Nunta in Iasi (19)
Raspunsuri - Pagina 10
lgireada spune:
Buna tuturor,
Ralu ma bucur ca ai fost incantata de Lavinia, sincer. Pt mine va ramane coafeza mea mereu. Io am pus ceva poze la semnatura de la nunta la care am fost. Au fost probleme, a fost cu cantec. Au adus primul fel pe la 11:00 (ma refer la aperitive) si friptura abia la 5:30 si atunci cruda, in conditiile in care contractul era pana la 6 dimineata. Nasol ... si pacat pt miri ca le-o stricat nunta.
Azi sotu' o avut probra scris la licenta, eu miercuri am cu copiii de cls 8 matematica ... si cel mai nefericit eveniment este ca un coleg de clasa, mai exact de banca s-a sinucis, poate ati auzit de el de la tv, ca au dat cate ceva... tare rau imi pare, azi ne-am strans aproape toti colegii si am fost sa-l vedem la capela. A fost groaznic sa ii aud parintii indurerati, mai ales ca a intrebat la cine a fost el la nunta la Astoria ... mi-a fost groaza, am plans cu totii, a fost f nasol...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
lorex spune:
buna fetelor!
m-am intors din miniluna de miere cum ii spuneti voi..
am facut cu sotul un traseu prin tara cu oprire la poiana brasov, alba iulia si sighisoara.cel mai mault ne-a placut sighisoara, vom mai merge acolo cu siguranta!
acum sunt la serviciu si va scriu rapid pentru ca acasa deocamdata nu am net, sper astazi sa rezolvam problema!
Nusha, si eu am fost langa tine cu gandul chiar daca nu am putut intra sa scriu, doar am citit..stiu ca o sa fie bine cu timpul si multumesc de complimente
Mexxa, la multi ani pentru ziua ta, sa fii sanatoasa si fericita mereu.imi pare rau pentru momentele prin care treci..asa e viata..cu totii ne despartim la un momentdat de cei dragi si cred ca sunt cele mai grele momente din viata!
Brandeta, ai gasit manushele?Eu mi-am cumparat de la Agnes toma-stefan cel mare!
Lili...sorry, stiu...si eu am colegi plecati dintre noi...e greu sa inteleg de ce..erau persoane atat de indragite!!!
Elenaaida, ti-am trimis mail si vreau sa-ti mai spun ca la orice biserica te cununi platesti cat vrei, cat poti sau cat te lasa inima, nu exista preturi standard si nu trebuie intrebati nici preotii cat costa, ei raspund la fel..nu-ti fa probleme..fiecare dupa posibilitati (ma refer in special la nashi, pentru ca ei platesc cheltuielile legate de biserica).
Ralu, casa de piatra, astept poze, ma bucur ca ai fost multumita de preference.in ceea ce ma priveste au recunoscut ca au gresit cu mine asa ca sa stii ca nu am batut campii...te pup!
..a..si pentru cine intreaba, oana8188 este bine, va urmareste din umbra, ieri am fost cu ea la o pizza, e la curent cu tot ce se intampla pe aici
nu mai stiu nimic de Darria!!?
Va pup si va urez spor in toate!
elenaaida spune:
buna,
merci Lorex de mail.
Mexxa, din pacate cam tarziu, iti doresc la multi multi ani cu fericire!
Ralu, cine stie poate voi apela la experienta ta!!!!
Diabia astept sa vin acasa si sa ma ocup de nunta.
Sunt putin trista ca bunicul meu este in spital...sper sa nu se intample ceva inainte de nunta .
Inca nu m-am hotarat daca sa cumpar pantofii de aici sau din Iasi. Pantofii care mi-au placut aici costa 159 euroi si mi se par cam scumpi tinand cont ca nu-i voi incalta decat o singura data.
Voi miresici frumoase ce fel de pantofi v-ati cumparat si de unde?
va pupic dulce,
elenaida
Sper ca nu v-am naucit de cap...
Brandeta spune:
IULISSA
multumesc de ponturi.am fost pe la moldova mall, si am gasit ceva in genul celor pe care mi le doream, dar ...nu le-am luat; mai caut, sper sa gasesc pana pe 15 ce doresc...ca e rau sa ai o fixatie.
RALUCA
nici nu stii cat ma bucur ca esti multumita.neaparat sa te duci cateva zile departe, sa uiti de tot si de toate, sa vii plina de energie inapoi si sa animezi ca intotdeauna acest forum.
acum ca esti experta, vom trage toate cele care venim din urma de tine, mai ales eu...
Darria spune:
Buna fetelor.
Am lipsit un pic dar am recuperat, am citit ce ati scris pana acum.
Bun venit noilor miresici si felicitari pt. eveniment. Sa fie intr-un ceas bun
Casa de piatra Lorex, Leah si Raluca Sa fiti mai fericite decat in ziua nuntii
Nusha: imi pare nespus de rau pt. ce s-a intamplat. Nu are rost sa mai spun ceva. Am mai vb. noi pe mess dar iti spun si aici: Deumnezeu sa te aiba in paza
Ral: CASA DE PIATRA De acum incolo sa fie numai fericire in viata voastra si nimic sa nu va mai intristeze si sa intervina
Cristina(CryssUK): raspund tarziu dar acum am intrat si eu: la Cuza Voda am nascut cu doamna doctor Grigore.
Lorex: sunt prin zona si eu doar ca nu am mai intrat pe net de ceva timp. M-am uitat in fuga pe pozele de la nunta si am vazut o miresica frumoasa, fericita langa perechea ei. Mai tarziu ma uit pe ele mai bine, acum nu prea este timp datorita "sefei".
Mexxa: condoleante si Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca.
Spor la pregatiri miresici si bafta in ceea ce faceti pt. toate fetele.
lullabay spune:
Bine ai revenit Darria!!!Cum va descurcati cu "sefa"?
Lili bafta la examene!!!!!!!!
Brandeta mai e timp pana pe 15 asa ca ...mai bine mai cauta!!!Pana o s a gasesti ce iti doresti!!
Elenaaida eu mi-am luat pantofi de la Moldova-2 perechi: cu toc si fara...si am dat pe ambele perechi 3 milioane..deci cam jumatate din pretul pe care l-ai spus tu..numai ca sunt simplii si ideea e ca pot sa ii mai port si la alte ocazii, cel putin cei fara toc care arata ca niste balerini i-am purtat si in luna de miere la mare.
Eu voi ramane cred destul de activa la capitolul pregatiri nunti pt.ca varul meu si sotia lui care sunt plecati in strainatate au hotarat sa faca nunta la Iasi(si nu la Bucuresti cum doreau initial)si cred ca partial ma voi ocupa eu..asta in masura in care cel mic ma va lasa..asa ca deja sunt in cautare de restaurant mic ,intim cam cu 60 de locuri?Idei?
A si pt.fetele care si-au facut albumul de fotografii..stiti cumva de unde gasesc de cumparat albume frumoase?
28+
lorex spune:
salutari, Darriuta!
Lulla, eu mi-am luat album foto special de la Casa eva, 1.200.000 am dat pe el!
Darria spune:
fetelor
quote:
Originally posted by lullabay
Cum va descurcati cu "sefa"?
28+
Incepem sa ne cunoastem mai bine si sa vedem ce motzocuri are dar nu ma plang de nimic ca e o fetita de gasca, ca toti bebeii mititei
La 4 saptamani deja facem dupa cum "spune" ea, sunt curioasa sa vedem ce urmeaza.
Tu cum te mai simti? Ce face viitorul "sef"? Ai ales un nume? Sper ca nu sunt indiscreta.
Lorex: aveti planificat una bucata bebelus? Daca imi amintesc bine parca doreai un strumfulet.
De acum o sa trec mai rar pe la miresici(locul meu e pe la pampersciosi si nu vreau sa incurc), nu mai sunt in tema cu nimic ce are legatura cu nunta dar o sa va urmaresc in f-tie de timpul disponibil.
lgireada spune:
Darria sa nu fugi dintre noi, mai vino aici, ca o sa ne fie dor de tine altfel
Ralu asteptam pozici cu sufletul la gura
In rest, numai bine la miresici, eu voi mai simti emotia unei nunti cand voi fi nasha, de-abia astept evenimentul, sincer.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
m_oana spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Bine ai revenit Darria!!!Cum va descurcati cu "sefa"?
Lili bafta la examene!!!!!!!!
Brandeta mai e timp pana pe 15 asa ca ...mai bine mai cauta!!!Pana o s a gasesti ce iti doresti!!
Elenaaida eu mi-am luat pantofi de la Moldova-2 perechi: cu toc si fara...si am dat pe ambele perechi 3 milioane..deci cam jumatate din pretul pe care l-ai spus tu..numai ca sunt simplii si ideea e ca pot sa ii mai port si la alte ocazii, cel putin cei fara toc care arata ca niste balerini i-am purtat si in luna de miere la mare.
Eu voi ramane cred destul de activa la capitolul pregatiri nunti pt.ca varul meu si sotia lui care sunt plecati in strainatate au hotarat sa faca nunta la Iasi(si nu la Bucuresti cum doreau initial)si cred ca partial ma voi ocupa eu..asta in masura in care cel mic ma va lasa..asa ca deja sunt in cautare de restaurant mic ,intim cam cu 60 de locuri?Idei?
A si pt.fetele care si-au facut albumul de fotografii..stiti cumva de unde gasesc de cumparat albume frumoase?
28+