fetele din belgia (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ma da v-ati strans ceva lume pe la anvers, nu gluma! fericitelor! c-astia de pe la brussel tare greu ne mobilizam!! ca sa nu zic deloc!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Disperata, merci pt modificarea listei ...
Si eu as vrea sa ne intalnim, in Bruge, la o plimbare, o clatita si un pahar de vorba. Sa vedem cand se potriveste.
Cred ca nu ne cunoastem totusi, din viata anterioara. Eu am facut fac. la Buc. ...
Acum o saptamana abia m-am intors de acasa, C-ta. Sa inteleg ca tu nu stai definitiv in Belgia?
Si noi am vrut sa mergem la Anvers, sa vizitam corabiile, dar ne-am razgandit. Am stat sa ne ploua in Bruge.
Pupici

Mergi la inceput

Disperata, tot in we sunt libera, ca in cursul saptamanii nu-mi ajung 24 ore/zi, mi-ar trebuie fo 48.
Ia in cosiderare sambata viitoare, 2 sept. Ti-ar/v-ar conveni (ca nu stiu in ce formatie vii/veniti) acesta zi? Uita-te-n agenda, ca ca o buna belgianca, trebuie sa ai una. Astept!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ma declar... desamagita de despe!
adica cum nu ne mobilizam noi mah! pi pe unde ne-am bantuit acu o luna? a? vrei sa-ti dau filmuletul pi net sa ai dovada ca ne-am mobilizat? ji ne mai mobilizam numa sa-mi revin din vacantsie:p
rautate ce ejti tu, da ce drag imi ejti!
muuuuuuuuuuuuuah!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

disperata, morgane si celelalte fete merci de primire.peste 3 saptamani plec in vacanta in romania si vin in octombrie. sper ca din oct sa va cunosc si personal adica poate stabilim o intalnire. ar fi super. eu am un bebe de 6 luni super dulcica. o sa pun si poze cand o sa-mi fac putin timp. din octombrie se va duce la cresa. sper sa gasesc loc.pupici dulci la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

miriutza draguta: ma "rifeream" la fetele din brussel. cu mobilizarea .. ca nu cunosc nici-una personal si-n carne shi oase din brussel eu.. ca intotdeauna ma exprim de nu ma-ntilege nimeni.. am sa recitesc sa vaaz dak n-am vreo greseala....

morgane perfecta propunerea... eu astept niste preteni din romanik,, numai ei ma pot da peste cap cu planificarile... insa altfel sunt punctuala si ma tin de cuvant, dar te anunt din vreme... .. agenda mea belgiana e super incarcata /todeauna/... stii cum is casnicele! din pacate is casnicutza p-acilea!! dar cred ca ai citit deja,, ma asteptam sa fi facut si liceul in acelasi loc,,, ca eu de cand am citit ca esti in acelasi an cu mine... si igzact in aceiasi zi cu o pretina de-a mea!!!
pipuci la toate lumile,,,

ma dar de scumpi ce-ati ma iauzit? dar carmen? oana? of.. si lista-i lunga! nu mai dau nume.. dar ma bucur ca-i lunga!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Mah, da' voi peste zi dormiti? de nu e nici una pe forum?

miri_mik: ai fost in vacanta? Parca era vorba de mers in Tunezia sau nu erau tu ?!?

Fetelor, care v-ati intors din tara, cum a fost acolo? Ati adus ceva soare cu voi?

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Hello, hello,
Iata ca am aparut si eu! Recunosc, sunt cam lenesa in ultima vreme....
Mathilda, bine ai venit!!! Ma bucur ca mai e cineva din Antwerpen aici pe forum, dar noi mai vrem detalii despre tine, sti tu cum sunt fetele....curioase din fire. Sa-ti traiasca comoara de fetita. Sigur este o dulcica pt ca la varsta asta bebelusii sunt tare dragalasi. In octombrie cand te vei intoarce din tara trebuie sa ne vedem, ce zici?
Nina, chiar ma gandeam odata ce mai faci, daca te-ai acomodat si daca ai pus toate la locul lor dupa mutat. Stiu ca nu-i usor cu 2 copilasi. Abia astept sa te cunosc, poate stabilim ceva in curand, ce spuneti fetele? Hai ca mi-e dor de-o palavrageala cu fetele ca de la o vreme am stat mai mult printre barbati si credeti-ma ca nu-i usor.
Miri_mik, deci maine plecati in vacanta! Fericitilor!!!
Va doresc din toata inima concediu placut si sa va intoarceti sanatosi, cu bateriile incarcate si cu poze cat mai multe si frumoase. Pupa-l pe Bruno apasat pe amandoi obrajii din partea mea .
Disperata, draguta, tu ce mai zici? M-am uitat pe lista cu fetele si vad ca Nina este incompleta. Hai sa nu suparam fata si sa-i treci si ei dragutii de strumphi. Sa sti ca si eu ma intrebam de Scumpi, ar fi trebuit sa fie acasa. Sper ca toate sunt bine cu ea.
Oops, e ora 12 si vine sotu la masa. Trebuie sa plec acum.
Va pup si va doresc o zi buna in continuare.
Uite aici linkul cu pozele de la ultima calatorie. Vedeti "Andalucia 2006"

http://photos.yahoo.com/swatour2006

Bepii
Live as if you were to die tomorrow,
Learn as if you were to live forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Tot eu sunt!
Am uitat sa va intreb ceva: stie careva dintre voi daca in viitorul apropiat pleaca cineva in Romania cu masina? Neaparat cu masina si cu una maricica pt ca as vrea sa trimit computerul fiului meu la Bucuresti. In vara, dupa ce baiatul a terminat scoala aici, i-am trimis lucrurile spre capitala prin Atlassib dar fara computer ca pretul era f piperat (cam 200 eur). Asa ca nu i l-am mai trimis. Intre timp baiatul a calatorit prin strainataturi si nu i-a trebuit PC-ul dar acum ca s-a adunat de pe drumuri, il vrea. Va rog mult sa-mi spuneti daca stiti pe cineva cara ajunge la Bucuresti. Desigur ca serviciul nu va fi gratis.
Va pupic,

Bepii
Live as if you were to die tomorrow,
Learn as if you were to live forever

http://photos.yahoo.com/swatour2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele!Cit doarme giza mica,mai trec si eu p-aici sa dau buna ziua...Bepii,mi-ar face placere sa ne intilnim,sa ne cunoastem...Hai sa ne mobilizam,(ca tot spunea Disperata ca Brusselul e cam lenes la mobilizari)si sa dam sfoara-n tara care cum poate si cum ii permite agenda.Ce ziceti?Eu una sunt libera mai mereu...p-acasa cu copii,asa ca va las pe voi sa decideti cum,cind si unde...
Aaa...sa nu uit...cu listuta,imi cer scuze...nu e vina disperatei,eu n-am dat suficiente detalii...
Deci...Nina-nascuta in Bucuresti,29.decembrie 1976(anu asta schimb prefixu) mami de 2 teroristi mici,Alex-22.12.2002 si Reina-18.08.2005.Am terminat liceul teoretic ``Doamna Stanca``-Bucuresti
Gata...cam atit...daca lipseste ceva,ma anuntati...

Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc

Mergi la inceput