Bebelusi de sept-oct 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bianca, bine ca mi-ai zis de Medlife, uff, d-as fi stiut ieri, e la 2 pasi de noi, ar fi fost super sa stim, noi am sunat ca prostii la medicover, ba chiar am fost acolo, in victoriei ca e la 2 pasi de Gr alexandrescu si nu era nimeni...

Ruxandra, da, da de veste cand poti veni!!! Eu azi si maine nu ies cu ea ca are inca ochisorul inflamat si mi-a zis dr sa nu o scot in parc, o plimb doar in curte. Dar de miercuri incolo ne intoarcem in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Fetelor, ma inscriu in grupul celor care vor sa-si dea demisia, nu mai rezist, ma omoara, de unde au atata energie.Sotul imi spune ca a citit pe cutia de cereale, ca daca papa bebeii vor fi din ce in ce mai dinamici si energici si mi-a transmis ca eu sunt de vina ca ii dau.
S-a trezit de mii de ori noaptea trecuta, l-am pus si cu mine in pat si degeaba, nu-si gaseste locul in pat, se invarte in tot patul ,doarme in toate pozitiile posibile si ce ma enerveaza e ca doarme cu picioarele in sus si cred ca amortesete.O sa incerc sa-i pun o perna sub picioare sa vedem daca il conving asa.Oricat incerc sa i le pozitionez normal si le ridica la 90 de grade si acolo sta.
Noi cu laptele tot prost stam mananca cam 150-180 ml la o masa si iaurt la greu.Am inceput sa-i dau Mili cu fructe si i-a priit, asa ca o sa trecem si pe alte sortimente.Pana acum i-am dat cu caise si visine.Astea le mananca foarte bine, dar laptele, nici nu vrea sa-l vada.Mai am noroc ca seara mananca 2ooml, cu iaurt si branzica poate ajunge si el la minimum de lactat la zi.
Apropos de canite avem si noi de la priimii pasi dar el se joaca cu ea, cand a descoperit ca daca trage din cioculet si vine ceva s-a distrat copios cateva minute si apoi tot jucarie a ajuns.E bine sa bea din canita ca am inteles eu, de la tetina se cariaza dintii.Asa o fi?Ca cica de aia nu e bine sa-i lasam cu suzeta prea mult, dar Iaris fara ea nu doarme si pe mine ma ingrozeste gandul ca va trebui sa scapam de ea.
Pupici pt Alexuta lui Kid, pt Vladutul irinei ca e bine in urma busiturii.Noi stam in scaun in masina ca ne place tare mult.
Inaa, eu as innebuni, dar asta ramane intre noi.Cred ca ti-e greu, dar poate va fi mai bine decat alte dati, macar de s-ar comporta bine cu bebelina.
Ioana ,pai indata vine vacanta si pleaca Mirunica la bunici.Daca ai incredere in soacra, de ce nu?E bine sa te ajute cineva din cand in cand desi cred ca iti va fi dor de ea.
Bianca ma bucur ca ai scapat si tu la carnet, de acum va veti plimba numai voi doi,ce fain.
Codruta, apropos de subiectul postat de tine eu una nu m-as pronunta cu DA, poate ar trebui sa o vada totusi un dr.
Apropos de ce sondajul Oanei, noi nu am avut nicio reactie la dinti, ma refer la momentul eruptiei pur si simplu o noapte mi-a facut nervii varza si a doua zi avea gingia sparta, dar s-a intamplat ca pana sa iasa sa aiba febra si diaree nejustificate.Si cred ca intr-adevar cei de sus dau mai multe probleme.Are gingia un pic rosie dar nu prea doarme el bine.Si acum help, ce sa fac cu vecinii mei de alaturi care desi au peste 50 de ani fac un sex zgomotos de-mi trezesc copilul.Aseara au tinut-o de la 23 pana pe la 1:30 numai in hata-hata plus ca naiba stie ce faceau ca avem impresia ca se arunca pe jos, pe pat ,peste tot de mi-au facut capul calendar, nu am dormit deloc si am niste draci ca i-as bate.
Va pup si o zi faina va doesc, la noi ploua, a fost frumos dimineata acum e nashpa.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna fetelor ! e o placere sa vad ce fain se povesteste pe forum .... cat timp am pierdut pana acum intreband peste tot tot felul de chestii cand puteam, atat de bine, sa vorbesc aici , cu voi.
Maddy eu am patut pliabil la Raisa si se face si tarc. Nu pot sa spun ca sta si se joaca numai in el, dar atunci cand sunt in camera cu ea si o pun in tarc nu- i mai port grija .... se ridica singura pe margini, nu are nimic rigid in care sa se loveasca , e usor - daca vrei sa- l misti prin casa si se pliaza destul de mic motiv pentru care il voi lua cu noi in concediu. E de la HONEY, nu scump (vreo 2 mil) si ffff util. Sfatul meu este sa- i iei si vei fi incantata si tu si bb.
Carmi cum e bb ?
Va pup pe toti si toate

Camelia Moisescu-Vida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Oana, ce baiat cuminte e Andrew
La noi nu au fost muci in perioada eruptiei dentare, niciodata inca.

Kid, mama ce problemute cu ochisorul!Ufff. Las ca rece cumva.

irina, sa te vad odata cu masina!!!

Ruxandra, si eu am patit asa cu soacra mea......ce ti si cu soacrele astea. eu n-am avut noroc la o soacra model!

Ioana, si mie mi-ar place sa Stefan sa aibe cu cine se juca ..asa de varsta lui. Da, n-avem pe nimeni. nu stiu ce voi face.

Stefan vrea in picioare.Mama, ce voi face???
Sus...sus si iar sus. face la genoflexiuni de zici ca e la aerobic
M-am bucurat de tarc...acum se catara in sus, mai sa rupa plasa.
pe jos inca nu pot sa-l las....vrea sa mearga in 4 labe, sa se ridice. eu nu mai fac fata.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna la fete cu pupici

La multi ani tuturor sarbatoritilor de ieri si azi cu multi pupici

Dana Lucia sa iti traiasca Alberto
Ioana,Carmi,Raluca,Tonnia pt felicitarile aduse lui Antoine

Futuremother bun venit tie si lui Vida
Irina prin ce speriaturi ati trecut,bine ca nu sa intaimplat nimic
Oana eu punguta accea am luat_o de la farmacie
Inna dar poti sa fie si tu la fel ca ele ,de ce trebuie sa inebunesti

-deci cum stiti am iest sambata seara a fost super, ne-am simtit ca niste tinerei ,dar pe la 3 dimineata ne-am adus aminte de Antoine si ni sa facut un dor de el ,dar am stiu ca l_am lasat pe maini bune (l_am lasat cu o verisoara de a mea) si sa vedeti surpriza cind am intat duminica dimineata acasa ,ce credeti, la toata lumea(sot,nasu si nasa lui) a intins bratele la mine nu nu avrut deloc imi intorecea capul imediat cind il chemam deci dupa un timp a acceptat sa vina si la mine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Azi ne vine dr. la 4 sa faca un control general la Stefan.
Eu o chem lunar...ce e sigur e sigur.

Mary, ce vecini pofticiosi ai! si io i-asNormal ca esti plina de nervi, ca trezesc cupilu
Eu in locul tau le-as zice sa nu faca zgomot noaptea.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

irina, ce pacat de minivacanta voastra! doamne, bine ca sunteti in regula (ma rog, imi inchipui ca banii, masina, sperietura, nervii... ). si eu cred ca scaunul de masina e absolut o necesitate pt copil. plus ca eu cred ca le e si mult mai comod in el. cel putin radu, fiind obisnuit dintotdeauna sa stea in scaun, cred ca nici nu stie ca poa' sa stea si altfel in masina. (plus ca eu, ca o mama denaturata, nici nu stau in spate langa el, ca mie imi place motz in fatza).

raluca, eu i-am dat de multe ori iaurt direct de la frigider. si nu cred ca esti tu exagerata, cred ca sunt eu incosntienta si copilul meu f intelegator si sanatos, ca n-am avut nici o problema cu el la cate "experiente" incerc pe el.

futuremother, bine ai venit!

bianca, felicitari pt permis. si pt mersul de-a busilea al lui milan. aha, deci amandoi ati descoperit o noua forma de deplasare.

mimsi, moama, ma terminati cu aprozaru'! cred ca-s io defecta de ma amuza atat de tare cuvantul asta.

maddy, noi avem patut de lemn in care doarme si unul pliant pe post de tarc. mie mi se pare folositor tarcul, dar nu stiu pt cat timp... eu zic ca daca gasesti de imprumut... e fff bun si util, dar daca tre' sa dai bani pe el... nu e folositor si n-are nici un rost.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

oanafrumos patut o sa aibe Andrew
maryaceleasi "figuri" are si Antoine ca Iaris ,deci ne trebuie curaj,cu laptele si al meu la fel papa maxim 180ml
hildi bafta cu doctorita

poze

Mergi la inceput

ioanaacum am citit ca sa ciufulit fetele miruna cu maria

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Va multumesc tuturor de raspunsuri,sunteti niste dragute ca de obicei.M-am hotarat cu tarcul,o sa-i cumpar patut pliant nu f scump sa-l pot lua si-n deplasari.

Kid
,sanatate lui Alexuta!Eu mai stiam ca astea de la Puls au si pediatrie.Am o prietena care a chemat ambulanta acasa si zicea ca au medici buni,poate au si camera de garda.

Inaa,cam nasol cu soacra...poate o pui la punct,eu eram cea mai buna nora pana sa apara copilul,apoi am inceput sa-i spun ce nu-mi convine si acum face ca mine

Bianca
,felicitari penru permis!

Ioana
,canita ai luat-o de la TCM de la noi sau de afara?

Nadina
,of,am incercat si cu iaurt si smantana si lapte in supa si degeaba.. ii pasez totul ff fin,sa nu se simta nimic.Mananca 1-2 linguri si gata,intoarce capul si strange buzele.O mai pacaleam cu jucariile,cand baga ea ceva in gura hop si eu cu lingurita,acum s-a prins si asta este...nu mai stiu ce sa-i fac.

Azi i-am dat fetei borcanasul cu capsunici si zmeura,a papat cam jumate ,sper sa nu faca alergie.
Ma duc sa pasez supa si sa incerc sa-i dau,inca n-am renuntat dar o sa cedez nervos intr-o zi

Mergi la inceput