fetele din belgia (8)
Raspunsuri - Pagina 28

mathilda spune:
Bepii si Disperata merci de urari. tin sa va anunt ca din oct imi deschid birou de consultata juridica, deci voi fi si mai ocupata, dar merita e imp sa faci ceea ce iti place - pe plan profesional vorbind.
scumpi imi pare bine ca ne-am cunoscut pe messenger si cand voi avea mai mult timp liber iesim sigur undeva sa bem o cafea
de fapt cred ca ar trebui sa ne organizam cumva-vorbesc in special de fetele din antwerpen si sa ne intalnim- putem auzi experientele de viata -reciproc. acum va las ca m trebuie sa citesc cate ceva din dr comparat. va pup pe toate. aa. era sa uit la bebeul meu i-a mai iesit un dinte. asta e f importanta veste

morgane spune:
Ce active sunt fetele iar!
Scumpi, iti multumim ca ne impartasesti ultimele stiri de la Oana si Carmita_baby si ca ai grija de Melo i iubit. Frumos din partea ta.
BBQ nu se desfasoara pe str., ci fiecare fam.(prin tragere la sorti) este raspunzator cu organizarea si isi pune la dispozitie gradina, dependintele, , bucataria, casuta de gradina ... si da multe indicatii. Fiecare familie aduce legume (conform unei liste dinainte stabilite), desert si voie buna, iar carnea si bautura sunt cumparate din buget (egal impartit pe cap de participant).
Incercati asa ceva, nu este greu deloc. Doar ca organizator ai putina bataie de cap. Noua inca nu ne-a venit randul.
Mathilda, felicitari pt examene si pt dintisorul papusii tale! Chiar te rugam sa ne tii la curent cu evenimentele care se petrec la voi.
Bepii=Venus, vezi ca ai gasit o maniera sa iesi din zone existentiale gri? Ti-ai rupt si din portofel, ca sa-l parafrazez pe Pavel Stratan. Ai facut o achizitie foarte buna si nu va mai trebui sa numeri o turma intreaga de oi pana sa faci nani. Proficiat!
Despe, te trezisei de dimineata tare azi, da' unde esti acum? Despeeeee!
Am vazut o multime de poze, dar nu mai imi amintesc ale cui. Oricum erau numai fete dragute, baieti ferchesi si copii dragalasi in ele.
Va pup,

ror spune:
Buna fetelor,
Dupa ce ca sunt scumpa la scris, si cand ma hotarasem sa scriu si eu mai substantial, mi-a murit calculatorul, d-zeu la-l ierte, si toata creatia mea s-a dus pe apa sambetei.
Lenesa din fire, nu am sa mai reiau vaicareala din mesajul pierdut.
Promisesem un link cu fotografiile facute in Grecia. Sunt doua albume intitulate Grecia-Atena si Nunta in Grecia. Sper sa va placa desi eu nu apar in prea multe dintre ele.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ror_romania/my_photos
Scumpi, Bepii, Despe, multumesc
Matilda, bafta la drept comparat. Cand ai timp pune si tu un link cu poze sa-ti vedem fetita :)
Pupicei si la mai bine,
Ror

scumpi spune:
Mathilda si mie mi-a facut multa placere sa vb. pe messenger si cu ocazia asta ti-am vazut si fetita care este o dulceata, o frumusica de-mi vine sa o pap. Felicitari pt. dintisor!!!
Morgane cu multa placere si da stiu ca bbq nu a fost pe strada propriu-zis, nu m-am exprimat eu bine, ma refeream ca e frumos ca sunteti uniti la voi pe strada si ca organizati evenimente din acestea. As vrea si eu, dar deocamdata nu prea merge pt. ca locuiesc la bloc.
Ror oau pozele sunt superbe, zici ca sunt vederi, f. frumoase. Dar de ce mirii au intrat in piscina, e cumva traditie?
NinaM m-am uitat si la pozicile tale, sunt f. frumoase, strumfii tai sunt niste scumpici, sa-ti traiasca!!!
Puuuup

mathilda spune:
bepii si noi vrem sa ne schimbam salteaua de aceea poti sa-mi spui te rog de unde ai cumparat-o sa dau si eu o fuga sa vad ce modele au.- adica numele si adresa magazinului, eventual un site
morgane merci de urari-te pupic
celelalte fete- nu disperati din cauza vremii- eu poate vorbesc din propria experienta caci devin depresiva cand ploua.
salutari si pupici la toate

oanademunck spune:
Buna fete hai ca am revenit iara aici la polul ploii, ce vreme ce vreme.....mi-era un dor de ploaie ceva de nedescris in cuvinte.
Asadar eu mi-s pe aici, Carmen apare pe 30 cu tot cu sot si poze si veti vedea detalii de la nunta, veti putea admira toalete, frumusetea miresei care a aratat ca o printesa, rochia de mireasa demna de case regale:), il vei putea vedea pe mire dansand doua tipuri de hore, o veti vedea pe Carmen furata de cei mai tari hoti de mirese din cati exista. a fost f frumos, mancare buna si excelenta, muzica d dans, ospitalitate si oameni de treaba.
Acum sunt f obosita sa mai continui sunt trezita de la ora 3 ora Belgiei si ma duc sa trag pe dreapta. maine am sa citesc si eu ce s-a scris in lipsa noastra pt a cunosate si eu fetele noi
pupici belgieni de data asta si bine v-am regasit
zmuaahhh
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

anky spune:
Salut fetelor,Bepi eu lucrez acasa la firma noastra,avem multe de facut in momentul de fata.Inainte lucram in Amsterdam la o banca dar acu il ajut pe al meu sot la firma,astfel ma pot ocupa si de copii.
Dupa ce ma intorc din Ro o sa dau o fuga la Belgique in Antwerpen si daca aveti timp de o intilneala e .
si aici e o vreme de iti vine sa
.Stam in casa si ai mei copii imi intorc casa pe dos
de nu mai stiu de unde sa incep mai intii sa string.Au atita energie ca eu numai uitindu-ma la ei
obosesc.
Hai somn usor la toate
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

lavinia345 spune:
Salut.Abia acum am vazut ca aveti subiect despre Belgia,dupa ce am facut subiect nou.Va rog daca stiti ceva info despre ce am intrebat la subiect,lamuriti-ma si pe mine.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82960
Multumesc mult.
Lavinia
poze Natalia

Bepii spune:
Hello fete dragi
Oana, bine ai venit acasa draguta. Ma bucur tare mult ca v-ati distrat la nunta si abia astept sa va vad ca mi-e tare dor de voi si desigur sa povestiti totul in amanunt dar si presarat cu poze. Ce zici?
Morgane, chiar sunt impresionata de felul cum v-ati distrat voi vecinii..... Jos palaria pt idee si pt oamenii care au pus-o in aplicare. Si mie mi-ar fi placut asta, dar pe strada mea dupa cum sunt vecinii mei.......e cam greu.
Iar povestea cu soferul roman este trista. Mi-a fost tare mila de bietul om si inca o data mi s-a confirmat ca romanii (cu exceptii, desigur) sunt oameni cu bun simt. Dar sotul tau este chiar un om bun atata timp cat n-a avut pace pana n-a vazut ce se intampla cu un semen de-al lui.
Mathilda, iti doresc multa bafta la deschiderea biroului de consultanta. E bine de stiut daca in caz ca avem nevoie de vreun sfat de specialitate. Felicitari!!!
Uite iti dau aici adresa acelui magazin pe care ti-l recomand calduros. Nu este departe de Antwerpen, e in Duffel si e prin centru.
Noi cand am fost sambata am beneficit de reduceri substantiale. Nu stiu daca mai e valabila reducerea dar poti intreba la telefon.
D&R Slaapconfort - Kiliaanstraat 1, 2570 Duffel. Tel:070/ 22 23 17
Multa bafta !!!
Ror, frumoase poze . E drept pe tine nu prea te-am vazut prin ele dar banuiesc ca tu erai fotograful de serviciu asa cum eu am fost in ultima excurise in Spania. De aceea n-am prea aprut in acele poze. Oricum, se pare ca ai avut intr-adevar parte de o vacanta super.
Anky, am vazut pozele si cu copilasii tai. Sunteti o familie tanara si frumoasa. Sunteti de admirat. Ai niste ingerasi de copii. Sa-ti traiasca si voi parintii alaturi de ei
Deci astept sa te intorci din tara si apoi mai vorbim.
Despe, tu nu mai zici nimic? Daca ai nevoie de ceva urgent de la C-ta dar nu prea voluminos, putem apela la nepoata mea care vine in vinerea asta.
Scumpi, ce face Melo, e cuminte? Cred ca i-e tare dor de mamica lui, nu? Mi-au placut si pozele tale sa sti!
Acum va pup si va doresc o zi excelenta.

MadyG spune:
Salut,fetelor dragi!
Sper ca aveti o dimineata frumoasa.
Despe,fetitza,ce faci?Poate ne vedem candva si noi,ce zici?Iti multumesc pt lista de la prima pagina.
Anky,esti o draguta,multumesc frumos:am vazut pozele tale si sunteti o familie superba,buna de reclame.Ce fain ca lucrezi acasa,mi-as dori si eu asa ceva!Cand vii prin Bruxelles ,te rog sa vii si pe la mine!
NinaM,ai niste copii dragalasi de-ti vine sa-i mananci!
Morgane,mi-a placut mult cum ai povestit de petrecere,apoi m-a intristat povestea cu bietul om pe care l-ati ajutat,sunteti niste oameni deosebiti!
Lavinia345,eu nu stiu nimic despre ce te intereseaza pe tine,insa o sa intreb si iti scriu.bafta in tot ce faceti!
Bepii,felicitari pt dormitor,sa-l stapaniti sanatosi!Asa tratament anti-vreme rea mai zic si eu!Am ras de numa' cand am citit cum te-ai dus la shopping,si ce shopping!
Oana,welcome back!Cred ca ai avut niste momente de vis in tara!Abia astept sa ne intalnim!
Miriutza ,ce faceti,scumpilor?I miss you,fetita!
Vreau si eu la soare,la mare,vreau in vacanta!
Pana mi se-mplineste dorinta,va doresc la toate o zi excelenta si o saptamana la fel!
Cu drag ,MadyG.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mggherman/my_photos