fetele din belgia (8)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Tot eu sunt.
Carmita,am uitat sa iti spun inca o data "Casa de piatra!", acum ca esti proaspata sotioara! Abia astept sa vad pozele si sper sa ne intalnim curand!

Scumpi,ce faci,scumpa stapana de motanel?

Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna fetele,

Oana bine ai revenit pe plaiurile belgiene!!!
Tania, Mello e un cuminte si un dulcic, mi-e drag de el si mai ales cand miauna iti vine sa-l papi. In curand fug iar la el sa-i dau mancarica.
Mady eu ce sa fac p-aci p-acasa ma rog sa iasa soarele sa se mai incalzeasca un pic. Tu ce mai faci?

Va pup dragutele si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Multzam de re-primire, ma gandeam ca ma renegati avand in vedere ca a mea corespondentza de pe plaiurile natale nu a fost nici prea ampla nci prea zilnica din motive de una bucata mama doritoare de conversatii cu fiica, fiica doritoare de intalniri cu vechii prieteni, dar si din motive de vreme buna care te alunga in parcuri sau mai stiu eu pe unde:)
Am si io o intrebare ca am pierdut sirul mesajelor scrise de voi:Care din voi e psiholog ca-s tare mandra sa mai am o colega pe aici. Si mai am o intrebare , de ce va cheama mama aproape pe toate cu M ca mi-e greu sa diferentiez, asa ca va rog sa puneti niste poze sa asociez si eu fatza cu numele sa nu va mai incurc:)
Bepii te pup si eu si sper sa ne vedem cat mai devreme, o asteptam si pe miri sa se intoarca ca avem lucruri importante de pus la cale:)
Andreea, ma iara nu ai scris nimik???Esti ok?
Anky, frumuseeeiiii copii ai!!!!!Are Bianca niste ochi superbi:)
Mathilda, felicitari pt noul dinte iesit bebelului :)cati are pana la urma in total?
Dispe ce faci fata mea, de aseara nu ai mai scris nimik???ai plecat in vacantza?
hai va las ma it la tenis
zmuaaaahh

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Bepi,Mady,Oana,merci de complimente.Am sa ma prezint la Belgique neaparat,imi place si la shopping daca sinteti amatoare
In Brussel imi place acolo linga Atomium,este un parc cu tot felul de restaurante dragute,e si un cinema.Poate il conving pe al meu sa serbam ziua lui de nastere la Belgique,romantic,sau preferati sa vin singura...???Organizam o zi a "la femme"..?
Azi mai ploua la voi?.Aici sa mai potolit acum, dar bineinteles ca nu am scapat toata dimineata de ploi zdravene a la Hollandia

Hai,pupici la toate

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

HELLO! sunt bine , sanatoasa.. nu va impacientati: n-am scris o zi si deja ma-ntreaba lumile: sau voi radeti de mine cand nu va mai scriu .. cumva? ce sa fac daca-s casnica?!? asta mi-e principala preocupare:
barfa...mondenitati.. cancanuri...
si stresul vostru biensur

oana: bine ai revenit! nu vreau sa te cert ca nu ne-ai povestit nik inaintea miresicii.. am inteles motivatiunea! nu cred insa. ca-ti era dor de ploile care tin o luna! si de dimineata // pana dimineata!!!

morgane: super bbq-uul! ce fel de joculete de societate ati jucat.. ?eu mi-s curioasa din fire.
ce bine c-ati avut vreme buna!

ankY: stii sa conduci? la cati km stai de brussel?

mathilde: bafta!

scumpi: vis a vis de votare: nu credeam ca preocupa pe cineva de pe acest topic chestia asta: conditia principala este sa ai 5 ani efectiv locuiti acilisha.... restul, cred ca nu mai conteaza... sau da?

bepii: multumesc pentru oferta.. eu doresc asa de multe din .. incat.... nu prea poate nimeni sa-mi aduca, astept si eu dupa jumatatea lunii niste rude... dar o valiza de soare tare-as vrea.. macar una..

ma mik-ule.. ce faci? stai fara net??? cum poti sa respiri?

hai ca ma mai uit si eu pe pozici.. si va mai spun.. nu de alta... dar vad ca daca lipsesc o zi,,. ma pomeneshte lumea!!! ma simt bine.. datzi-i inainte! sau rasuflati usurate?! zicetzi driept!! shi repejor!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

shi inca ceva: cine mai are "reclamatzii" , referitor la prima pagina: ca acush deschidem pagina a 9-a < va vine sa credetzi?>

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Buna, fetelor,
Ce bine-mi pare ca Despe a dat un semn de viata! Ingrijorarea noastra era genuina, crede-ne.
Pai, la BBQ am jucat un fel de biliard numai cu o bila, care se afla pe doua tacuri (prinse la un capt si libere sa fie manuite la celalalt). Tacurile erau paralele si suspendate deasupra unei cutii cu gauri, numerotate de la 0 la 10. Trebuia sa departezi tacurile asa incat sa dai propulsie bilei si sa o orientezi la punctajul maxim. Bastinasilor li se parea mare filozofie, dar eu am punctat 10 (si l-am atins prima oara-n viata mea) pt grupul nostru, spre deliciul tuturor ...
Al doilea joc era format din 2 cutii (foarte putin adanci) puse perpendicular una peste alta. Cea orizontala continea niste carlige verticale, cu punctaje de la 0 la 5, iar cea verticala, avea un cap de pisica cu carlige la nivelul ochilor si al nasului, in valoare de 20 pct. Scopul era sa arunci de la o distanta de 1,5 m niste cercuri (cu diametrul de 10cm) in carligele din cutii. Asta era tare greu de ajucat, a se intelege ca nu ma pricepeam eu...
Al treilea joc era "sjoelbak", poate va e cunoscut dupa numele de botez. O cutie orizontala, impartita in zone de valoare (25 pct, 50 pct, 100 pct si 0 pct), in care trebuia sa arunci prin alunecare niste discuri de lemn. Zona de 0 pct era cel mai in spate si daca aruncai cu prea mare forta, cadeau toate in acea groapa.
Sper ca ati inteles ceva, ceva. Poate ne adunam vreodata sa jucam si noi, flamanzii de imprumut. Ce ziceti?
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Nu mai stiu ce s-o fi intamplat cu bietul sofer ramas in pana, ca nu mai e la locul cu pricina. Sper din tot sufletul ca-i este bine acum. Asa e, Bepii, sotul meu e tare implicat in acte de caritate, mai ales din cele spontane. Si ce mi-a placut mai mult e ca, nefiind conational cu soferul, a fost in primul rand OM si a actionat ca atare.
Oana, eu sunt aia, colega de breasla. Si am pune si niste poze, daca ne explici cum sa facem.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor
saptamana viitoare plec in romania.de-abia astept. o sa vizitez si maramuresul- o dorinta m veche de-a mea. si cand o sa ma intorc o sa pun in sfarsit poze. a fost un an plin- nastere prin cezariana(bebele nu mai vroia sa iasa- 2 saptamani peste), serviciu, studii,casa etc merit si eu o vacanta. nu-i asa?
va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

bepii multam de adresa . cred ca ma duc sambata
lavinia si anky bun sosit in belgia
morgane, ror oanademunck merci, pupici -si dintii ii innumar cand vine acasa -acum e la soacra-mea
scumpi ce mai faci?
celelalte fete- va pupic tare dulce si o sa va scriu la fiecarae cate ceva separat dar acuma am din nou un alt examen-zekerheden- adica un fel de dr civil la ora 14
pupici si imbratisari

Mergi la inceput