Bebelusi de sept-oct 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 16
innaa spune:
neata la zane!
am intrat si eu sa va salut si apoi merg sa-mi beau cafelutza si sa bag o tigara. Sunt mai bine in dimineata asta...am inceput sa am cosmaruri cu soacre...
Se pare ca Andrew este deja barbat in toata firea!!
maddy sa sti ca masa de la 10 in general o sarim si noi pt ca se trezeste si mai tarziu..chiar si la 9 -9,30 si papa lapte iar la 10 normal nu mai vrea nimic..
si Noa a avut diaree vineri si sambata...e si caraita...poate de data asta apar dintii
nu mai scriu acum ca nu mai are rabdare don soara si tb sa plec sa platesc niste taxe sa cumparam masina.
pupici
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
BiuMil spune:
buna dimineata!
urata treaba, Kid, ati patit...sa va faceti bine cat mai repede! eu intr-o duminica am fost la Medlife pe calea Grivitei, e deschis pana pe la 3. era urgent, nu vroiam sa merg la spital si am sunat la ei...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
un link interesant www.babycenter.com/refcap/baby/babyactivities/1479310.html" target="_blank">aici
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
Buna fetelor
Mai apar si eu ... nu am apucat sa citesc mai nimic din urma, doar pagina asta, sper sa recuperez incet incet (sunt si eu acum ca Mifloricica, mai citesc, mai scriu
) si de acum inainte sa fiu activa, caci am net, uraaaa.
Am vazut ca Tonnia e gravida, felicitari si sarcina usoara!!! Uau, chiar sunt emotionata si parca ideea de a face inca un bebe chiar acum nu ma mai inspaimanta.
Matei s-a adaptat foarte bine in noua locatie, doar ca aseara a fost soacra pe aici si l-a agitat cum nu l-am mai vazut. A inceput sa urle la un moment dat si nu l-am putut calma decat cu muzica lui preferata si anume damien rice. Nu stiu, eu nu prea cred in deochiuri si alte alea dar femeia asta reuseste sa-l streseze de fiecare data. Nu mai pot. Iar azi noapte s-a trezit de enshpe ori, a dormit foarte prost, azi e plangacios, marait etc.
Hai ca ma puc pe citit, cat mai doarme iubitul mic.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:

Incerc sa ma pun si eu la punct cu forumul ca sunt tare in urma
.
Maddy eu nu te-as sfatui sa iei tarc (eventual unul care sa-l folosesti cand pleci pe post de patut) ca din momentul in care isi dau drumul la umblat (in 4 labe sau de manute) adio tarc. Mie imi pare rau ca am luat unul asa mare car nu-l pot folosi pe post de patut in deplasari. Daca sta cuminte mai mult timp sa se joace in patut, probabil va sta si in tarc, paparerea mea
. Acum eu as vrea sa-l vad
ca sta pe post de decor. Si bine faci ca o obligi pe Bianca sa stea in scaun ca nu stii niciodata ce se poate intampla. Doamne fereste de accidente.
Bianca
pentru carnet si
pentru Milan cel plimbaret!!! Intamplarea s-a petrecut sambata pe la 9.30. Si eu am mai vazut soferi cu bbi in brate si sunt mari inconstienti. POt fi ei soferi de formula 1 ca se poate oricand baga unul in ei si ....
Innaa succes cu rudele sotului. Nu am sfat de dat aici! Cat despre scaun eu zic sa perseverezi ca sigur vei invinge, chiar daca va fi greu si va dura.
Oana din fericire impactul nu a fost puternic. Vladut doar s-a trezit din somn, dar nu a avut nici un fel de rectie. Sa-i ias analizele perfecte lui Andrew. M-am uitat la poza cu Britney, saracul copil in ce pozitie era ![]()
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Am luat-o in sens invers, ca nici nu mai stiu cand am intrat ultima data.
Irina, naspa cu accidentul. Bine ca sunteti ok, ce e fier se repara, carnea e mai greu.
Apropos de masini, Ioana, m-am hotarat la opel astra clasic caravan, masina de familie fara fite
.
Kid, noi tot iesim in regina maria, cand ne nimerim dupa 6 acolo iti dau de veste, ok?
Eu o sa fac o programare la Calapod, asa ca mai sariti cu intrebari daca vreti. Am retinut intrebarea cu biberonul. Va zic maine cand o sa mergem.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata fetelor
! Ieri am fost in vizita la Maria Ramonei, totul bine si frumos pina la un moment dat cind a luat cafteala fi-mea de la Maria
. Pun si poze imediat sa le laud pe fete, ca tare frumos s-au jucat impreuna
.
Iina cuscra, bine ca ati scapat cu bine din accident!
Raluca Radului, fetitei verisoarei ii e bine, ia tratament, merge la controale, ne-a zis ca e OK. Multumesc de intrebare.
Antonia, eu n-am patit "accident" niciodata (si "prestez" de ceva ani
), deci nu cred ca te voi urma repede la grupa de tinere gravide
. Dar ma bucur asa mult pentru tine
!
Codruta, succes cu programarea iesirii la Felix
.
Dana Lucia, pupici lui Alberto de ziua lui
. Inca 2 lunite si face un an
!
Maddy, multumesc
. Am avut canita de la Primii Pasi, nu tragea nimic. Apoi am luat una de la TCM, din asta bea f bine. Iar acum am luat 2 "ciocuri" pentru biberoanele Avent, sa le transformam in canite, si a baut OK.
Kid, sanatate multa
.
Ruxandra, ma bucur ca v-ati instalat bine. Si Miruna s-a trezit as'noapte de multe ori, nu stiu ce are, dar abia astept sa o pashaportez la Botosani la maica-mea. Ah, si soacra ne-a zis ca vrea sa o tina o saptamina
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
dana_lucia spune:
Ioana draguta ca de obicei
nu ne-ai uitat, da azi Alberto face 10 lunite, ce repede trece timpul.....ti-a placut poza ultima timisa in adresa comuna?
"La multi ani!" pentru toi bebeii care implinesc azi inca o lunita!

Irina am citit de patania avuta cu masina, bine ca sunteti OK cu totii si multa putere sa treci cu bine peste toate incercarile.
Sa aveti o zi buna in continuare,
Dana Lucia si
Alberto
b_irina_c spune:
Va multumesc tuturor pt gandurile voastre bune 

Dana
. L-am vazut pe Alberto cel super bronzat
.
Si am vazut cu ocazia asta si filmuletul cu Radu dormind
. Super
. Si pozele cu exploratorul Dinu. Frumos, frumos!!!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
mysweetest spune:
Felicitari Antonia pentru sarcina ..si eu imi aduc aminte cu nostalgie de perioada sarcinii iar atunci abia asteptam sa nasc
.
Irina cred ca ati tras o sperietura groaznica..bine ca ati scapat teferi.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem