Nunta in Iasi (19)
Raspunsuri - Pagina 9
mexxa spune:
Buna seara fetelor...
va multumesc pentru urarile voastre frumoase, da vau la toate cate un dulce de tot.
Chiar daca astazi este ziua mea...a fost o zi destul de trista deoarece dimineatza a murit bunica mea...
Maine seara merg la spital pentru ecografia morfologica fetala si sunt increzatoare ca totul este bine.
Incerc sa nu fiu trista insa gandul ca cineva drag, mai ales ca ea ma crescut pana la 7 ani a parasit aceasta lume ma deprima....maine merg la capela, iar marti va fi inmormantarea....
Ralu chiar daca e mai tarziu iti doresc CASA DE PIATRA si sper ca binecuvantarea Dumnului sa va aduca liniste si pace in casa si in sufletele voastre.Astept pozici....
Va pup pe toate si voi intra maine seara sa va zic cum a fost la eco si sa pun cateva poze cu mine si bebe.
23+ Sebastian
poze
Vine barza
Brandeta spune:
Fetelor, ajutooor.
Unde pot gasi in Iasi, manusi de mireasa, albe, scurte,din tul sau din plasa, dar fff fina, fara model sau alte brizz-brizzuri?
iulissa spune:
quote:
Originally posted by Brandeta
Fetelor, ajutooor.
Unde pot gasi in Iasi, manusi de mireasa, albe, scurte,din tul sau din plasa, dar fff fina, fara model sau alte brizz-brizzuri?
Draga mea, ai putea incerca la magazin Alb si Negru /Dinasty. Pe langa manushele gasesti si accesorii foarte frumoase.
Apoi ia la rand toate magazinele cu rochii de mireasa de pe strada garii..parca 4 la numar( unul fata in fata cu MacD, bonmariaj, iuliana..si inca unul cum urci pe arcul.
Ar mai fi un magazin in moldova mall, etajul 4, si inca un loc sigur este in piatza unirii, la decora ..au rochii mireasa si accesorii la etaj.
Daca nu gasesti nici aici ceva sa-ti placa, mergi la donna alba, langa romtelecom, vis a vis de "tata si fiul"..si da comanda de manusi din ce material vrei tu si exact cum ti le doresti
Pupicei, si spor la pregatiri !
Iulica Nevestica
Floricica lu' Taticu'
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551117007&security=ZavRUA
nushulica spune:
salutari fetelor! va multumesc din suflet ca imi sunteti alaturi si aveti vorbe frumoase pentru mine...eu mi-am mai revenit asa...cum sa zic fizic nu mai am nik in rest mi-e cam greu inca...mai am momente cand mai plang mai visez urat si tot asa...cele care ati trecut prin asta cu siguranta stiti prin ce trec
am avut parte de cea mai neagra zi din viata mea chiar cand implineam 27ani...am avut multi prieteni aproape pe sotul meu care e un scump si un dragutzfamilia si pe voi toate
nu mai are sens sa va povestesc acum mai multe ca nu vreau sa sperii pe nimeni vreau doar sa va zic ca-mi revin si abia acum mi-am facut curajul sa va scriu si ma bucur ca-mi revin si pot vorbi de tot prin ce am trecut
vreau sa urez si eu fetelor care au avut nunta intre timp CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE!!!
lorex ai fost o miresica tare frumoasa si oricum esti frumoasa si fara sa fii mireasa
ralnied1 spune:
Mexxa, imi pare tare rau!!! Nu pot spune mai multe. Este o veste care nu mi-a picat bine deloc. Incearca (stiu ca e f greu!) sa fii tare pt bebe (apropos, am vazut ca e Sebastian... cum a fost azi la dr?)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi de-a lungul timpului si mai ales astazi...
In mare parte, nunta asta a fost facuta si cu ajutorul vostru...
Si da, Brandeta, era arcada mea de baloane...
Nu stiu ce sa va povestesc... Intrebati si va zic...
Pot spune doar ca a fost bine, se putea si mai bine... Sunt fffffffffffffffffffffffffffff multumita de Preference si munca lor a fost apreciata de absolut toata lumea... Cel putin cu ei nu am avut nici o problema. A decurs totul super...
Azi am inchiriat si o garsoniera si de miercuri ne putem muta. Speram sa fie bine de-acum si pentru noi...
Maine plecam iar la Pascani si, cu putin noroc, joi tragem o fuga de o zi la mare, apoi 2-3 zile pe Valea Prahovei, la munte... Saptamana viitoare ne intoarcem... Si mai vorbim atunci...
Pupici pentru toata lumea!
SI daca vreti sa va organizez nunta, va stau la dispozitie..., ca acum aproape sunt experta... Oricum, cel putin unele sfaturi vi le pot da...
E si maine o zi!
lullabay spune:
Ral asa ma bucur pentru tine...serios...o sa aveti si voi cuibusorul vostru sa nu va mai bata nimeni la cap...vezi incet ,incet lucrurile se aranjeaza..si distractie placuta in miniluna de miere!!!
Nusha cu timpul o sa fie un pic mai usor..ma bucur ca ai reusit sa depasesti partial momentul..eu te inteleg,poate un pic mai bine..am trecut si eu prin asa ceva acum 2 ani..si in fiecare an ma gandesc ,dar uite acum e bine.... asa ca fruntea sus si multa speranta si incredere!!!!!..din postarile tale eu cred ca esti o fire optimista,asa ca o sa vezi o sa fie bine!!!
Brandeta cred ca mai bine decat cum a explicat Iulissa nu se poate!
Leah eu una, habar n-am cum se face o prezentare in power-point!Sorry!
28+
ralnied1 spune:
Mi-am adus aminte: LILI!!!!!!!!!!! Am fost super incantata de Lavinia si de creatia ei... Iti multumesc si tie! Nici pana la ora asta nu am dat drumul la par. Nu a avut in el f mult fixativ si totusi, rezista super...
Brandeta... cu Orizontul, la mine cel putin, a fost mai mult decat bine... Din toate punctele de vedere. Masa, sala, personalul, servirea, totul... Ne-au dat si inapoi ce a ramas... Sunt f multumita si de ei! Deci zic sa fii increzatoare...
E si maine o zi!
oanaiasi spune:
Felicitari Ral ! Casa de Piatra si o luna de miere asa cum v-o doriti!
Nusha....imi pare rau... si cred ca toate au un sens pe lumea asta ...bb va veni atunci cand va considera el ca este pregatit pentru lumea asta. nu fi suparata ca va veni si momentul tau si fericirea va fi inzecita!
Va pup pe toate si sa aveti grija de voi!
Oana