fetele din belgia (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Sigur ca-mi place de voi, altfel n-as fi dat "buna ziua".
Disperata: sunt din C-ta. Sa inteleg ca si tu la fel? Am 38 de ani si sunt translator rom-olandeza si vice versa. Mai predau si lb. rom. la seral pe-acilea prin Bruges.
Nu e mereu usor printre straini. Doar stii! Nu e mai bine, nu e mai rau in Belgia, eu zic ce e ALTFEL. Mentalitatea unora de aici (B) ma omoara. Sunt prea "rotunzi".
Abia am venit din tara, dupa o vacanta de o luna, si trebuie sa ma rutinez din nou la jumatate din gradele C pe care le-am lasat.
Dar ma distrez citind postarile voastrea, ale tuturor.
Oanademunck: esti psiholog? Si eu am terminat psislogie, in Buc. promotia 1989. Sper ca erai nascuta pe atunci? Glumeam.
Va pupacesc.

Mergi la inceput

A, si sa nu uit: vreau si eu in lista aceea mareata!
Constanta/Bruges; 09/09/1967/fecioara si mamik de Bianca (27/05/1994)

Merci !!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

hihihi, navalora profele in forum. asa va sa zica morgane:) si tu predai? unele dintre noi am predat candva, ce demult pare, da io nu mai vreau. mi-a ajuns. :))

desperado, m-am gandit, ma interesez serios de chestia cu ingrijit copiii:) sa moara mortu de nu deschid si eu o treaba dintr-aia:)poate ma lasa entuziasmul dupa vacanta:))))

ma duc sa rontsai cioco:))) in ciuda lui despe. da sa stii despe ca io halesc cat imi pica bine si ce-mi pica bine , da pana la 5 maximum. dupa 5 seara, s-a zis, si ma culc la 12-1, deci are vreme sa se digere. sid e mi-e foame, bag apa:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Miri_mik: ce parere ti-ai facut despre cresa? Ii place lui Bruno?
Ca nu se poate ca cresei sa nu-i fi placut de el ...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by morgane

A, si sa nu uit: vreau si eu in lista aceea mareata!
Constanta/Bruges; 09/09/1967/fecioara si mamik de Bianca (27/05/1994)

sa traiti am inteles!! s-a executat..

yes ! yes! yes!

esti din Constanta, esti profa ca si mine... ce mai e? ai o luna jumate mai mult decat mine... deci avem si aceiasi varsta.. ma ce-mi mai place pe forumul asta!! devine din ce in ce mai interesant!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

desperado, m-am gandit, ma interesez serios de chestia cu ingrijit copiii:) sa moara mortu de nu deschid si eu o treaba dintr-aia:)poate ma lasa entuziasmul dupa vacanta:))))

stai as aca nu sccapi usoooor!!! sa-mi dai cota parte ca ti-am vandut pontul... altfel... si stii de ce ti-am zis? ca si pe mine ma tenteaza o astfel de afacere. am aici pe aproape o chestiune asemanatoare! si de cate ori trec cu bicicleta vad bbi in geam plangand. 1 data m-am dus prin geam si am inceput sa ma hlizesc la o bbla tare draguta, vreau sa spun ca nu mai plangea! am stat 10 minute si am facut ca toate cele... si radea. cand sa plec? ioc... a inceput sa planga. am sunat la usa ca ma nervasem,,, deja. ma gandeam ce-o fi in capul aleia. se vedea ca vorbeste la tel.. si nik. pan la urma am plecat .. insa ma urmaresc lacrimile copilei aleia.. atunci mi s-a aprins beculetul!!! poatre o iesi ceva din asta!!

unii pleaca.. altii vin,,, a venit bepii!! ce bine! multam frumos inca 1 data pentru tel... esti o draguta si mi-a facut o reala placere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

despe, da io vreau s-o fac in engleza:)))

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

despe, da io vreau s-o fac in engleza:)))

ma : bafta multa iti doresc! si sa-ti iasa! ce pot spune!

ce-or face fetele alea in acas'.. cred ca se distreaza romaneste si n-au timp de preocupari belgice... fetele... dati de veste.. .pliz! si distractie super maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Bine v-am regasit dragele mele,
Da, am venit acasa si am avut atatea pe cap......Si daca n-am avut timp sa intru sa va salut, de gasit tot mi-am gasit timp sa va citesc asa pe fuga.
Morgane, desi e cam tarziu, iti doresc din toata inima "bun venit printre noi" . Si eu sunt tot din zona Constantei mai precis Mangalia. Sper ca intr-o buna zi o sa ne putem intalni.
Despre calatoria mea in Spania pot sa va spun ca de data asta a fost plina de aventuri, s-au intamplat lucruri rele dar si frumoase. Dar important este ca ne-am intors acasa intregi si sanatosi. Am vazut lucruri frumoase acolo in sudul Spaniei si pt cine n-a fost acolo, sa stiti ca e tare frumos si merita vazuta o data in viata.
Hai ca o sa va mai spun data viitoare ca acum ma asteapta sotul sa plecam in Antwerpen in port unde e un eveniment deosebit adica se viziteaza niste nave cu panze din acelea imense. Tocmai am vazut la stiri niste imagini si mi-a placut f mult. Asa ca ma duc si eu sa le vad.
Va pupic si va doresc un weekend super frumos.

Bepii
Live as if you were to die tomorrow,
Learn as if you were to live forever

Mergi la inceput

in sudul spaniei? mama , mama >> nu v-a fost greu cu motocicletele? intr-o saptamana? cum ati reusit? ca sunt peste 2000 de km, cred...

as vrea sa vad si eu corabiutele.. sunt si maine? cine stie sa-mi zica? toate fetele din antwerp sunt plicate???

Mergi la inceput