Bebelusi de sept-oct 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 15
mimsi spune:
Buna seara, Zane!
N-am mai intrat de mult timp sa scriu si in ultima vreme nici sa citesc. Habar n-am cum trece timpul (si inca n-am inceput serviciul!0. Noi suntem bine-mersi, pacat ca ziua are doar 24 de ore. Alexia e vesela, a inceput sa se plimbe pe marginea patului - drept pentru care am schimbat patul. Ieri a facut 9 luni si la o cantareala aproximativa (cu cantarul nostru) are 9,400 si cca 73 cm. E lesinata dupa animalutze dar mai ales dupa caini. Dintzi inca n-avem, probabil ca v-am luat pe toti nedintzoshii la record. Acum 2 zile am aflat ca printr-un concurs de imprejurari vom fi nasi de botez pe 25 iunie (fetitza verisoarei mele) asa ca acum imi completez fisa postului si in urmatoarele 10 zile voi face cumparaturi. Hai ca citsec ce-ati mai scris voi la capitolul asta si mai scriu dupa aia.
Raluca, bine-ai revenit, sa-ti traiasca crestinul. Naspa faza cu capacul mobilului rontzait de Radu, bine ca a fost OK
kristinutza - eu folosesc in mod curent cuvantul aprozar, cred ca n-am sa uit niciodata ca in scoala ne spuneau ca vine de la "APROvizionarea cu ZARzavaturi"![]()
Tonnia, felicitari pentru BB2!
Nicole, spor la aranjat casa noua
Irina - naspa evenimentul in drum spre mare
Carmi, aiurea tare cu febra zambaretzului - dar poate ca numai asa va zambi cu totzi dintzii![]()
maddy, noi suntem fericitzii posesori ai uni tarc (brevi) si ai unui patutz pliant. Parerea mea e ca nu merita deranj tarcul, bebelina in afara ca a scarpinat ursuletii de pe desene altceva n-a mai fost tentata sa faca in el. Asa ca te sfatuiesc sa te indrepti mai bine sa iei pat pliant (noi il avem pe cel de la chicco) pe care il poti folosi in deplasare si acasa ca tarc
BiuMil - super gaina Emma, si Alexia e tare incantata de ea![]()
...a, n-am mai spus ca in rastimpul in care n-am scris/citit pe forum m-am vazut cu Kid
si declar cu mana pe inima ca pozele Alexandrei sunt conforme cu originalul 
Gata, hai c-am scris destul, merg la somn. 
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
simodina spune:
Raluca merci!
Tonniafelicitari, cred ca esti foarte emotionata! Sa ai o sarcina usoara!
Irinaimi pare rau de ce s-a intamplat, dar bine ca n-ati patit voi nimic
.
Maddyma gandeam ca ai putea sa incerci, daca n-ai facut-o deja, sa-i pui cateva lingurite de iaurt sau 30-40 ml de lapte in piure-ul de legume. Eu i-am pus chiar smantana de la 6 luni juma'. Lapte poti sa-i pui mai mult la inceput, apoi scazi progresiv. Tu dai legumele prin blender?
Somn usor la mamici si bebici!
PS. Cuscra, ce mai faci? Ce mai face nora mea?
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
innaa spune:
Buna fetelor!
nu am avut timp zilele astea sa scriu, dar de citit am citit tot.
sunt atat de suparata...cred ca o sa ma apuc de baut ca sa uit
- v-am zis zilele trecute ca nu poate mama sa vina sa stea cu Noa cat timp lucram noi...asa ca dragul meu de sot s-a gandit s-o aduca pe ma-sa. ea a mai fost pe aici in iarna o luna si mi-a facut o gramada de draci...parca m-am maritat cu toata familia lui- si sora-sa e o lipitoare sta cu noi dintotdeauna (desi are 33 de ani) si profita cat poate...de ex in casa la noi pana acum 2 luni eu gateam ea venea doar si se punea la masa ca la hotel...chiar si cand eram gravida si eram stiti si voi cum cu ditamai burtoiu si maini picioare umflate tot eu faceam tot. In fine..si ma-sa e tot cam asa o profitoare care o cocoloseste pe fie-sa - de fiecare data cand era vb sa se mute cumnata-mea de la noi din casa suna soacra-mea sa nu o dam afara ca e si ea singura...
chiar nu o mai suport si nu stiu cum voi reusi sa stau cu ea in casa inca trei luni...si in iarna cand a venit pe aici sa ne ajute cu fata...mai mult ma incurca ..facea numai prostii(de ex a spalat termosul in care tineam apa pt lapte si nu l-a limpezit bine de sapun...bine ca am vazut !). Inainte chiar imi placea sa stau cu ea..dar mi s-a pus pata pe ea pt ca nu a putut sa vina la noi la cununie ..si asta pe motiv ca nu avea cine sa ii mulga vaca
(desi putea vb cu cineva sau putea ramane socru-miu acasa). Chestia asta nu pot sa o iert indiferent ce ar face.
Sunt eu nebuna??
spuneti-mi cum sa fac sa o suport...pe dracu ca nu pot nici sa ma prefac...innebuneeesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa-mi bag ceva in ea de viata!
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
irina bine ca nu ati patit nimic...uite acum ma gandesc si eu ca nu stiu ce s-ar intampla daca si noi am pati la fel..Doamne fereste...pt ca Noelia nu vrea sa stea deloc in scaunul de masina asa ca eu stau in spate si o tin in brate...ce mai...trebuie neaparat sa o dezvat de obiceiul asta!
Raluca si eu obisnuiam sa ii dau mobilul sa se joace pana intr-o zi nu a mai mers...nu se mai apasa nicio tasta...peste cateva zile si-a mai revenit..insa tastele 0 si * nici acum nu merg.
carmi..
de la noi sa va faceti bine repede.
pana la urma care calciu e mai bun si se poate da nerecomandat de doctori...daca tot imi vine socrosenia...macar sa aduca la fata calciu!
hai ca ma duc la somnic acum...mama ce-as fuma o tigara...de maine ma apuc de fumat fara sa-mi inttreb consortu´ ce el m-a intrebat pe mine daca s-o aduca pe ma-sa?
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
Tonnia spune:
Maddy, in cartea lui Capraru scrie ca masa de la 10 poate lipsi cu desavarsire, asa ca poti incerca sa-i dai direct pranzul un pic mai devreme iar fructele sa le dai cu iaurtul la masa de 18. Am o vecina care asa face, manca foarte putin copilul la 10 si s-a prins ca nu mai vrea, asa ca i-a mutat pranzul de la 13.30 la 12.30 si mananca mult mai bine.
BiuMil, eu zic ca poti sa-i suplimentezi dar nu oricare masa, ci una din cele principale (aia de la 10 si cea de la 18 sunt considerate gustari), cel mai bine pranzul, de-aia sunt borcanase mari, sunt copii care mananca 300. Si Miruna parca tot asa.
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Am postat la Parintii intreaba, parintii raspund acest subiect, poate aveti si voi ceva sfaturi....
Am iesit ieri cu Petra si au inceput sa ii curga mucii. M-a certat doctora. A zis sa stau in casa inca 2 zile.....
Noapte mai plange...oare sa ii iasa dinti noi?
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
oana0204 spune:
Buna dimineata fetelor, acum am venit si eu de la copilasul meu, l-am culcat. In umtimul timp am descoperit o tactica pe care Andrew o agreeaza. Mananca ce mananca stand pe perna apoi cand da laoparte biberonul, il iau in brate si il hranesc ca atunci cand era bebelus mic
. El se simte mult mai confortabil asa si se lasa mai usor dus in lumea viselor. In sfarsit am facut si noi analizele, pentru urina Andrew a stat pe olita 45 de minute si a baut un biberon de apa, iar cand i-a luat sange nu a scos un sunet, desi i-a luat 2 fiole. Nici macar cand i-a bagat acul, nici nimic. Cand i-a schimbat sticluta a vrut numai sa-si traga mana putin, in rest a fost un copil foarte curajos. M-a uimit, nu ma asteptam.
Nanadana, cand a fost internat in spital si Andrew a facut pipi in pungulita dar la spitalul asta la care am fost(f aproape de noi), nu aveau in laborator pentru pacientii din afara pungulite. Ne trimisesera la spitalul de copii si e tare departe.
Tangerine, bine ai revenit. Pupicei Maiei
Cristina (CGE) visez si eu cu ochii deschisi la o surioara pentru Andrew asa cum are Victor. SI daca se poate la o diferenta de vreo 3-4 ani intre ei.
Ioana, dragut patutul cu Dora (asa se numeste personajul din desenele animate) Si eu aspir la un patut asa pentru Andrew www.target.com/gp/detail.html/ref=br_1_7/602-4895863-0441450?%5Fencoding=UTF8&frombrowse=1&asin=B00000IRXD" target="_blank">patut, dar in momentul in care va constientiza in ce doarme si chiar va aprecia si.. cand nu va mai avea nevoie de mami sa doarma langa el.
Antonia, felicitari, asta da veste. Sa fie intr-un ceas bun, bb sa fie sanatos, sa doarma toata noaptea, sa ai o sarcina usoara 
Moki si Andrew al meu e mare meloman, din pacate aici pe VH1 si MTV sunt mai mult reportaje, documentare, filme... rar prind muzica.![]()
Nanadana, succes si tie la analize, sa iasa foarte bune si Antoine sa fie cumintel.
Irina, Doamne prin ce ai trecut. Voi ca voi, dar Vladut.. ei sunt tare fragili. Bine ca era in scaunul de masina. Aici amenzile sunt usturatoare. Mare valva a facut o fotografie in care Britney Spears isi poarta copilasul in scaunul de masina, pus incorect. Conteaza si asta (apropo, eu si Britney avem aceeasi model de carsit
http://www.britneyres.com/displayimage.php?pos=-23325
Bine ai venit Futuremother
Raluca, bine ai revenit si tu, de data asta vad ca in forta ![]()
Maddy, felicitari pentru progresele Biancai
Inaa, nasoala faza cu socrosenia, eu m-as imbolnavi de nervi sa vina soacra-mea sa stea la noi. A venit 6 luni si a stat la cumnata-mea si deja a fost prea mult ca venea si la noi in vizita zilnic. Te compatimesc, mai ales daca nu e pe sufletul tau.
COdruta, si Petra are mucisori si ii ies dinti?
Haideti sa facem un sondaj printe mamici, sa vedem care din puiutii lor au avut muci in perioada eruptiilor dentare? Mie totusi mi se pare sa aiba legatura mucii cu dintii.
Fug.. ma cheama datoria numita Andrew
Oana D &
Andrew- 1 sept 2005
Foto
Tonnia spune:
Oana, si Dinu a avut muci in perioada de eruptie, nu grav, aposi, si stranuta mai des, ca la un inceput de raceala.
dana_lucia spune:
Buna dimineata si va dorim sa aveti o saptamina cit mai buna.
Am trimis in adresa e-mail comuna o poza cu Alberto bronzat si vizionind campionatul mondial de fotbal
, sper sa aveti timp si sa va faca placere sa il vedeti.
Ca sa raspund la intrebarea cu mucisorii pusa de Oana nu, noi nu am avut deloc probleme cu asa ceva dar cred ca raspunsul meu e nereprezentativ caci eu, asa cum bine stiti, nu am avut nici un fel de problema cu Alberto pina acum.
Salutari cu drag de la noi,
Dana Lucia si
Alberto
kid2003 spune:
Neatza de luni asa...oboseala cronica!
Irina, ce sperietura ai tras!!! uff, bine ca nu s-a stricat si mai rau masina si ca voi sunteti ok, fiarele se indreapta.
Si noi am tras o spaima, duminica Alexutza s-a trezit cu un ochi lipit din care se scurgea o chestie galbuie. Am sters-o cu musetel dar cand s-a trezit dupa un somnic de 15 min (specialitatea ei) tot asa era ochisorul, asa ca ne-am suit in masina si ne-am dus direct la camera de garda de la Gr Alexandrescu. Am stat 2 ore la coada, tot intrau in fata tiganei si copilasi adusi cu salvarea, fata s-a plictisit, a inceput sa planga si asistentele au bagat-o si pe ea, nebunie mare acolo, ufff, sper sa nu ajungeti niciodata acolo. Era si duminica si toate clinicile private inchise.Mai stiti vreun spital cu program de urgenta pentru copii?
Oricum, diagnosticul a fost blefaroconjunctivita, a luat microbul probabil din aer, e periculos sa ii lasi asa cu ochisorul, poate ramane sensibil...O tratam cu picaturi de Garasone, cu ser fiziologic si cu un unguent oftalmic ca sa nu i se mai lipeasca...Azi e mai bine, aproape i-a trecut, mai e un picut rosu si mai mic decat celalalt dar e destul de ok. Picaturile pot fi aplicate doar in somn, in rest nu sta neam. Noroc ca ne-a trimis dr de acolo si la analize, unde i-am recoltat de la ochisor si din gat probe sa ii facem analize. Pentru ca eram in sectorul 1 nici nu am platit. De mult vroiam sa ii fac exudat faringian pentru ca ea de cand s-a nascut a avut gatul rosu, inflamat cu vezicule mici, tot timpul ni se spune asta la control, nu o deranjeaza dar mie mi-e frica sa nu aiba vreun microb in gat (luat din maternitate). Vom vedea marti dupa amiaza cand luam rezultatele.
In rest- barbarie la camera de garda la copii. Bebelusi de cateva zile asteptau la rand dupa 10-12 copii mari cu diaree sau alte probleme, nu e normal sa stai cu un copil asa mic acolo, la rand. Ar trebui facuta diferenta. Eu am vrut sa ii las pe bebelusi inainte, dar nici gand, mi-au sarit in cap parintii ca vreau sa ii las in fata mea (si aveau copii mari, dar nu vroiau sa astepte deloc, ufff).
Sper sa nu mai ajungem acolo niciodata. Daca stiti vreun spital cu camera de garda cu pediatru, va rog frumos sa imi spuneti.
O saptamana buna va dorim si tin pumnii Tonniei. Cand mergi la analize, prima eco? Sa ne zici si noua, eu abia astept sa aud vesti de la tine!