Nunta in Iasi (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

LA MULTI ANI, MEXULICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

RALUCA CASA DE PIATRA!!!!! Sa ai vreme frumoasa si sa te distrezi(chiar daca stiu ca-ti va fi greu). Iti voi lasa un PM in leg cu ultimul tai mesaj. Scuza-ma ca nu ti-am raspuns pana acumm. Maine cand vei citi mesajul ( sau in zilele urmatoare...), sa stii ca m-am gandit mult la tine la ziua de azi. Petrecere frumoasa.

NUSHA am ramasa inmarmurita..........imi pare rau.......nici nu stiu ce sa spun.....cuvintele sunt de prisos. E un soc. Curaj...

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Ralu, CASA DE PIATRAAAAAA!
Sper sa ai o zi superba, de care sa iti amintesti cu placere toata viata!
Sa fiti fericiti multi, multi ani de acum incolo!

Fetelor, vin cu o alta intrebare:
Stiu ca din momentul depunerii cererii de casat trebuie sa treaca 10 zile pana la oficierea propriu zisa a casatoriei.
As vrea sa stiu daca se numara numai zilele lucratoare din momentul depunerii declaratiei/cererii de casatorie?
Pe net am gasit numai atat "Casatoria se va incheia in termen de 10 zile de la primirea declaratiei de casatorie. In termenul de 10 zile sunt incluse atat ziua primirii declaratiei, cat si ziua celebrarii casatoriei." fara sa specifice daca is zile lucratoare sau se include si weekend-ul.

Pup,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brandeta spune:

Cristina,
Pot trece si 14 zile.Nu neaparat 10. Si se socotesc zile calendaristice, nu numai cele lucratoare. Si da, asa cum ai zis, se socoteste si ziua in care depui, si ziua in care se oficiaza.
Eu nu am fost atenta la nuanta asta, doar la aia cu 14 zile; am vrut sa ma casatoresc de Dragobete, si am facut calculul 24 feb-14=10 feb, si m-am dus si le-am depus pe 10 feb. Dar eroare, nu socotisem inclusiv ziua de 10 feb, asa ca a 14-zi a fost 23 feb, si asa am ajuns sa ma marit atunci, cu o zi inainte de Dragobete...
Dar nu regret, ca pe 23 a fost super vremea, pe cand pe 24 a fost f,f,f, urat si frig.Asa ca toate se intampla cu motiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brandeta spune:

Raluca,
Azi a fost f cald si frumos.
Sper ca la ora asta te distrezi la maxim.
Am trecut azi pe la Orizont, prin fata, si n-am putut sa nu observ o frumoasa arcada de baloane, albe si galbene....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany spune:

RALUCA
Iti doresc casa de piatra, mult mult noroc si fericire, sa fii iubita si implinita...la ora asta e petrecerea in toi...distractie maxima...sau te-au furat deja....
Sunt convinsa ca a e o petrecere reusita...cu siguranta ai avut o zi frumoasa, din toate punctele de vedere....
Te pupam dulce si asteptam detalii de la petrecere si poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Ral CASA DE PIATRA!!!!!!!!!!
Ca vreme ai avut o zi minunata..uite ce urat a fost si vineri si duminica doar sambata de nunta ta a fost soare si frumos!!!
Sper ca totul a fost minunat si o sa vii sa ne povestesti ce zi de poveste ai avut!!
Si de acum inainte sper din tot sufletul sa iti gasesti linistea si sa dea Domnul ca toti cei din jurul tau sa fie sanatosi!!!

28 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!ANDREEA(MEXXA)
SA FII FERICITA SI SANATOASA SI TU SI BEBELE !! ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME! TE PUP!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Casa de piatra si tot binele din lume Draga noastra Ralu!!!

Sa-ti fie zilele frumoase si luminate, muuulta, muuulta sanatate si multi ani frumosi si fericiti langa toti cei care te iubesc si pe care ii iubesti.

La multi Ani Mexxa!!! Sanatate multa si ani frumosi langa copilasul si sotzul tau !

Pupicei dulci, va salut pe toate dragelor!

Iulica Nevestica

Floricica lu' Taticu'

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551117007&security=ZavRUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Fetelor,

Help cu o chestie! Sunt in plin proces de realizare a cd-urilor cu poze pt cei care au fost prezenti la cununie si in introducere am facut o prezentare powerpoint cu poze cu noi de cand eram mici, cum ne-am cunoscut si cateva poze de-a lungul relatiei noastre. Vreau sa pun si o melodie pe fundal dar nu imi iese deloc. Se pare ca reusesc sa atasez melodia doar primului slide, dar se opreste acolo, nu merge de-a lungul intregii prezentari. Aveti idee cum pot face asta: sa curga melodia pe tot parcursul prezentarii?

Leah

Mergi la inceput