Nunta in Iasi (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Mai dragele, iaca si io pe aici dupa fooaarte mult timp...stiu...dar..am avut ceva necazuri si.... nu mai conteaza.
Am citit mai pe sarite ultimul capitol si m-am intristat mult pt Nusha, dar m-am si bucurat pentru miresicile/nevestici/mamici de pe aici.
Eu si sotul meu planuisem bebe peste vreo 2 ani...dar...s-ar putea sa ne razgandim si sa facem pasul mai devreme. Va tin la curent, oricum!
CrisUk, 900 mii coafat si 650 mii machiaj nu sunt preturi mici. Si pe langa asta, eu am fost coafata la Irina Schroeter in Mall si nu am fost multumita deloc. A fost un pieptanat simplu. Eu am zis ca vreau sa am si volum dar sa imi stea parul foarte drept la varfuri. Si ziceai ca m-a lins vaca in cap...nici urma de volum. Daca va uitati la pozele Loredanei (Lorex) o sa vedeti ce "coafura voluminoasa" am.
Pupici!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Seara buna!
La multi ani de pe acum sarbatoritelor si sarbatoritilor de maine! Asta ca sa nu uit...

Eu am reusit in seara asta destul de tarziu sa ma adun de pe drumuri... Si de maine incep iar muncile...:(
Sambata ne mutam abia, deci pana atunci, e posibil sa ne mai auzim. Va fi mai greu dupa, pana luam un calculator, pana rezolvam cu net-ul. De la servici nu prea cred sa mai reusesc sa intru pana prin septembrie, ca urmeaza perioada cu full concedii... Deci adio pauza de respiro!!!

Noi nu am mai ajuns la munte din cauza problemelor cu mami, dar, in schimb, am fost 4 zile la mare si a fost super... Nu prea mi-a tihnit asa cum as fi vrut, asta tot din cauza mamei si a faptului ca am lasat-o singurica acasa, dar, pe ansamblu... a fost minunat...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Ce fac fetele mele dragi? Cum merg pregatirile?
Ralu ma bucur ca sambata gata...mergeti la casuta voastra, unde veti avea liniste si pace! Bravo!

Va pup si va urez toate cele bune!
P.S. Darria pot sa-mi vad si eu nepotica??? Asta daca nu te deranjeaza, evident!
P.S. 2. Sa va traiasca aniversatii de astazi, daca aveti!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineata
LA MULTI ANI! celor care poarta numele Sf. Petru si Pavel
Distractie placuta

Ral: o sa vb. pe mess Spor la mutat si sa terminati repede.

SunSmile: am trimis pe pm. Cum sa ma deranjeze?
Nu vreau sa le fac public pe forum dar fetelor le trimit, daca vor(nu ma apuc sa trimit fara sa ceara ca poate nimeresc intr-un moment nu tocmai bun si omul numai chef de pozele mele nu are).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

P.S. 2. Sa va traiasca aniversatii de astazi, daca aveti!

Eu am, asa ca hai sa petrecem macar virtual: fratele meu, unchiul meu, nasul de cununie, verisorul, baietelul lui, nasul de botez al fratelui meu... Sa mai zic?

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

;neatza fetele!

am intrat sa dau de baut la fetele mele dragi ca azi ma cheama petronika eu zic ca pe caldurile astea merge cel mai bine o bere rece

va

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

;neatza fetele!

am intrat sa dau de baut la fetele mele dragi ca azi ma cheama petronika eu zic ca pe caldurile astea merge cel mai bine o bere rece

va

LA multi ani!!!!!!!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaaida spune:

La multi multi ani cu sanatate si impliniri tuturor care sarbatoresc ziua numelui astazi

va pupic dulce pe toate, elenaaida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brandeta spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SARBATORESC AZI ZIUA ONOMASTICA!
SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI SPOR IN TOATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brandeta spune:

Raluca,
Zi-mi te rog daca e ceva de rau cu Orizontul.Vreun sfat daca ai sa-mi dai, mi-ar prinde tare bine, ca sunt cu nervii intinsi.
Te rog f mult daca poti sa-mi zici, cat te-a ajuns menul, si ce a continut el.
Eu mai am o problema. Am cumparat coniac varsat, si nu stiu zau cum il voi servi. Trebuie sa vorbesc cu chelnerii sa-l aduca deja in pahare...
Dar asta pentru barbati...Ca pentru femei am luat Garrone alb, deci au sticlele lor...Cum sa fac oare sa servesc, fara sa fie discutii, ca la unii pun din sticle originale, si la altii torn din sticle de plastic...
Ah, si cei de la Orizont mi-au zis ca nu au gheata...Ceea ce pt caldurile astea e cumplit!

Mergi la inceput