fetele din belgia (8)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Salut,fetelor,
bine v-am regasit dupa nu stiu cat timp,imi pare rau ca nu v-am mai scris si mi-a fost dor sa aud despre voi.

Eu am avut nasii in vizita,au stat doua saptamani,ne-am plimbat prin Olanda si pe la Paris cu ei,si in general nu am mai avut timp de nimic altceva.

Despe, draga mea,multumesc mult pt mesaje ,mi-a crescut inima cat casa cand am vazut ca ai intrebat mereu de mine.Esti o scumpa !

Bepii,fetita,eu cred ca e de la vremea asta naspa ce ti se-ntampla,ca si pe mine m-apuca depresii bacoviene de Belgia,si sa stii ca si la mine remediul este intotdeauna shoppingul,sau-dupa caz-window shoppingul.Oricare-ar fi,ma linisteste.Si ,toate ca toate,dar ai avut niste supervacante,mi-au placut mult pozele tale.

Mirutza ,sper ca ati ajuns cu bine,va doresc din suflet cea mai insorita si norocoasa vacanta pe care ati avut-o vreodata !Pupici la papusel !

Oana si Carmen,ce n-as da sa fiu si eu cu voi !
Cred ca faceti furori pe acolo, frumoase si bronzate cum sunteti…Carmita,vreau sa iti spun ca iti urez sa ai nunta pe care ai visat-o,sa fie totul asa cum vrei tu si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti !
Si ,daca reusesti,incearca sa nu lasi nimic sa te streseze,pentru ca oricum va iesi bine ;eu ,cand ma uit in urma si imi revad nunta,as vrea sa nu ma fi ingrijorat atat pentru toate fleacurile si sa ma fi bucurat de orice moment,pentru ca atat de repede trece ziua asta magica,incat in dimineata de dupa nunta,ai vrea parca sa tii timpul in loc.Zambeste,danseaza si bucura-te ,tu vei fi regina serii !

Scumpi, te-ai intors ? Sper ca esti bine.

Va pup si va salut pe toate, sper sa ne vedem curand !

Cu mult drag ,
MadyG.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mggherman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetele din Belgique,ma primiti si pe mine in clubul vostru?Pe la noi la Hollandia e pauza,se pare ca voi sinteti mult mai unite in Belgia,vad asta si la romanii din Germania.Comunitatea romana din Olanda e tare ciudata...deh..asta este.Poate ne intilnim o data in Belgia daca aveti chef si timp.Eu vin mai des in Belgia,imi place Antwerpen si Brussel.Antwerpen e parca mai dragalas..

Numai bine la toate

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

carmen: hai ma ca ma cuprind emotiile.... uf!! mai e o zi:::: sa dea Dumnezeu sa ai o nunta super de super. totul sa mearga struna! si tu sa te simti regina! o luna de miere de neuitat! si un sfat: plecati repede in calatorie! nu stati sa mai ascultati barfe : ca rochia lu aia era... ca paru lu aia... etc..

bepii: forza steaua! ma bucur ca nu te-ai dat cu belgienii... lasa ca-l impaci tu pe barbatelu tau!

oana: ma esti neagra, neagra? o sa te mai recunoastem? distractie placuta!

maddy: bine ai revenit! merci de floricele! am crezut ca ne-ai uitat si ca nu ne mai scrii.. asa cum au facut alte fete. ce s-o fi intamplat cu ele? unele sunt prin , altele s-au mutat si cred ca nu mai au net**** cum e nora, cred***.. dar altele..!!??

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Mathilda: acum am facut niscaiva modificari la prima pagina. mi-ai dat cumva date despre tine si eu am uitat sa le editez? ca mai fac si dintr-astea! scuze, daca-i asa!

anky: bineinteles ca te primim! imi pare bine ca ne-ai placut si ...ne-ai ales! si ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe... cand ma duc la prima pagina si vad cate sunteM !! si ce putine eram!! nu poate decat sa ma bucure!

scumpi" esti scumpa la vorba! hai ma. zi-ne si noua ce faci!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

Salut fetele,
Iaca si eu in trecere prin zona - am nimerit la fix, vad ca miine-i petrecere mare! Prin urmare: La multi ani Carmitei, casa de piatra si multa-multa fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele!
Ma afisez si eu un picut pe aici....sa nu cumva sa ma uitati....
Mai fete...am o stare tare nashpa...si parca si astia mici(copii) imi fac in ciuda...nu stau cuminti de loc,sunt smiorcaiti si nu stiu ce sa le mai fac...Alex ma intreaba din cinci in cinci minute:mamiiiii....ce faci?...esti suparata??....
Vremea asta ma scoate din pepeni,nu alta!Atita ploaie n-am mai tras de mult...Asa e mereu aici?
Miri...vacanta placuta si insorita si sa te distrezi la maxim!Pupici lu`bubu...
Despe...mults`am de modificarile de la listuta.Auzi...vroiam sa te intreb:tu stii ceva de un parc acoperit?Ca al meu sot a auzit el pe la nush cine ca ar fi...cica?
Fetele...voi stiti ceva?
Hai ca va las acum...Reina isi cere drepturile....
Va pupic pe toate!

Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Am pus niste pozici noi...din vacanta din Romania...de la mare!Sper sa va placa si asa o sa ne si cunoasteti in formula completa...

paze din vacanta...
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553470453&ran=26395
Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Bine v-am regasit dragele mele fete,

Off unde m-am intors, in castelul de gheata, vreau inapoi la caldurica si terasica in Ro!!!!Ce se intampla mai in Belgia, a venit iarna??? Pana si in Germania in munti e mai cald ca aici.
Eu uite aseara m-am intors din Ro si nu stiu cum se face de m-am trezit asa de dimi ca eram franta. Am avut parte de multe peripetii, dupa cum stiti ni s-a stricat masina in Ramnicu Valcea, am intalnit acolo oameni care m-au ajutat sa o aduc in siguranta pe platforma in Buc, oameni ca painea calda care se simteau responsabili pt. ce ni s-a intamplat si au facut tot posibilul sa ne ajute. Tot drumul l-am mers pe ploaie torentiala de nu vedeai nimic, pana si pe autostrade circulam la un moment dat cu 30km/ora. Asta a fost si cauza defectiunii masinii, ceva a oxidat pe acolo si nu mai facea contact. In prima saptamana de stat in Ro am fost cam nelinistita, nu stiam ce sa fac, nu stiam cauza defectiunii si daca se mai poate repara. In a doua sapt. tatal meu a adus un mecanic care a reparat masinuta intr-o ora. Eram in al noulea cer, un mare bolovan mi-a cazut de pe inima si atunci a inceput si vacanta noastra. Ne-am simtit f. bine, am stat mai tot timpul la tara la mama si la tata si prin terasele in Buc . M-am intalnit cu prietenii , am vb. ore intregi de nu ne mai saturam, am iesit la plimbari in parcul copilariei mele, a fost super.
Miercuri dimineata am plecat din Ro si pe autostrada Buc-Pitesti la vreo 70-80 de km. de Buc. iar tristete, masina s-a oprit. L-am sunat pe tata si am avut mare noroc ca l-a gasit pe mecanicul care ne-a reparat-o prima oara si acesta a venit si de data aceasta a facut-o bine ca nu am mai avut nici o pb. Am avut vreme frumoasa, ne-am oprit in Germania si am papat in aer liber la verdeata, privelisti ce iti umpleau inima de bucurie.
Cam asta e povestioara calatoriei noastre, am avut si momente neplacute, dar totul e bine cand se termina cu bine.
Miri am citit printre randuri ca plecati in Tunisia, va urez o vacanta de vis si sa faceti cat mai multe poze ca sa vedem si noi. Pupici Bubului care papa morcovei.
Bun venit fetelor noi ma bucur mult cand ne inmultim.
Carmitutza dragulina mea maine e ziua cea mare!!! Iti doresc din toata inima o zi speciala in care sa te simti cea mai frumoasa si mai fericita miresica de pe pamant, sa fie totul la inimioara ta si de-abia astept sa vad pozici.

Va pup dulce fete, fug sa despachetez

Ps: Mai tarziu incerc sa pun pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fetelor, in Brugge da sa iasa soarele. Si da si da si da ... Si bine face, ca duminica avem mare BBQ cu vecinii de pe strada noastra scurta de 11 case. Si doar nu m-oi speti sa fac deserturi romanesti si sa le mancam ude ...
Bun venit acasa, scunpi! A fost o calatorie cu peripetii, dupa cum citim in "verslag", dar pe care le-ati trecut cu bine si ati ajuns intr-o bucata acasa.
Uite, ca pana am terminat eu de scris, intra din nou in nori ... Sunt din nou bosumflata.
Pupici,

Mergi la inceput

hi hi hi
incep sa revina feele p-acas'! bine ati revenit!

anne: stai.. asa... nu treci pur intamplator: povesteste-ne si noua ce mai faci.. alea.. alea..

scumpi: bine ca s-a terminat! ma bucur ca ti-ai revazut pretinii..

Mergi la inceput