fetele din belgia (8)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

morgane: hai ma,,, ca ma faci sa plang,,, doar 1 zi am lipsit!

misto joculetele...insa iti cam tebuie material. am sa caut si eu pe la cora.... sau carrefour. unde se gasesc oare?
mathilda: o sa-ti tin pumnii! esti o ambitioasa! ai si bb mic....urlete... laptic,,, si examene ! cunosc sentimentul! si nu e tocmai usor!
cat despre vacanta: si eu i-am cerut una lui barbate-miu.. si is casnica. m-am saturat! eu nu am nici o zi libera: la oo tre' sa calc... mancare .... si cand am terminat vasele nespalate sunt pana-n tavan.. o iau de la capat... si tot asa. nu mai pooooooot! vreau in concediu!!

bepii:ce faci? iar esti ocupata? scrie-mi si mie id-ul tau de pe mess... stii ca aveam o tema de facut. mai facem ceva, ori nu?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Mathilda, mult succes la examen. Iti tinem pumnii. Sa nu ne uiti cu dintisorii ...
Sa ai o vacanta reusita si sa ne aduci si pozici.
Despe, o zi e o zi, 24 de ore fara semne de la tine. E mult! Cat despre jocuri ... nu sunt de gasit in comert, trebuie facute prin comanda. Cele pe care le-am folosit noi, au fost aduse de o vecina si facute de socrul ei. Ehee, drum lung.
Dar cand fetita mea era la gradinita, tin minte ca s-a organizat o seara pt parinti: constructii de jucarii din lemn. Un enorm succes a avut seara. Eu am lucrat un cufar de jucarii, dar aveai de ales intre: camioane, sjoelbakken (unul din jocuri, cel cu discuri), casuta papusii si alte minuni. Daca stiam ce succes va avea sjoelbak-ul il construiam si eu ... Si mi se pare ca mai sunt in unele cafenele, dar din auzite, ca nu prea frecventez.
Curiozitatea ta e sanatoasa. Face parte din procesul de integrare.
Si, da ai si tu dreptul la vacanta, ca fetele care sunt casnice au mai mult stress decat cele care merg sa lucreze in afara casei. Posibilitatile sunt multiple si pt fiecare buzunar. Deschde o brosura si alege o destinatie, sunt convinsa ca si sotul tau va dori o vacanta.
Celorlalte fete le urez o zi buna si sa auzim numai de bine.
Chiar va intalniti numai in cursul saptamanii? Poate considerati vreodata o sambata, ceva ... Pliz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata fete dragi
Wow, ce aglomeratie pe aici!!! Ganditi-va ce-o sa fie pe capul lui Miri-mik cand s-o intoarce ca trebuie sa citeasca atatea pagini!!! Daca nu poate intra sa ne dea un salut inseamna ca se distreaza fata si n-are timp.
Lavinia, bun venit printre noi . Imi pare rau ca nu stiu amanunte despre ceea ce te intereseaza dar poti incerca pe www.rombel.com site-ul romanilor din Belgia. Am impresia ca odata s-a mai pus aceasta intrebare pe acest site dar nu-mi amintesc ce raspuns s-a dat. Bafta multa. Unde spuneai ca o sa va mutati?
Mady, ma bucur ca ai revenit. Chiar ma intrebam de ce "ai tacut" cateva zile. Sper ca ai petrecut frumos alaturi de prieteni. Tu ce faci acum, ti-ai gasit ceva de lucru? Imi amintesc ca parca erai in cautare.... Daca inca mai esti libera poate ne vedem saptamana viitoare in Brussel unde o sa vin s-o vad si pe Despe. ce zici?
Oana, ai dreptate, ce de-a M-uri pe acest topic!!! Cred ca stiu despre ce anume trebuie sa punem la cale si subscriu cu drag. Ai inceput serviciul?
Mathilda, iti doresc drum bun in tara, sa ai parte de un concediu super frumos si cand te intorci neaparat vrem poze cu voi.
Morgane, chapeau pt sotul tau! nu stiu de ce traiam cu impresia ca este roman. Dar asta n-are importanta atata timp cat este OM.
Anky, pai daca vrei sa petreci ziua sotului tau in Belgia intr-un cadru romantic noi ce sa cautam cu voi? Daca vrei sa ne intalnesti eu cred ca e mai bine sa fim intre noi fetele ca suntem vorbarete rau si banuiesc ca sotul tau s-ar simti exclus sau s-ar plictisi. Asta este parerea mea pt.ca ne-ai intrebat dar tu sti cel mai bine.
Despe, id-ul meu este acelasi ca si adresa de mail. Hai ca o sa te invit eu pe chat ca avem multe de discutat.
Acum va pup si va doresc o zi buna in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

'neata fetele,

Despe ori nu m-am exprimat eu bine, ori nu ai inteles tu, drept e ca intrebarea mea cu votul se referea la topicul asta, cum pot vota topicul nostru?
Mathilda multa bafta la examen azi, o sa-ti tin pumnii. Te pupic
Anky te asteptam cu drag in Antwerpen, mi-ar placea tare mult sa organizam ceva si aici cu toate fetele.Aaa, ti-am vazut pozicile, sunteti o familie tare dragalasa. Sa-ti traiasca ingerasii, sunt tare dulcici.
Eu de-abia m-am intors din vacanta, dar vreau iar sa plec, mi-e dor iar de mama si de gradina ei cu flori. Mai, am obs. cu cat stau mai mult in Romania cu atat nu mai vreau sa ma intorc. E tare bine la mama si la tata.

Hai va pup dulce si sa aveti o zi cat mai placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Salut,dragelor,
imi pare asa bine ca toate sunteti binedispuse!

Bepii,scorpioana mea,esti o draguta ca intotdeauna.Eu,da, inca sunt libera,pe 12 reiau cursurile de franceza.Am incercat sa-mi echivalez studiile si la Comunitatea franceza nu am reusit,insa am aflat ca ar fi posibil la Comunitatea flamanda.Voiam sa ma inscriu la Universitate,insa anul acesta se pare ca am pierdut trenul,m-am trezit cam tarziu.Cum eu pana in iunie am fost ocupata cu organizarea nuntii,nu m-a interesat altceva.
Cu lucrul ,prea mari sanse nu am,o sa iti povestesc mai multe daca ne intalnim.Vin si eu, neaparat,daca voi va intalniti saptamana viitoare,doar sa ma anuntati si pe mine.

Mathilda, te felicit din suflet pt reusitele tale,esti de admirat!Sper sa ajung si eu peste ceva timp sa pot spune ca sunt studenta ,am bebe,si eventual si un jobulet.

Scumpi,nu ma iei si pe mine in tara,daca pleci?

Despe,ce faci,fata?Poate ne vedem saptamana viitoare!

Mirutz dragutz,enjoy the sun!

Va pup pe toate,sa aveti o zi minunata!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mggherman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

OK,atunci organizam o petrecere intre fete.
Disperata,eu conduc inca de la 18 ani.Fac cam o ora pina la Antwerpen si cam o juma..? pina la Brussel,cam asa ceva,depinde daca prind file sau nu.

Va pupacesc

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Fetelor multam mult de primire da' inca n-am ajuns in Belgia.Am fost intr-un fel de vacanta acum vreo 2-3 saptamani,am stat cam 2 sapt in Brussels.Ne vom muta in Brussels imediat ce vom rezolva problemele de aici,adica ma chinui sa vand un apartament,un magazinas(am mari promisiuni ca il vom vinde) si o masina.Cu apartamentul sunt probleme ca nimeni nu se inghesuie din cauza lipsei de bani,apartamentul fiind in Medgidia.Eu sunt din Mangalia si de vreo 5 ani stau prin Liban.In fine,sper sa rezolvam cumva pe aici si sa incepem o noua viata acolo la voi.Ne mutam in Brussels si mai vrem sa facem si afaceri,dar mai e pana acolo sa vedem cum se procedeaza si care e legislatia.Sotul meu e cetatean britanic,de aceea sper sa nu avem prea multe probleme cu rezidenta si cu infiintarea unei companii.Pentru inceput sotul are niste prieteni care se ocupa cu vandutul/cumparatul masinilor si probabil ca asta va face un timp,dar planul ar fi sa deschidem un resaturant.Mai trebuie sa mai invat si franceza intre timp ca sunt pur si simplu bata la capitolul asta.O sa-mi dau silinta sa citesc mai multe despre Belgia,o sa va mai citesc si pe voi,dar am atatea de rezolvat aici ca n-am timp mai deloc.Va pup si merci inca o data ca m-ati primit intre voi atat de repede.

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Saltare lume draga!!Azi dadu soarele in sfarsit, da tot vreme de plapuma e, mie una cred ca mai cald mi-ar fi prin Norvegia printre fiorduri decat aici la clima asta continentala sau cum o fi daca o fi
Azi am avut o zi nasoala cu o sperietura tare diineatza(continuarea uneia de aseara cand sotul prietenei mele din Ro m-a sunat sa imi zica faptul ca fetei ii este rau si ca o aduce la brussel de urgentza sa o opereze insa intre timp fata a devenit galbena si ii este intrezis transportul cu avionul, azi sau maine cel tarziu o opereaza la Militar in Buc-pietre la colecist). si ca sa fie totul complet azi dimineatza pt prima oara in 7 ani barbate-miu a sunat la serviciul sa zica ca nu poate veni ca ii este f rau, eu a tb sa plec la serv meu unde am stat ca pe ghimpi stiind ca lui ii e rau si e singur acasa, asa ca pe la 1o cand l-am sunat si am azuit ca la 11 vine doctorul acasa am lasat naibii si copchii si tot si am venit sa imi doftoresc omul. Care, parerea medicului, este fff obosit si stresat si din cauza asta a facut criza respectva
Acu e bine a reusit sa pape ceva orez cu carnitza de pui si sta sise uita la Lost:)
Morgane, te-am retinut, colegutza draga, in ce an ziceai ca ai terminat si unde? eu am termina in 2002 la univ din buc
Bepii, dispe, da vorbim da vedeti cand stabiliti intalniri ca eu incep servciul si doar martea, vinerea sau sambata am zile libere si nu e al meu acasa.
Va pup acu ma duc la ale mele
numai bine

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Scumpi: cand te-am citit pur si simplu m-a bufnit rasul. Cum naiba inteleg eu pe dos?! Chiar ma
intrebam: ce Dumnezeu vrea olandici sa voteze-n be?!?! Si ce preocupari are! ! imi ziceam cu admiratie.... ca io habar n-am de politicile be.... i-am vazut pe sclifositii astia prin reviste insa mai mult.... as putea sa ma simt si eu... sa mai citesc.. dar numai daca mai preocupa pe cineva din voi// alftel, nu ! hotarat! Sa nu fiu singura, nu de alta!
No.. eu nu am drept de vot ca eu am deschis subiectul.. posibilitatea se afla chiar deaspra tabelului cu topicul nostru.. e o portiune albastra... intri acolo si acorzi stele... ba.... vezi cate dai, ‘nteles?

Lavinia: dubla bafta la vanzari… si apoi la afacerile din belgia.

Oana: imi pare tare rau de saracutul Piet. O fi si ca l-ai lasat singurel acasutza, ma!! Ai grijulica de el... si daca ai nevoie de ceva... oi fi eu dispe dar..... ma ofer cu tot dragul!!

Bepii, mady, anky: in sfarsit o veste buna: ne-ntalnim. Unde mai pui ca-ncepe bb-icul meu si scoala ... deci timp berechet...

Morgane: impresionanta istoria ta cu soferul.... si admirabila intentia sotului tau. Ai nimerit pe maini bune! Ca eu imi ziceam ca be-ii nu se vad decat pe ei.. insa ma mira o chestie: isi cauta din ce in ce mai multi neveste romance.... saracile be-ence.... !!!

Bepii : ma , eu cred ca ne citeste miri .. ca nu o rabda inimioara... dar n-are timp sa ne si scrie... ca inspiratie.. destula... daca nu ne-a citit nici ca mai poate... ca vad ca se scrie nu gluma !!!

yoopi! vine vara!!

Mergi la inceput

hai ca am putin timp acum si ma reped intr-o pagina noua... nou noutza aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83107

Mergi la inceput