dar daca o da cotita atunci devin sacaitoare si insistenta.
Cu bebeii , las-o mai incetu ...unu e bun de inceput;)Ai grija ce-ti doresti , ca s-ar putea sa se indeplineasca.
Sapt trecuta am cunoscut o mamica cu tripleti....saraca dadea pe hainute , papuci, jucarii *3.
Lullabay,spor la curatenie si in curand un bebe voinic si frumos!
Daca e baiat,poate ii faci cunostinta cu fata Darriei....asa ca sa se cunoasca mai bine. ;)
Brandeta, mersi de sfaturi si bine ai venit!
Stie cineva numarul de telefon de la Pati-Pat sau il puteti afla cumva pt mine, va rog!
Pup,
Cris
lullabay spune:
Lorex felicitari pt.bebe-nepotel..ai grija ca se ia :))))))) eu asa am patit!!!Si are dreptate Criss..pt.inceput e suficient unul!!!
Darria teoretic nu ar fi nici o problema dar nasii sunt si cei mai buni prieteni ai nostri cu care iesim peste tot si vacantele le facem impreuna si daca il botez si eu Alexandru o sa fie putina confuzie cand ii strigam :))))Vizitat targul de oale,si mancat tuta dulce si ciubuc :))) si asa mai salivam si dupa mici dar din pacate nu am voie.Si auzi ce zice Criss sa le facem cunostinta :))
Criss tocmai am fost si eu la mall si am vazut mare scris pe usa programul la irina schroter de luni pana sambata..e greu cu coaforul
duminica..dar uite eu cand am botezat am fost la Seibella si mi-au facut un coc frumos..poti sa incerci macar sa vezi daca iti place ,daca nu vrei sa o superi pe mama ta.Si eu am avut covor rosu dar din cauza ca batea vantul l-am avut numai la intrare in biserica ,cand am iesit :hop nu mai era covorul..ma rog eram asa de zapacita ca atunci nu am bagat de seama in mod deosebit..cand am fost la agentie mi s-a spus ca nu ma mai taxeaza pt.covor pt ca a fost o incurcatura si s-a adus alt covor care nu statea lipit si il tot intorcea vantul...asa ca pt ca nu l-am avut la iesire nu l-am mai platit deloc..mie mi s-a parut mai mult decat o.k.mai ales ca am fotografii la intrare in biserica foarte frumoase cu covorul rosu..nu ma suparam daca plateam jumatate din pretul lui.Multumesc de urari..sper sa ma apuc de curatenie mai repede ca sa o termin mai repede!
28+
speranta78 spune:
Seara buna, fetelor.
Lili, te rog da-mi si mie numarul coafezei tale, mi-a placut foarte mult cum te-a coafat.
Fetelor, care ati mai fost prin luna de miere in "strainatati", spune-ti-mi in Grecia, unde sa ma duc dupa 9 septembrie? Vreau detalii despre servicii si preturi, despre agentii cu care ati lucrat. Nu vreau sa platesc ceva si sa gasesc acolo altceva
nushulica spune:
speranta si noi ne-am confruntat cu problema asta avand nunta pe 24sept si fiind sfarsit de sezon chiar si in tarile mai calduroase nu gaseam oferte deloc...bine in afara de indonezia si tunisia
am plecat pana la urma in grecia cu o agentie de langa hala centrala simian se cheama era singura care mai avea oferta pentru grecia cu plecare pe 28.09 fix dupa nunta
ni s-a prezentat oferta ne-a costat 600euro transport din bucuresti cu autocarul cazare hotel 3* si mic dejun 10 zile....in platamonas hotel nikos
ce ni s-a aratat in poze aia am gasit acolo adik totul super fain iar oamenii de acolo de nota 10...iti urez succes
lgireada spune:
Speranta, ti-am scris pm cu nr de telefon.
tuturor.
On-topic, io duminica merg la nunta la Cotnari.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
iulissa spune:
Lili, vreau si eu un PM cu nr de telofon si numele coafezei tale.
Mi-a placut mult ce a reusit sa aranjeze din parul tau...drept si finutz exact ca al meu..un par destul de dificil de aranjat si de pastrat la forma.
Miresici, nevestice, unde sunteti????
Ati plecat in concedii sau pe la alte liste de discutii...nu v-am vizitat de ieri si observ ca nu a mai scris nimeni nimik.
Eu va pup pe toate, suport greu caldura si ma pregatesc de petrecerea din week-end
Iulica Nevestica
quote:
Originally posted by lgireada
Speranta, ti-am scris pm cu nr de telefon.
tuturor.
On-topic, io duminica merg la nunta la Cotnari.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Floricica lu' Taticu'
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551117007&security=ZavRUA