Nunta in Iasi (19)
Raspunsuri - Pagina 11
m_oana spune:
Intai buna ziua la toata lumea si ma bucur sa va cunosc prin intermediul forumului.
Sper sa ajute informatiile; si eu sunt in cautare de locuri.Exista mai multe restaurante in care incape un numar mai mic de persoane precum La Mario de pe Copou (Str Fagului), care mie mi-a placut tare mult,sau Quatro Rotte daca iti place sa fie in afara orasului si in stil vanatoresc... Am vazut, deasemeni, un restaurant pe Bucium numit Belvedere; acolo ar incapea cam 65 de persoane in interior. Au si un chiosc afara, si terasa, si nu e chiar de lepadat ca si aspect. Sefa de acolo are nr de telefon : 0788/290683. Este la iesirea din Iasi spre Bucium pe partea stanga. Mai este si un restaurant Pinochio tot in Bucium, acela nu pare mai bun,dar am mai auzit de el,deci merita incercat. Acolo intra cam 50 persoane in nterior si restul pana la 80 pe terasa. Eu caut un loc mai mare, si e mai greu de gasit..
CryssUK spune:
Lorex spune-mi si mie , te rog, cat te-a costat coafura si machiajul per total la Maviov!!!!!
Darria, ma bucur ca tu si fetitza sunteti bine si inca astept poze. Cand o botezati?
Si noi o sa botezam un baietel in august , chiar in joia dinaintea nuntii cred, dar acum am aflat ca daca vrem sa ne casatorim dupa botez, nu mai putem ...ca devenim rude (eu si viitorul sot) in urma botezului.Oare asa o fi?
Eu sunt bine si deja am inceput adunarea actelor pt casatoria civila.
Azi as vrea sa sun al nenea cu porumbeii si la cofetarie .
Oana8188, stiu ca tu ai avut covor rosu la biserica.Era lung si superb .As vrea sa stiu daca era inchiriat de la Preference sau din alta parte.
Multumesc!
Pupici,
Cristina
Darria spune:
Cristina, am botezat-o deja, joia trecuta. Fratele meu este nasul(nasa nu are ca e necasatorit iar impreuna cu prietena lui nu au voie). Poze cred ca pe saptamana viitoare - nu sunt digitale, tb. sa merg sa le pun pe un cd si nu am timp acum si mai e si in tervalul de timp limitat(pot iesi cu fata doar dimineata sau seara dupa 6 cand nu mai e soarele puternic).
Da, nu ai voie sa botezi cu viitorul sot inca, pt. ca deveniti rude spirituale si nu e indicat pt. casatorie. Cu altcineva poti boteza.
Sa fie sanatos finutul si voi la fel
Brandeta spune:
quote:
Originally posted by CryssUK
Si noi o sa botezam un baietel in august , chiar in joia dinaintea nuntii cred, dar acum am aflat ca daca vrem sa ne casatorim dupa botez, nu mai putem ...ca devenim rude (eu si viitorul sot) in urma botezului.Oare asa o fi?
Cei care i-au botezat fetita viitoarei mele nase de cununie, nu erau casatoriti inca, urmau sa se casatoreasca in cateva luni.Cand au ajuns la biserica preotul le-a spus ca daca vor boteza amandoi, vor deveni frati, in fata lui Dumnezeu.Atunci au facut un compromis. Domnisoara a fost cea care a tinut pruncul in brate, si s-a lepadat de Hristos, iar baiatul a fost cel care s-a numit nas, el fiind trecut in certificatul de botez al copilului.
Pentru familie asta nu va mai conta, amandoi sunt Nanu si Nana
Oricum ar fi , vorbiti cu parintele inainte, pentru ca fiecare abordeaza traditiile in mod diferit.
Diana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/balaioara/album?.dir=/a9b4&.src=ph
CryssUK spune:
Fetelorrr...imi vine sa morrr
Acum am sunat la Maviov si mi-au zis ca NU lucreaza duminica si eu am nevoie duminica pe 30 iulie si 27 aug de coafura plus machiaj profesionist.
Sunt foarte pretentioasa si nu as aceepta decat pe cei mai buni.
Sa vina acasa iti cer 30% in plus si minim 3 pers , sa zicem ca pt 27 aug nu e o probl ca platesc in plus dar pe 30 iulie nu are sens sa ma complic.
Daca vin acasa se intampla urmat chestii:
- spatiu mic
- deranj
- nu dispun de toata aparatura necesara pe care o au numai in salon
- la ce n ...a sa ii mai chem ca si asa mama e coafeza de 30 ani si o apuca nervii sa vada ca ma face altcineva in fata ei.
Voiam la salonnn :(( :((
NU vreau pe altcineva sa imi vina acasa.
Eu vreau sa imi recomandati un alt salon mai bun decat Maviov care sa fie deschis duminica.
Ce saloane sunt in Mall si cum lucreaza?Eventual nr de tel
Pleaseeeeee!!!!!
Cristina
nushulica spune:
cristina in mall ai salonul exclusiv al irinei schrotter fetele de acolo sunt toate foarte bune si dragutze....eu cunoasteam pe una dar nu mai lucreaza acolo dar poti sa mergi sa faci o proba inainte
numarul de telefon nu il stiu daca vrei il pot afla si ti-l dau
Darria spune:
Cristina, imi pare rau dar nu stiu salon deschis duminica. Imi place cum lucreaza unele fete de la Carmen dar nu e deschis duminica.
quote:
Originally posted by Brandeta
Domnisoara a fost cea care a tinut pruncul in brate, si s-a lepadat de Hristos, iar baiatul a fost cel care s-a numit nas, el fiind trecut in certificatul de botez al copilului.
Diana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/balaioara/album?.dir=/a9b4&.src=ph
Stiu ca e o greseala datorata scrisului in viteza dar corectez.
Nasul se uneste cu Cristos si se leapada de cel cu cornite. Este nas cel ce tine copilul in brate in anumite momente din slujba(cel ce se uneste cu Hristos, merge cu preotul in jurul mesei, spune Crezul, etc..) - stiu de la mai multi preoti si pt. ca am un pic de experienta la botez.