fetele din belgia (8)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buuuuuuuuuun, avem o brunotica se pare:))) sa nu te superi pe mine Mathilda, dar si bruno al meu are tot sase luni, vineri le implineste! ar fi super haios sa ne putem intalni cand t eintorci. ma fac gazda, se stie deja, nuuuuuuu? -asta pt gagicile care stiu despre ce e vorba-kikikiki
acu, va pumpez, si ma arunc intre valize; o sa-mi fie dor de voi. sa dea domnul sa ne revedem cu bine:)
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

morgane: cat mai m-am rugat eu sa intre fetele pe forum!!!.... aha... rarut.. dar dragut e p-aci...

bepii : da un anunt pe rombel.. poate asa o sa gasesti pe cineva pentru pc-ul baiatului tau..
am completat si datele pentru nina, aveai dreptate,, insa eu am scris acolo numai ce a vrut fiecare sa scrie. si daca nu mi-a zis nimeni nik,,,

miriutza: sa ai parte de o vreme frumoasa si un concediu super placut! booboo sa doarma... sa fie cuminte si sa.. va lase sa va simtiti bine. eu nu cred ca poti tu sta atatea zile far' de net.. asa ca sunt sigura ca o sa ne dai niscaiva vesti, mai, ce-or face fetele prin .. .. ca deja am devenit curioasa!?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

bepii: ti-am vazut pozele: is super de super! dar bag sama ca mai mult tu ai facut photo.. sotul tau e super prezent in ele! te invidiez ce baitze ai facut in piscinutza aia! iar aici ploua... ploau si ...

Mergi la inceput

ma: VOI STITI CEVA DE ASTA:

Belgia in doliu

Metropolice scrie "In direct de la Paris:
Prof. univ. dr. Thomas CSINTA,
Corespondent de Presa

Daca E. LOUIS si M. FOURNIRET, pedofili « inraiti », adepti ai Marchizului de Saade, alaturi de alti « colegi » de « breasla », mai putin cunoscuti publicului, au terorizat Franta in ultimii 25 de ani cu crimele lor sexuale, de cealalta parte a frontierei, Belgia aflata inca sub soc, retraieste momente dramatice de neuitat « in materie » din trecutul sau, « identificate » in « lucrarile » multirecidivistului Marc DUTROUX, « condamnat la munca fortata pe viata », conform Codului Penal belgian, in 2004! In august 1996 anchetatorii descoperisera in diverse proprietati ale sale, trupurile neinsufletite a patru fetite, Julie, Melissa, Ann si Eefje, « executate» in mod barbar dupa ce ele au fost violate cu bestialitate ! (a se vedea si articolele « Emile LOUIS, un om printre oameni », Michel FOURNIRET, un monstru sacru !»)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna fetele mele drage, haideti ca nu pot scrie prea mult deoarece acum in miez de noapte profit de ocazie ca am dat de net la prietenii mei si am vrut sa va mai informez despre starea lucrurilor pai uite ca eu tocmai azi ma intorsasi de la mare cu Oana. Am avut o vreme frumoasa, prea calda un pic, ne-am facut tiganci si am avut parte de multi nervi cauzati de conationalii nostri. In fine nu mai intru in detalii ca sunt sigura ca toate va loviti de aceeasi atitudine cand veniti in Romanica. Azi am fost la coafor sa incerc o coafura, ma asteptam sa iasa ceva frumos ca doar o faceam la Crowne Plaza, insa am fost tare tare dezamagita, ca tipul care s-a ocupat de mine avea intarziere in program si mie mi se pare ca si-a cam batut joc de timpul si de banii mei, insa maine voi incerca altceva, nu ma las pana nu-s multumita. In rest suntem bine si eu si Oana, in 3 zile de plaja ne-am innegrit considerabil
Cand voi mai avea ocazia va voi ma da de stire cum decurg lucrurile pe aici, pe plaiurile mioritice. Desi slaba speranta.
Ror iti multumesc din inima ptr urari Din pacate Scumpi nu va putea veni la nunta, numai Oana va fi prezenta.
Fetelor noi le urez bun venit pe topicul nostru si la cat mai multe postari si prietenii
Tania, Disperata, Mikule si pe toate fetele va pup cu drag si sa auzim numai de bine

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Despe, ti-am trimis un mail pe PM, ai vazut?

Carmita_baby, sa ai parte de o nunta ca-n povesti (adica sa tina trei zile si trei nopti) si totul sa fie asa cum iti doresti !!! Sa fii iubita si pretuita!

Miri_mik, vacanta placuta pe meleaguri cu soare! Si la intoarcere adune si noua o bucata.

Celorlalte fete, toate cele bune, dar unde sunteti? Ca peste zi si eu lucrez, dar imi mai iau cate o pauza ...

Pupici,

Mergi la inceput

... adu-ne ... sorry

Mergi la inceput

carmita: multumim de mesaj ... nu mia fii necajita! las' ca vei gasi o coafura care sa-ti scoata in evidenta frumusetea! sper ca ti-a facut coafura cu tot cu parura....! dar nu cred ca e nevoie sa-ti mai spun... repede mai trec zilele... mai ai 3,, si gata cu pirostriile!!

morgane: n-am primit nik de la tine! nici pe mail nici in casuta postal de pe dc,,,, nu's de ce.. mai ncercati 1 data?

miri: azi pleci sau maine?... o sa-m ifie dor de tine!

Mergi la inceput

Despe, dar acum?
(Am trimis pe adresa de pe yahoo.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

am venit sa iau ultimul puls, ca al meu mai ar eun pic si sar ein tavan:)

mah nush cumnaiba, da veci nu-mi incap loamele in valiza da sunt hotarata, si pace, o singura valiza, am zis! si de-o fi sa ma batsai cu fundul pe ea, tot numai una duc:d ca io o sa-l am pe bruno in brate, sac in spate, taica-sau valiza si caruciorul, deci os a fie...distractie. numa sa ma vad ajunsa acolo ca dibui eu un net, ce credeti, ca scapati? kikiki

tigancushele negricioase de la ro, sambata trag si io un pahar de apa plata, cu sete, asa, sa inchin de nunta. poate amelioram compozitia cu o picatura de vin?:))

morgane, mathilda, ninaM sa fiti cuminti si sa nu dispareti de prin forum!

bepii, n-am vazut poze, nu apuc da le vad la intoarcere:) pusici:)

madiG, curaj, ca daca va ganditi bine, plecati si voi in vacanta, intr-o luna de miere, ceva:)

despe, bandito:) si tu o sa-mi lipsesti, da vin io inapoi sa va fac parul cret:))) apropos, ia vezi pe dropshots ce copil catsel-ramitsa am:) si cum sta el in poponel:)))

pusici! am disparut; pacat ca n-ama dresele de acasa ca sa va fi trimis o vederica ceva:)

muuuuuuuuuuuuuuuuuuah!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput