fetele din belgia (8)
Raspunsuri - Pagina 24
mathilda spune:
buna fetelor mai noi si mai vechi(pe forum),
[miri_mik mi-ar facea placere sa tinem legatura mai ales cred ca va fi o placere pt bebii nostrii fiind de aceeasi varsta.a mea fatuca are deja 5 dintisori sus si 4 sau 5 jos si inca ii mai apar. cred ca pana la un an va avea toti dintisorii. e foarte precoce. e foarte entuziasta si un copil foarte cuminte. doarme toata noaptea,, mananca regulat la 4 ore si nu se smiorcane. gata atat despre ea
bepii acum despre mama, adica eu- in romania sunt din pitesti, am terminat fac de drept, aici imi echivalz studiile, adica in sept. imi iau diploma de drept de aici
cam atat-continuarea alta data
pt celelalte fete multumesc de primire si vacanta placuta pt cele care nu au fost inca, serviciu usor pt cele care au,sedere placuta pt cele in trecere si sa ne traiasca bebeiii
va pup dulce
ardeiash spune:
miri: akushik ma uit la booboo.. pana atunci pup de pup,, si sa va distrati super... vezi tu sa -l bagi in sama si pe barbac-tu nu numa pe booboo!! hi hi hi
ba.. ce-or sa zica fetele cele noi.. sau cari nu ma cunosc dak ma faci bandita?
oana: ma da tu nu mai ai timp pen noi?
s-auzim numai de bine! si
oanademunck spune:
Buna fete, salutari din Bucuresti!!!! Va inmultiserati in doua saptamani ceva de speriat, tre sa imi fac timp sa citesc mai cu atentie sa cunosc si eu fetele noi> Io mi-s iara in vizita, de cand am venit n tzara am dormit doar doua noopti acasa in rest numai pe le rude, verisoare, nepoate etc Cum a raportat si mireeasa de serviciu ne-am innegrit, ne-am enervat, ne-am distrat ce sa mai tot tacamul si partea tare abia sambata urmeaza. Insa un sfat am pt cine vine in tara si vrea la mare-ocoliti Mamaia-e murdar si plin de fitze, ocoliti primul hotel din Mamaia nu ii dau nume ca nu merita)>
referitor la nunta lui Carmen pregatirile sunt aproape gata, azi vine si mirele, fata noastra si-a gasit intre timp si o coafura care sa o satisfaca (inca nu stiu detalii), io mi-am gasit niste pantofi si o geanta de zici ca e felinar(bausem trei beri in plus cred cand am achizitionat obectul cae ceva tare ciudat)> In seara asta va promit si poze (daca are carmen camera la ea0facem si vi le trimitem si va promit si ca voi intra mai des sa va tin la curent cu vestile ca un corespondent special la nunta ce ma aflu> maine va promit episodul 1
fetele noi, bine ati venit, io mi-s Oana! Ma bucur ca ne-ati descoperit i o sa cietsc cu prima ocazie si povestile voastre
despe, pupici multi, am fost in Constanta si ne-am gandit la tine! pupi Vladutului si iti trimit de aici numai cald si soare
Bepii, deci te-ai intors de pe mtorete, bravo soro, nu stiu daca ai prestat poze in album da ma voi duce acu sa controlez
Miri, conform memoriei mele te gasesti acu ptin tunisia>>daca asa e, iti doresc timp frumos, preturi ca lumea, chelneri ok si servicii bune, plaja curata, mare limpede si multa prosperitate la poze>pupi si micului mancator de morcoviori9adica lu copilu ;)
Va pup acu,ne auzim pe maine, va doresc nuuuumai bineee si va imbratisez cu mainile mele voinice:)pe toate
milioane de pupici bronzati:)
zmuaaaahhhhhh
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'
ardeiash spune:
hai ma oana: nu-i suficent ca v-ati gandit la mine!! mi-ati facut si pozici? mi-i tare dor de c-ta.... va invidiez.. si of si of si of!
de ce nu mi-ati spus ca mergeti p-acolo, ma?? parca mi-i mai dor acum dupa ce mi-ati spus c-ati vazut-o!! zici ca mamaia e cah?
va iert doar dak ne tii la 220.... si cu pozici multe!! pliz pliz pliz
morgane spune:
Salutare, fetelor!
Oana, imi pare rau ca vacanta voastra la mare nu a fost cum v-ati dorit. Dar asa va trebuie, daca nu cereti parerea unui bastinas (ikke, despe, bepii) despre un hotel bun si o plaja asemenea. Fereste-te de prima parte a Mamaei, daca vii dinspre C-ta! De la palaja+hotel Bucuresti incolo este de nota 10. Noi am fost anul acesta primele trei saptamani din august la REX (een aanrader!) si anul trecut la Dorna...
La anu' ne-ntrebi, da? Mi-e asa de dor de mare... ca uite stau in atmosfera asta gri .. bacoviana.
Bepii, Despe, lasam fetele astea fara ajutor? Acum e tarziu, dar la anul ne facem consilieri pe probleme de litoral romanesc.
Mathilda, sa iti traiasca papusa de fetita! Miri_mik este plecata in vacanta, dar la intoarcere iti va raspunde cu siguranta.
Un avocat printre noi, joepie! Pot apela la tine daca am probleme cu traducerea unor termeni juridici din NL in RO si vice versa?
Pupici,
ardeiash spune:
morgane: sunt sigura ca pe rombel te poate ajuta cineva! intotdeauna exista "saritori" pe-acolo...
marturisesc ca m-a intrebat carmita ceva inainte de-a pleca in ,, dar nu pentru ea... si nu de un hotel,,, eu am fost insa reticenta, n-am vrut sa-i recomand pe nimeni din cauza faptului ca pot interveni tot felul de discutii inutile: persona nu este multumita de gazda: ca nu are acces la nu's ce, ca i-a luat prea multi bani.. ca.. puii mei... asa ca am preferat sa raman prietena cu baby-carmita decat sa-i recomand o gazda,,, si drept sa spun turistii cam au driptate... bre,,,
dar hotele intr-adevar... se pot recomnada.. vorba ta...
sa inteleg ca miriutza a plecat!!!
oana: dar de scumpi de ce nu ne mai zici nik? e bine, sper, nu?
ardeiash spune:
mai fete: am uitat sa va spun ca va multam frumos ca-mi ziceti despe: suna mult mai bine, intr-adevar... si am inceput chiar sa ma obisnuiesc! asa ca : dati-i inainte!
ma gandesc si la voi ca va e greu sa va adresati cuiva asa naspa!! asta e! insa!
mathilda spune:
morganecu siguranta poti apela si sper sa fiu prompta cu raspunsurile.va pupic pe toate
oanademunck spune:
Buna fete, haideti ca scriu pe graba1
Una la mana sorry de poze nu am putut sa pun nici un fel de pozici din motive de lipsa de aparatura.
Referitor la hotel, a fost primul de la intrare in Mamaia cum vii dinspre Constanta, hotel gasit pe internet si era ;een aanrader;nu intru acum in amanunte, mai bine ne duceam in vama ca si asa acolo ma simt eu cel mai bine, da asta este, next time better
Revenind la nunta, Carmen i-a gasit ieri si pe unu care sa ii vine de hac parului ei, i-a facut o coafura de care fata este f multumita, povestea ca ii va face din par ca un fel de funda intr-o parte, deci ceva deosebit. Locurile la masa s-au aranjat deja, mirele a aterizat si el azi-noapte cu tot cu rochia de mireasa, acu ne ducem sa cautam jartea si pernuta de inele si alte asemenea accesorii >
de Scumpi nu stiu decat ca este in belgia, stiu ca a ramas mamica la Melo, pisoiasul lui carmen neparticipant la nunta>
Cam atat revin cu detalii spre seara.
va mai zic doar ca aici este foarte cald, ca sunt multe masini si e obositor de atata caldura!!
Va pup acu si mai intru diseara
pupici barosani bucuresteni
zmuaaahhhh
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'
Bepii spune:
Bine v-am regasit dragele mele
Ma bucur ca am aflat ceva vesti de la corespondenta noastra oficiala din Bucuresti despre ce mai fac ele pe acolo. Sincer, imi e tare dor de voi Oana si Carmen si abia astept sa va vad si sa-mi povestiti cu lux de amanunte. Asa cum spuneam inainte, mi-e dor sa va vad pe toate si pe Despe, Scumpi, Miri dar as vrea sa va cunosc si pe celelalte nou venite. De cand m-am intors din vacanta, probabil ca din cauza diferentei mari de vreme (acolo era vara adevarata si aici e vreme de toamna) cred ca ma paste o depresie. Nimic nu-mi convine, ma simt nefericita si simt ca o sa explodez. Cand sunt cu voi ma simt in largul meu, radem mult, povestim despre toate si tot, intr-un cuvant simt ca-mi incarc bateriile. Asa sunt eu o fire sociabila care trebuie sa comunice altfel ma simt naspa.
Dar nu-i nimic, o sa treaca, stiu asta pt ca nu e prima oara cand se intampla. Abia astept weekendul sa merg la shopping, asta imi ridica moralul ca prin farmec.
Scumpi, deci esti mamica la Melo si implicit in Antwerpen; pai ce faci draga mea de nu dai nici un semn de viata?
Desi nu ma pot declara mare amatoare de fotbal, aseara m-am uitat la meciul Steaua cu Standard Liege iar stelistii nostri au invins si s-au calificat in turul urmator. Ce m-am mai bucurat..... tipam de bucurie iar sotul meu care desigur ca tinea partea belgienilor, se oftica.....In timpul meciului, a avut steaua o gramada de ocazii de gol si eu ziceam: "asa baieti, aratati-le astora fotbal!!!" iar al meu nu mai zicea nimic....Macar atata bucurie pe capul romanilor daca de altele nu au parte.
Of, ce ma mai enerveaza vremea asta! Pe voi nu?
Hai ca va pupicesc si va doresc tot binele din lume.
Bepii
Live as if you were to die tomorrow,
Learn as if you were to live forever
http://photos.yahoo.com/swatour2006