Exista pe litoralul nostru ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Noi am vrut sa stam la Vila Alexandra din Mamaia, dar ne-a izbit un miros nasol in camere si am renuntat. Curtea arata foarte bine, cei drept, dar... eu nu as sta acolo...

Am gasit la Eforie Nord o vila foarte faina, tot Alexandra numelel ei, www.vila-alexandra.ro , este cam la 500 m de plaja (parca).

Vile fainute se mai gasesc si in 2 Mai si pe plaja, si pe langa plaja. Iar la 2 Mai plaja este foarte faina, intrarea in apa este lina si este o statiune mai de familisti.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

tinatache,da-mi si mie detalii despre croatia,ma refer la casutele unde ziceai ca ai stat si a fost super.in ce perioada ai fost?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Bebe Beca

Noi am vrut sa stam la Vila Alexandra din Mamaia, dar ne-a izbit un miros nasol in camere si am renuntat. Curtea arata foarte bine, cei drept, dar... eu nu as sta acolo...

Nu vreau sa te contrazic, dar eu sunt f sensibila ref la mirosuri, si as fi dormit pe plaja decat intr-o camera care miroase naspa....Nu stiu ce sa zic.....imediat dupa noi, rezervasera toata cladirea din fata o echipa de rugby....
dorsilia, nu vrem sa te zapacim. Oricum poate primesti alte sfaturi si ideei.
Numai bine

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

in croatia daca mai tin eu bine minte am dat in medie 50€/noapte/casutza. Mancare am facut mai mult eu iar preturile la supermarket sunt comparative cu Romania si Germania, la restaurant cam ca in Germania. ce sa zic, noi am cheltuit mult mai putin decat ne asteptam, pt 10 zile am dat in total vreo 6-700€ toti 4.
Adresa: medulin.com

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

quote:

Si noi am vrut sa stam la Vila Alexandra anul trecut si am renuntat din acelasi motiv. Mirosea foarte urat, parca a varza stricata.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:

Am gasit la Eforie Nord o vila foarte faina, tot Alexandra numelel ei, www.vila-alexandra.ro , este cam la 500 m de plaja (parca).

Daca inteleg eu bine ce scrie pe site,de la mijlocul lui iulie pana la sfarsitul lui august cazarea e 220RON/noapte/camera????

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Va recomand minihotel Angely in Eforie Nord. Camerele sunt mari (cam 25m2), mobilier nou si de buna calitate, bai mari cu aerisire, tv, AC, frigider (nu minibar), curat, au si bucatarie cu sala de mese si sala de biliard, curte cu masute cu umbrelute, 3 gratare, parcare pazita...E cam la 300m de plaja (noi ne taram ca niste serpi la intoarcere si faceam cam 10 minute pana in camera; dimineata in 5 minute eram pe plaja). Tel:0722668327.

Mergi la inceput