fetele din belgia (8)
Raspunsuri - Pagina 19
ardeiash spune:
carmita, oana: gata ma ati plecat???? NUNTA CA-N POVESTI ! abia astept sa va vedem in pozici ! oana poate ne tii la 220!!!
nina: produse romanesti gasesti in piata clemenceau , la abatoir.. sunt mai multi romani care vand in hala de carne ,, insa dupa parerea mea si a mai multor oameni de stiinta,,,, hi hi hi.... cele mai bune produse sunt la georges.. care este la intrarea in piata. mai precis , cum intri, in stanga boilor... pe bune! na, ca mi-ai facut si mie pofta! poate ajung si eu!!
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
nina: cum ti se pare belgia? era mai bine acas' la voi? s-au adaptat copiii sau inca nu si-au dat seama?
ninaM spune:
Disperata,multumesc mult de informatie...esti draguta,dar poate imi spui si unde anume ca zona...ca ma uit ca magaru in ceata pe harta si nu gasesc nimic...(dau o bere la prima intilneala)
Te-am pupat!
Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc
ninaM spune:
E hai ca scriam amindoua in acelasi timp...
Pai ce sa-ti spun...imi place aici dar ma omoara ploile astea interminabile.Ma bucur insa ca am gasit o casuta cu gradina cum vroiam(da nu prea pot sa stau in ea ca ploua)si inca un lucru care-mi place e ca vine sotu devreme acasa de la servici.In Japonia venea foarte tirziu(japonezii sunt obsedati cu munca)si erau zile cind nu ne vedeam...Nashpa...Da acum e bine...
Copii se adapteaza usor,usor...Alex zice ca-i place,si Reina e prea mica sa-si dea seama de ce se intimpla....Acum sper sa-mi fac prieteni cit mai repede ca nu-mi place sa stau asa...fara sa vb cu nimeni...fara sa ies la colindat prin oras.
Gata...ma duc la nani...va mai povestesc eu...
Noapte buna!
Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc
ardeiash spune:
nina: daca ai o harta a brussel-ului vezi repejor.. daca nu .. du-te la prima statie de metrou si ia-ti una. sunt gratuite. este ultima statie pe linia metroului directia clemenceau,,, alte statii porte de namur, porte de hal... hotel des monais.. ca sa identifici metroul.. cand cobori din metrou ai piata chiar in fata. si piata poarta numele statiei.. sau invers nu stiu.
ma bucur ca aveti o cascioara! pentru copii e important sa aiba unde se juca.. si daca mai si tropaie .. la bloc nu aveai sanse sa ramai nedata in judecata! sunt tare frumusei copilasii tai. sa-ti traiasca! si ne mai auzim!
ardeiash spune:
no. ca am vazut ca s-a votat si pagina noastra/// eu nu pot .. insa dati-i bataie!!
morgane spune:
Buna ziua, dragelor,
Am tot citit postarile voastre si m-am hotarat sa intru si eu pe forum.
Eu locuiesc aproape de Bruges (de vreo 13 ani) si sunt cam singura pe aici ... Vad ca voi sunteti stabilite prin capitala si nu deperte de ea. Maggy m-a indrumat la acest forum. Multumesc!
De vreo 3 zile m-am intors din vacanta (Rom., C-ta) si iar ma obisnuisec greu cu clima de aici. Voua cum vi se pare?
Va pup.
miri_mik spune:
aloha!
am venit sa va iau pulsul:) dusmanul doarme; eu ma umflu cu cioco - doamne buna poa sa fie! despe, nu comenta, ca te mujc de nas:))) la noi nik nou decat ca indop copilul dimineata cu de toate. incercam toate borcanele sa vedem ce ducem cu noi:)si azi mergem sa vedem nourrice sa vedem daca ii place lui bruno de ea si mie de altfel:)
sa salutam fetele noi, bine ati dat pe la noi, aici sa ne ramaneti:)
nina, nush cat se joaca bubu meu, da stiu ca e surios sa vada copii:) asa ca putem pune de-o intalneala:) da dupa ce venim din vacanta ca acu ma cuprinse asa o disperare vecina cu trasul de cap, asa ma apuca de vine vorba de bagaje:)))deci fetele, plecatara... sa aiba parte de distractie:)si gata, ma trantesc si eu in pat ca sunt surmenata:))))))) de atata ploaie:)))
muuuuuuuuuuuuah!
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik
ardeiash spune:
morgane: bine ai venit! sa inteleg ca-ti place de noi... ne-ai cetit.. si pen'ca suntem dragute ... multumim,, vorba lui miri.. sa nu mai pleci ...
ma, esti din constanta sa ma laud si eu ca suntem multe ,sau de unde? de 13 ani esti aici? cum ti se pare? e greu departe de tara , asa-i?? cati ani ani morgane? of, gata cu intrebarile!
miri: ma, io-ti fac observatiuni.. ca stii doar cum arat... dau si eu sfaturi.. dak nu pot sa slabesc!!! booboo sa traiasca! si sa infloreasca! ma data trecuta nu mi l-ai dat la mancat.. sper sa nu uiti data viitoare, ne-am inteles si executat, bine? si inca ceva.. stii ca avem o tema de facut.. vorbim pe mess.. somn usor!!
oana si carmen: nu m-am suparat mai ca nu ne-am vazut! am ras si eu putin.. am inteles ca erati pe fuga! no problems! si numai eu nu va stateam pe creier, sunt sigura!!!
ardeiash spune:
miri-MIk: ai citit aici? ca zic fetele astea de ..naspa de nasps..
ma , cand a zis bepii ca vine?