Exista pe litoralul nostru ?
Exista pe litoralul nostru hoteluri, pensiuni, vile care au in afara de baie proprie si o mini-bucatarioara si sa fie si aproape de plaja amplasate? Daca da, please, spuneti-mi si mie cum sunt? sunt ok, curate? vrem la vara sa facem prima "escapada" cu puiul, va avea 2 anisori, taman din Tmisoara si nu vrem sa ajungem acolo si sa dam peste ceva nasol. Nu stim daca sa ne incumetam la un concediu in alte tari cu el asa mic, de aceea cautam conditii cat mai bune la marea noastra.
multumesc
Lia
Raspunsuri
tinatache spune:
poti merge linistita in Croatia, noi am fost cu 2 copii mici, de 3 si 1,5 ani si a fost super. Am stat la casutze cu bucatarie, baie si 2 camere, curate, cu loc de parcare si spatiu verde pt joaca la greu. daca te intereseaza iti dau adresa. apropo, acolo unde am fost noi era si plaja de nisip, mergeai cate 50 m in apa si era doar pana la genunchi.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
anya spune:
Eu am fost prima data in Turcia cu copilul cand avea 1 an si 5 luni. Anula acesta merg cu amandoi: unul de 3 ani si 8 luni si celalalt de 11 luni.
Desi pana pe litoralul Romanesc fac mai putin decat tine, prefer Turcia la un club all inclusive. Asta datorita conditiilor. Si in plus... de ce sa stea mami la cratita si la spalat vase? Ea sa nu aiba concediu?
Presupun ca si din Timisoara se fac chartere pt. Turcia sau Grecia. Vei ajunge mai repede si te vei bucura de conditii mult mai bune.
Concediu placut,
Dorsilia spune:
ok, vad ca majoritatea voteaza cu strainatatea....tre sa zic, mie mi-e frica de avion, ma ia cu frig numai cand ma gandesc sa ma urc in el, ma rog...
Daca ar fi sa aleg intre statiunile litoralului nostru pe care ar trebui s-o aleg, in conditiile noastre de familie cu copil mic, si cu pretentii la nu prea multa aglomeratie dar la confort maxim?
in Croatia se ajunge si cu altceva in afara de masina proprie, autocar? Tren sau hai, avion, exista din Timisoara oare?
Kittie spune:
Eu am fost anu trecut cu pusti mic (intre 6-9 luni) n-as mai repeta experienta decat de nevoie. Anu asta am sarcina cu risc asa ca ma voi limita tot la litoralu romanesc chit ca facusem planuri pt Grecia.
Daca vrei Ro, atunci alege mai degraba o statiune ne-trambitata (exclus mamaia, neptun etc) pt ca va fi mai liniste, plaja mai curata ca sa nu mai spun de preturi. Daca tii mortis la bucatarioara, orienteaza-te catre gazda sau pensiune privata (mai toate iti pun la dispozitie bucataria) .
, mami de ( 13oct04 )
diadaniela spune:
afara din Mamaia ,spre Navodari ,s-au construit multe vilisoare asa cum vrei tu.
cauta pe internet si sigur gasesti.
este o vila ,de care stiu sigut, care are la parter un apartament format din 2 camere,hol,baie si o bucatarie. daca mai mergi cu altcineva e perfect.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
crengu75 spune:
Tinatache cat a costat concediul in Croatia? As vrea si eu adresa, poate merg la anul caci anul acesta merg in Bulgaria. Am si eu un baietel de 3 ani si mi-a fost frica sa merg departe. Am zis ca in Bulgaria este ca si cum as merge la noi.
Nu te supara ca te intreb.
crengu75 spune:
va rog spuneti-mi si mie cum sa scot numele scris in culori ca tot nu-mi iese deloc! PLEASEEEEEEE1
Kittie spune:
quote:
Originally posted by crengu75
va rog spuneti-mi si mie cum sa scot numele scris in culori ca tot nu-mi iese deloc! PLEASEEEEEEE1
pei n-are cum bre! ca n-ai bani destui !!! adica n-ai puncte sa cumperi glow!! k-asa se numeste efectu de nume in culori. Bon, acu c-am lamurit si aceasta problema vitala, dak mai ai nelamuriri d'astea "bugetare" scrie si tu la tehnice!
, mami de ( 13oct04 )
crengu75 spune:
Multumesc frumos Kittie. sunt noua si n-am avut timp sa citesc toate chestiile. Si a fost tare amuzant raspunsul.
Acum trebuie sa vad cum sa fac bani!!!!!
briza_marii spune:
[quote]Originally posted by diadaniela
afara din Mamaia ,spre Navodari ,s-au construit multe vilisoare asa cum vrei tu.
cauta pe internet si sigur gasesti.
este o vila ,de care stiu sigut, care are la parter un apartament format din 2 camere,hol,baie si o bucatarie. daca mai mergi cu altcineva e perfect.
[/quote
Cred ca te referi la vila alexandra. Noi am stat acolo si a fost de vis!! Curtea este plina de flori, iar seara aprindeau faclii, era o atm super! Arata exact ca pe site, este f curat iar patronii sunt tineri si f amabili.
Dorsilia uite site lor : http://www.plaja.ro/vila_alexandra_mamaia_sat.htm
Mentionez ca noi am stat intr-o camera tip B si nu am vazut cum arata apartamentul (care era inchiriat de un grup de germani pt 2 luni!!)
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta