fetele din belgia (8)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

scumpi: ce pozici mishto ai facutsi ce bine-ti sade cu booline... pardon boobooline!!

ror: nu mai plange.. las' ca pana te mariti iti trece! bafta!

ba: acum se danseaza cu foc in .. corespondentul nostru la bucale.. ioc pe forum.. te cred si eu ca a avut o zi super ocupata si super de super... ma .. da murim de curiozitate si noi aici.. fie-ti mila!

k sa nu mai zic de miriutza: alta care se distreaza ! bravo fete!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dragele mele,
Hai ca azi ma simt cu mult mai bine. Mi-a trecut depresia, am inceput iar sa rad si sunt plina de optimism. Motivul este desigur shoppingul. Ieri am fost cu sotul meu la shopping dar nu orice fel ci la magazinele de mobila. Ne-am ales un domitor frumos cu multe dulapuri si cu un sifoner din ala cat un pereta asa ca sa-mi incapa toate lucrurile in el. Apoi am fost la un magazin specializat in saltele de-alea care te maseaza si se muleaza dupa forma corpului, cu perne din latex in care nu transpiri si multe alte minuni dar cu preturi de te speriai. Dar am comandat tot tacamul ca am zis "daca e circ, circ sa fie". Asa ca am comandat si o plapumiara din puf, si perne si saltea si somiera care vine sub saltea etc. Numai acolo ne-a costat peste 2000 eur. Plus dormitorul cam la acelasi pret. Iar sotul meu era fericit!!! pai daca el era fericit, de ce n-as fi si eu....? Desi cand am vazut cati bani ne vor iesi curand din buzunar.....
Da, pana ne vine comanda dureaza cam 6 saptamani. Apoi, ca sa sarbatorim evenimentul, m-a dus sotul meu la un restaurant bun unde am mancat ceva special si ne-am ametiti bine. A fost o zi super!
Scumpi, bine ai venit acasa! ma bucur ca aud vesti de la tine. Draga mea, ce de aventuri ati mai avut si voi in Romania......dar e bine ca totul s-a terminat cu bine si faptul ca ati intalnit pe drum romani atat de saritori nu face decat sa creasca respectul si admiratia prietenului tau fata de conationalii tai. Cred ca ai fost f mandra, nu? Mai ales ca peste tot se zice ca romanii ar fi asa si pe dincolo, adica comentarii negative ceea ce nu este adevarat. Eu cunosc f multi romani de treaba care ar face orice sa ajute la nevoie.
Anky, bine ai venit printre noi . Ma bucur ca avem si "olandeze" printre noi si mai ales ca vi destul de des in Antwerpen. Tu lucrezi undeva? daca nu, atunci poate ne intalnim si cu tine in viitorul apropiat pt ca am de gand sa le mobilizez pe fete in Antwerpen. Sa sti ca si la noi pe topic au fost perioade de linste dar noroc cu fete ca Despe care au mentinut atmosfera. Vad ca in septembrie pleci in tara si daca n-o sa mai am ocazia, iti doresc de pe acum calatorie placuta si un concediu pe placul inimii tale.
Nina, am vazut pozele recente de la mare cu familia ta. Sunteti cu totii niste frumosi. Sa-ti traiasca copilasii, sunt frumosi foc si abia astept sa-i vad. Sper ca intr-o buna zi se va intampla.
Ror, ce faci, ti-a trecut durerea de masea? Sper ca esti mai bine acum. Ai terminat cu pozele din Grecia? Cand putem si noi sa le vedem?
Mathilda, deci saptamana viitoare ai examene: pai sa ai multa bafta si o sa-ti tinem pumnii. Si da-i multi pupici apasati mandrei tale fetite si asteptam poze cu voi. Da' stiu ca esti foarte activa; scoala, examene, copil, servici, cum te dascurci draga mea?
Despe, mi-e dor de tine fata si sa sti ca in curand o sa te vizitez. Saptamana viitoare, vineri, o sa vina nepoata mea din Constanta in vizita pt 10 zile si trebuie sa plimb fata prin imprejurimi. Asa ca o sa mergem in Brussel, ocazie cu care as vrea sa te vad, prin Antwerpen si atunci poate mai vad si alte fete si o sa vad pe unde o s-o mai plimb.
Ma intreb ce-or fi facut fetele noastre la nunta in capitala.......Abia astept sa aflu. Sunt asa de curioasa sa vad cum a fost mireasa si cum s-au distrat. Mi-e dor de ele si abia astept sa le vad. Stie cineva cand se vor intoarce?
Celelalte fete, voi ce mai faceti, cum ati petrecut weekendul? De fapt stati asa ca inca nu s-a terminat!!! Mai e si azi.....Pt mine e zi de relache adica o sa calc iar un vagon de rufe de parca am fi o armata in casa asta si nu doua persoane!
Va pup pe toate si va doresc o zi buna si o saptamana care urmeaza plina de bucurii.

Bepii
Live as if you were to die tomorrow,
Learn as if you were to live forever

http://photos.yahoo.com/swatour2006

Mergi la inceput

belgience(pardon. si olandeze)... aflate-n : mmmmmmaaaa!!! dati un semn de viata!!!

mathilda: bafta si de la mine!

bepii: eu nu am mai vrut sa ma exprim vis a vis de vremea din be.. ca p-orma iar ma luati la sutturi: ca daca e cald -te plangi... acum daca e frig - iar te plangi!!! dar nu-i normal bre la ora asta sa ma-nvelesc cu plapuma, nu? si mai apoi .. eu astept vara ca pe painea callda... si can' colo....
ma bucur ca ti-a trecut depresia, insa, vezi ocupa-ti timpul cu ceva vesel... sa nu te mai apuce ca... te costa cam mult sa te vindeci!! nu zic ca nu-i placut... ! ce mi-ar placea si mie ca tare ma doare cocoasa! anunta-ne si pe noi cand ti-ai inaugurat patul... sa-nvatam si noi despre saltelele-alea minune!
no... daca vii in brusel nu pot fi decat fericita ca te revad, exista cineva care ma iubeste si pe mine, nu? ca altii!! mai d-aproape...
hai ca intru sa ma uit si eu pi pozici!

ma eu ard de nerabdare sa aflu vesti de la nunta.. insa nik...

Mergi la inceput

ma: toata lumea a fost la marea neagra.. numai eu nu??? of de of!

nina: am vazut pozicile.. is trasnet! imi plac cele cu tine in mod deosebit! si cu karatistu, biensur... cum i-a placut sotului tau la mare?

si inca ceva: am vazut 4 voturi la belgia... nu mai inteleg nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Vad ca ati fost active week-end-ul asta, fetelor.
La noi a fost un bbq cu locuitorii strazii (10 case) si am avut bafta de vreme pe cinste. A fost foarte placut: s-a mancat, s-a raspuns la quizuri (unde la intrebarile strict nationale despre benzi desenate si ciclism m-am dat la fund), s-au dat probe de gust, miros, palpat si auz, s-au jucat vechi jocuri de societate flamande ... ce mai, a fost de milioane. In fiecare an se organizeaza asa ceva si fiecare se intrece prin a fi cat mai original. Copiii au fost imbracati in personaje de benzi desenate (v-am zis ca belgienii sunt innebuniti dupa ele; cum or putea, Doamne, sa citeasca asa ceva) si au pregatit un program artistic, pe grupe de varsta (2-12), sub indrumarea unei vecine de 13 anisori - un talent de fata. Bineinteles ca la plecare nu se mai indurau odraslele sa se desparta de locul faptei. Dupa ce s-au strans corturile si s-a facut ordine, cerul a inceput sa planga-ncetisor ... ca si sufletele noastre.
Asa s-a terminat week-end-ul nostru.
Si ai am una ...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Asa cum am zis ...
Vineri seara, pe la 21.00,pe autostrada (E40) spre casa, vede jumatatea mea o camioneta cu nr de rom. pe banda de avarii. "Ntz, isi zice, tot aici se afla si joi seara, nu-i a buna."
Vine acasa, dar n-are stare, "ma duc, zice, sa vad ce-i". "nu te duce, papa, zice fata, ca daca este careva mort in cabina, tu esti primul banuit". Copilu' se uita la multe fime, dar ... avea si dreptate, intr-un fel.
Dar nu era nici pe departe asa de tragic, ci si mai si. Bietul sofer, bagat la pijamale de acum ca se intunecase, se bulverseaza cand imi vede jumatate. Nu ca nu e el baiat dragut s ferches, dar nu mai auzise vorba romaneasca demult. Explica ca e in pana de ... marti si ca patronul nu-i da voie sa cumpere piesa cu pricina din Be, pe motiv de scumpete. Ma da si pe mine la tel.,invit omu' la noi, la o mancare calda si eventual o baie, dar ma refuza cu politete, ca nu vrea sa deranjeze, sarut'mana! Mi s-a rupt inima de mila, cum se chinuie bietii oameni pt un galben in plus.
Dar asta nu e tot. Aici tot a avut acces la un magazin sa se aprovizioneze. Povestea ca in Anglia a ramas 10 zile in pana, in the middle of nowhere si ca nu mai avea apa. De nevoie a strans apa de ploaie, care se prelingea pe cabina camionetei ... Mi s-a pus un nod in gat.
Si totusi, omul nu a indraznit sa deranjeze ... bunul simt al romanului bine-crescut.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Despe....Bepii,va multumesc!
Pai la mare nu am stat cit am fi vrut noi,ca eram intr-o mare criza de timp...Intre nunta sora-mi si botezul Reinei am dat o fuga la Constanta...si ce frumos a fost!!!Al meu sot se ruga de mine cam de anul trecut sa-l duc la mare la noi in Ro...asta dupa ce-i spusesem eu ca fetele fac plaja top-less...si l-am dus!Era cel mai fericit.In general ai place Romania si merge de cite ori are ocazia...acum sper sa fie mai des,avind in vedere ca suntem mult mai aproape.

In rest,toate bune la noi...maine ma duc sa vb la gradi sa vedem daca sunt locuri pt Alex (si sper sa fie).Poate ca mersul la gradi o sa-l schimbe si pe el si nu o sa mai fie dupa fusta mea toata ziua...e mai rau ca Reina...
Gata...am fugit la treaba....
Va pupic pe toate!

paze din vacanta...
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553470453&ran=26395
Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

'Neata fete,

Tania ma bucur mult ca ai iesit din starea de depresie, sa stapaniti sanatosi tot ce v-ati cumparat, si sa stii ca e adevarat ca daca jumatatea e fericita oricat de trista ai fii tu te face si pe tine fericita. Si da am fost f. mandra in momentul in care am intalnit acei oameni cu suflet care ne-au ajutat si al meu a fost f. placut impresionat. Cat despre fete cand se vor intoarce, de Oana nu stiu nimic, dar Carmen stiu ca se va intoarce pe 30 sau 31 august, asta daca am retinut eu bine, ca pana atunci voi fii mamicuta de Mello scump si dulcic.
Despe mersic de compliment , chiar ma bucur ca am reusit sa fac cateva poze cu Bubulina ca nu prea avem din motiv ca nu are cine sa ne faca.
Da tu esti tare curioasa nu gluma, eeei recunosc ca si eu si uite ca i-am trimis mesaj Carmitei si cand o sa aiba un moment liber o sa o sun( sper sa o prind) si revin cu detalii. Sau poate intra Oana si ne povesteste. Da stai asa, ca daca nunta tine 3 zile si 3 nopti insemneaza ca si azi e sarbatoare.
Morgane oau ce frumos se organizeaza la voi pe strada, vreau si eu...
Cat despre saracul om care a ramas in pana, nu-mi vine sa cred prin ce trebuie sa treaca ca sa castige un ban. Mi se pare inuman, auzi si tu sa stranga apa de ploaie ca sa nu moara de sete. Si ce om simtit, chiar ca ti se rupe inima.

Va pup dulce si va doresc o sapt. frumoasa si speeer cu ceva soare

Mergi la inceput

Revin cu detalii ca tocmai m-a sunat Carmenita. Ea e la munte acum, in Poiana Brasov impreuna cu cumnatul si cumnata, e totul bine si frumos. Se va intoarce pe 30 august, iar Oana cred ca a aterizat deja in Belgia. Nunta a fost frumoasa, s-au simtit f. bine, ceremonia in biserica la fel, au avut cor, totul minunat, baiatul ei a dansat hora romaneasca. Cam atat stiu, mai multe va va povesti ea cand se va intoarce.

Mergi la inceput

aaa, Despe am uitat sa te intreb care e treaba cu voturile, de ex. eu pot vota? Si daca da, cum?
Gata acum fug repede repejor sa-i dau papica lui Mello.

Puuuup

Mergi la inceput