fetele din belgia (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

miriL ma bucur ca ai ajuns sa vezi covorashul. dar di ce bre n-ati trecut si pe la mine? is ciumata>

,aggy: e putin mai greu sa ne intalnim sambata.. majoritatea fetelor .. daca nu toata lumea... isi petrece we in familie.. dar o sa gasim noi o solutie

carmen, oana : ati plecat>

celelate fete: ca va?

o saptaman frumoasa va doresc!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

despe... nu esti ciumata, da am carat bebe in marsupiu. ne-am luat vacanta in tunisia, de fapt asta erea scopul defilarii la brux. si dupa ce-am terminat, am stat la coada aia infernala - macar ca am facut poze - si-a inceput topilu sa se chitsaie marait. nu mi-a mai tihnit plimbarea si ne-am carat taman direct spre casa:( da n-or intrat zilele in sac. mai ai doia ani de belgia:))) asa ca nu te ratam:)))
pusici si o saptamana faina:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

ma mergeti cu bb in tunisia? am inteles ca aerul nu e prea bun acolo! ... sau am inteles gresit?

carmen, oana: ce faceti ? ati plecat?

nina: bine ai revenit
dar celelalte ce faceti?

Mergi la inceput

la multi ani la mariuce!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna oameni buni

Haideti ca nu stiu cum indurati ploaia asta, da` pe mine ma adoarme rau de tot. N-am mai bagat atata somn de multa vreme de fapt poate e mai bine asa, ma odihnesc acum ca ma asteapta alergatura multa in Romanica. Atat de frig mi-a fost azi grrrrrrrrrrrrrrr chiar si cu sostete in picioare si tot mi-a fost frig... am dat drumu` la calorifere da` tot degeaba, ca de cica e vara... da da da numa` cu numele la momentu` de fata.

Dispe nu am plecat inca in Romanica.. miercuri ne luam zboru` spre cuib in sfarsit
Am fost sambata cu Oana in Bruxel, pentru ca am avut niste cumparaturi de facut, insa am fost pe fuga... nu am fi avut timp sa ne intalnim. Din intamplare am vazut si noi covorul de flori care a fost superb.

Mikule stai linistita ca nu ma fura nimeni. Da` ce ma fac eu daca mi-o fura pe Oana Ca la nunta vine neinsotita, deoarece domnul ei sot tre` sa ramana aici in campul muncii.. Vezi? Asa nu zici?
Ce lucruri noi a mai invatat Bubu sa faca?

Va pupicesc pe toate

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

la multi ani mariilor! sa fiti iubite si pretuite de cine vreti voi, si s-aveti parte de o sarbatoare minunata!

carmita... baga de seama, ca de ramanem fara oana din cauza ta... jar mananci si nu bei apa:) si asa zici ca ti-e frig:) la capitolul noutati, bubu face caca de om mare:) sa scuzati daca sunt firi mais ensibile pe aici:) si papa in fiecare zi ceva nou:) inca tot nu stim chestia cu intorsul pe spate ca mai nou doarme cu sac de dormit, da stii ce? are vreme sa descopere. deocamdata facem schema "rama", se deplaseaza cu spatele inainte. e un haios:))

despe, n-am auzit nimic de aer. de e bun, bine, d enu, sa se adapteze ca doar n-oi tine copilu in sera. si nuc red ca poate fi mai spurcat ca asta de aici. auzi, 14 grade in 15 august, unde ai mai pomenit asa ceva? nu prea ma trage ata incolo, da daca sotul vrea, eu am ales:))) asa ca in 23... papapa

pana una alta, carmita, cand pleci cu adevarat in romania?

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna ziua!
Nu ma leg de vreme ca ma inervez rau dupa aia si n-are rost!Sperez sa se indrepte ca pe vremuri apuse luna august era cea mai calduroasa luna pe meleaguri de praline belgiene...
Noi plecam maine, 16 august orele 20 si dupa un zbor de vro 3 ore fara ceva minuti si probabil cateva burti de ras in avion vom ajunge in romanica tropicala(sper eu macar).
Miri-mik vezi poate sa produceti poze muulte in tunisia, sa il vedem si noi pe Bub fatza profil si spate cu tot cu pampers sau fara pe plaja la mare la soare:)
Carmita, a ca sa fie lucrurile clare si sa nu ajungem la sfatul inteleptilor, ai vrut sa fii mireasa, pai esti frate cu tot tacamul nu asa juma de norma, adica o mireasa adevarata este furata in noaptea nuntii, dusa vedem noi unde,dar tot ce re sa retii tu acu este ca vei fi furata!
'La multi ani'la toate Mariileeee!!!
pupici boieresti papapapapa

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmita_baby
Am fost sambata cu Oana in Bruxel, pentru ca am avut niste cumparaturi de facut, insa am fost pe fuga... nu am fi avut timp sa ne intalnim. Din intamplare am vazut si noi covorul de flori care a fost superb.

doar din intamplare ati vazut covorul cu flori???

hi hi .. las' ma ca am inteles ca nu ati vrut sa ma vedeti... ce naiba!!
va urez zbor placut.. sa nu zguduiti prea tare avionul din cauza rasului! atention! si petrecere frumoasa. carmita : vezi mama sa nu te-mpiedici cu pirostriile: k-s grele , ma... si nu uita sa-l calci p-al tau pe picior in biserica!!
ce-a facut matusa ta.. ca nu mi-ai mai zis nik..

oana: si tie calatorie frumoasa: si vezi : nu te lasa dusa de frumusetile patriei: fur-o ma, fur-o ... si fa-ne si poze cum sta pi tita pliz...
stiti ca-n tara-i canicula, nu? nu trebe sa va mai zic eu!! o sa faceti si plaja,, iar noi stam ,, tot in apa,, insa.....

miri: booboo face de toate!!!! yes yes yes.... esti fericita acum?

Mergi la inceput

hai ma fetelor,, ce faceti? nu vreau sa va mai citez numele.. dar nu ma iintrati si voi p-acilea?

maddy cand ne vedem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele!
Iaca si eu la semnat condica...mai rarut ce-i drept,ca acum am prins momentul cind dorm teroristii mei.
Intre doua aspiratoare si citeva cutii de despachetat,mai incerc sa fiu si eu la zi cu stirile si imi mai arunc ochii pe aici pe la voi...
Petrecere frumoasa fetelor plecate in Romania,si o nunta ca-n povesti iti doresc Carmita!

Miri,ai un baietel frumusel foc...sa-ti traiasca sa va bucurati de el!Mi-ar face placere sa ne intilnim cu copii,sa ne cunoastem si sa-i lasam pe micuti sa se joace impreuna.Cel putin a mea giza cind vede copii e lesinata...

Disperata,am ajuns si noi duminica sa vedem covorul de flori din grand plaza...thanks to you...lume muuulta...si abia am reusit sa filmez si eu ceva p-acolo(m-am strecurat printre ei,cu toate ca eu sunt mai voinica asa de fel(sa nu zic grasa)).Fi-miu a venit la mine si zice:da unde mami covoru?ca la mamaia acasa calca lumea pe el....aici de ce nu?In fine,a fost frumos,am baut cite-o bere cu sotu si am dat o inghetata copchilului si am plecat acasa.

Aaaa...sa nu uit!cine imi spune si mie de unde cumparati voi produse alimentare romanesti???(mici m-ar interesa)Nu mai retin pe cine am auzit ca pleaca la cumparat de bunatatiuri romanesti...Va rog sa-mi spuneti si mie adresa(sau pe unde e cu aproximatie) ca salivez aici de pofta...

Aoleu...gata ca m-am intins cit o placinta!Va las cu bine acum si ma intorc la despachetat cutii...ca-mi vine sa dau cu ele pe geam...ca nu mai termin odata...
Va pupicesc pe toate si mai vb...

Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc

Mergi la inceput