Mamici de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Buna gravidutele mele....
N-am reusit sa citesc inca tot capitoluil asta, ca sincera sa fiu aveti un ritm la care nu fac fata decat sa citesc, tot ma aman sa scriu si uite-asa trece timpul fara sa mai aveti noutati de
la noi.Noi suntem bine...Vreau sa urez bun venit noilor mamicute, sa le felicit pe cele care au aflat deja daca e fata sau baiat....si asteptam sa aflam noutati si de la celelalte gravidute.
Hai sa va spun ce m-a determinat cel mai mult sa scriu....
Ralucutza.......tu esti "vinovata"...sigur nu ghicesti de ce.....
Micii tai de pe gratar si din farfurie sunt de vina......m-ai omorat cu ei...inca n-am reusit sa vad toate pozele, a trebuit sa ma opresc la alea cu micii ca deja salivez aici....Imi e un dor de mici de numai numai...cred ca o sa ma apuc sa-mi fac eu o compozitie de mici ca nu se mai poate asa.Anul trecut cand am fost in Romania cred ca n-a trecut o zi sa nu mananc mici si cel putin de 2 ori pe saptamana ciorba de burta.Am facut si aici dar nu are acelasi gust ca aia de la mama de-acasa.
Fetelor...nu ma mai lasa printesa mea sa mai scriu....promit sa scriu mai mult maine sau luni dupa ce o duc la gradinita.
Pupici la mamici si burtici, si sper sa veniti numai cu vesti bune...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana28 (Andrea 25.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eheee, sa fim no isanatoase de cate ori s- fi infasurand copiii nostri in cordon si se desfasoara. Daor o ecografie faceti cam odata pe luna, deci care-i sansa sa-l prindeti pe bebe infasurat? una la 20-30 de fete... Cine stie de cate ori se infasoara ei acolo?
Dar e prematur sa va faceti probleme. Pe grupul lu ialex, au fost 3 gravidute cu circulara dubla sau tripla de cordon prin perioadele astea. La toate bebelusii s-au descurcat dintre itze pana la urmatoarea eco.
Nici macar cand esunteti in luna mare nu prezinta o problema f. periculoasa. Sunt f.f.f. rare cazurile cand copiii se pot intr-adevar strangula cu cordunul. In lichid, stransoarea nu-i ca-n aer. Dar daca inaitne de nastere bebe are circulara, atunci se face cezariana pt. eliminarea oricarui stres supliemntar pt. bebe.

Durerile de noada eu le-as asocia mai mutl cu schimabrea formei coloanei vertebrale. Ea atrage dupa sine exercitarea de presiun idiferite pe fiecare coloana in parte, altfel decat era corpul obisnuit pana atunci. Si e normal ca apar aceste dureri (ati vazu poze gen radiografii cu pozitia din profil a coloanei unei gravide - cenrul de greutate devine altul si ca urmare, coloane vertebrala, "stalpul copului", trebuie sa-si modifice forma ca sa sustina noile surplusuri asezate oarecum impotriva gravitatie). E foarte important sa aveti o pozitie a coloanei cat ma icorecta, in special in momentele cand simtit aceste dureri (schimbati-va pozitia pana gasiti una confortabila). Cica trebuie sa stai cat mai dreapta de spate (eu nu pot sa stau in pozitiile astea, in general n-am o posura corecta). Dar dupa nastere se pare ca multe femei furera de dureri si mai mari de spate. Cred ca e oboseala care se acumuleaza si apoi revenirea coloanei la forma initiala care acum se face mult mai repede (nu in 9 luni cum a fost in sarcina).

Ca o regula general, bebe se am intoarce in pozitie definitiva pe la 28-33 sapt. Dar bine-nteles ca exista mutle exceptii. Ale s-a intors i nsapt. 37, cand ne pierdusem increderea ca se mai intoarce cum trebuie. Unii sunt cuminti si raman cu capul cu multe sapt. inainte. Dar dupa sapt. 37-38 putin probabil sa se mai intoarca. De regula cu 2-3 sapt. inaitne bebe cade cu capul/fundul intre oasele bazimului si nu mai are sanse sa se mai intoarca, asta cumulat cu faptu lca nu mai are loc aproape deloc de rotatii.

.......in 22+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

trySe poate sa ma doara noada de la pozitia coloanei. La mine burtica este mai mult in fata nu intinsa asa si pe laterale ca si cum ar fi cum zic "femeile batrine" burtica de baietel mai ascutita asa.Poate forteaza coloana cumva fiind asa in fata.

Nu stiu cum so fi intors bebelina ieri dar nu cred totusi ca e cu capul in jos mai degraba cumva pe dreapta e mai multa asa.Oricum tumbe face tot timpul numa ca ieri era mai ciudat cumva sau so mai fi marit si o simt eu altfel. Cred ca asta ar fi explicatia.Pe de o parte ma bucura faptul ca o simt asa "aproape" adica prin pielea burticii, pe de alta ma sperie avind in vedere ca e primul bb.

Pupici
Monica 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Fetelor voi ati inceput sau o sa luati ceva pt bb inainte sa nasteti sau dupa ? Eu stau pe ginduri asa ca cica se spune ca nu e bine sa cumperi dinainte ceva. Dar macar cele necesare ma gindesc ca ar tb cumparate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burtici!

Monique_new eu cu siguranta nu sunt DELOC superstitioasa, asa ca de saptamana viitoare incepand mergem la cumparaturi pentru bb(carucior, patut, hainute-cateva ca mai avem o gramada de la Alesio- si ce mai avem nevoie)!
Ia gandeste-te: dupa ce nasti, tu iti revii dupa nastere, bb e mic, urlacios, papacios....crezi ca mai ai chef si timp sa umbli prin magazine la cumparaturi?Sau ai curaj sa lasi pe altii sa cumpere pentru bb?Eu nu am incredere in gusturile nimanui....asa ca prefer sa fac treaba asta acu, eu cu sotul, si sa ii cumparam ce vrem noi.

Sympa !Ma bucur ca mai dai pe la noi....chiar daca asa mai rarut!
Tu cum esti?BB?

Tina !

Mey fetelor eu am o maaaaare problema: nu-l simt pe bb mic sa stea linistit mai defel! L-am intrebat si pe medic acum cand am fost la control dc e ok ca se zbenguie asa mult si a zis ca e ok....si noaptea cand ma trezesc la Alesio(care mai viseaza urat si urla...) incepe bb sa ma bocane....cred ca se sperie si el saracutul de urletele lui frate-sau!

Pupici!

Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Pufy si bebe mic al meu misca mult, chiar si noaptea cand merg la baie simt miscari de trupe. Luk era cumintel in burta, mica si el, dar parca nu in ritmul asta. Oare mi-o scoate mai multi peri albi decat Luk? Ca nu vreau sa ma gandesc ca o sa am iar parte de un an jumate de nopti pierdute.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ileana eu nici nu ma gandesc ca ar putea fi bb mic mai cuminte decat Alesio(care a fost dezastru!!!!)....asta ca sa nu am deziluzii.....asa ca stiu sigur ca ma asteapta minim un an de nopti nedormite....!....Sanatosi sa fim si noi si bebicii....ca astea trec!

Pupici!

Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ba io sper ca bb o sa fie mai linistit. Vorba aia, speranta moare ultima.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

IOANA

si eu patesc la fel ca tine,toata ziua bebe zburda,si sand adorm si eu mai bine urla (nu plinge) shion,cred ca viseaza urat saracuta,si bebita incepe sa zburde prin burtica si mai dormi daca mai poti nu stiu ce o sa ma fac cu doi
moniqe si eu mi-am facut majoritatea cumparaturilor,mai am de cumparat cateva, va pupic

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

IOANA sa ne mai spui si noua ce prajituri mai faci profit si eu de ocazie macar acum sa gatesc ceva ,ca dupa ce o sa nasc sigur nu o sa mai am timp

Tina24+ POZE

Mergi la inceput