Mamici de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

am uitat sa-mi cer scuze pt pozele cu micii! macar nu-i ceva prea greu de procurat! daca va consoleaza cu ceva, au stat baietii in ploaie vreo 3 ore pana i-au facut, asa incat n-am mai avut niciun chef de ei....(de mici adica)

si am mai uitat sa va zic ca bb a mai primit o caciulitza de data asta bleu...de la aceeasi colega a sotului care nu demult i-a luat un costumash roz...ce sa mai inteleg? deocamdata, dupa cum poate ati vazut, o poarta oaia...

raluca 27+
cu alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Fetelor cind se intoarce bb cu capul in jos la cite luni?Azi cred ca si-a schimbat pozitia dupa ce m-a cam chinuit citeva ore.

Noada ma doare cind stau culcata pe spate sau pe scaun.asta mai nou asa de 2 zile.

Monica 27 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

monique, pai ti-am zis si pe mine tot asa ma doare, cand stau pe spate. cred ca e oarecum normal!

si din cate stiu eu, bb se tot intoarce in toate pozitiile acum ca e inca micutz si are loc sa faca tumbe. la mine de ex, in sapt 22 cand am fost la eco era cu capul in jos si pe cant asa, nu stiu cum sa zic, in drapta mea. acum la 25 si ceva, era cu funduletzul in jos, si manutzele si piciorusele adunate in sus, ca un catzelush! abia pe la 33-35 sapt cred ca trb sa ne facem griji de pozitia lui...parerea mea...sa ne zica si mamicile mai experimentate, la a doua sarcina...

raluca 27+
cu alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Eu stiu ca dupa 7 luni se intoarce dar am auzit cazuri in care s-a intors si de la 6. Problema e ca eu am impresia ca bb nu are loc in burtica.Nu am nici burtica mare , o am si destul de joasa si parca am doar pielea si bebelina nici macar strat adipos sau lichid ceva.Citeodata o simt asa cu mina cum ar veni. Parca pun mina direct pe ea. Asa impresie am eu .Si mai cred ca sint si mica in bazin.Deci ori sint eu panicoasa si exagerez....ori nu stiu ce sa zic asa o fi conformatia mea.Nu mi-a zis nici un dr ca as fi "defecta " pina acum dar na, ma vait si eu

Monica 27 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

monique si eu a-ti spun sa nu a-ti mai faci atitea grii daca doc. nu ti-a spus nimic.si eu sint foarte mica in bazin,si am si burtica mica (daca asta te consoleaza cu ceva)si uitema acum la a doua nastere,stai tu linistita ca bebe al tau e bine si eu stiu tot la fel ca bb ralukutza ca la 32-35 de saptamani ar trebui sa ne facem griji de pozitia bebelui ,mai asculta si alte pareri, numai bine

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

bb ralukutza e funny OAIA si povestea ei

Eu nu stiu ce am dar nu ma pot apuca de invatat, citesc un pic si imi pica ochii in gura... ... cred ca e de la vreme... desi am dormit azi destul de mult

24 +

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Monique_new e normal sa fii panicoasa si sa-ti pui intrebari tampite, sa visezi aiureli, sa uiti, sa fii paranoica...si multe altele.....ca doar esti gravida!Asa ca stai linistita ca noi te intelegem....eu cel putin sigur(dar stiu ca si restul fetelor)!
Bb se tot intoarce dupa cum bine a zis Raluca....la unele femei se aseaza in prezentatie craniana(cu capul in jos), si e pregatit pentru nastere inca de pe la 6 luni....la altele nu se intoarce decat in ultima clipa(36-37 sapt)....astea ar cam fi extremele....dar in mod normal cam dupa 7 luni se pune in pozitia in care trebuie....daca vrea(Alesio de ex. a stat in prezentatie pelviana.....deci nu a mai avut chef de stat cu capul in jos...).
Oricum e prematur sa-ti faci de pe acum probleme ca nu s-a intors bb!

MamiLili ce plimbareata ai fost!Te admir.....eu si pana la Cluj(un drum de vreo 600 km dus-intors-adica total) sunt varza!Ma omoara raul de masina!
Ma bucur ca te simti bine!

Lyana te va trece Mephala30 in listuta!

Raluca tot am vrut sa te intreb si am uitat: cum a fost compotul de cirese??
Faina oaia voastra!

Pupici!

Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

TASIA si eu patesc la fel ca tine ziua ma apuca cate un somn de abia mai tin ochii deschisi,a-mi simt umerii asa de grei...si nu pot dormi din cauza fetitei la mine nu e nici o problema dar tu ai de invatat saracutza de tine,incearca sa te concentrezi si tu cat poti,eu a-ti urez succes

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate

MamiLili bine te-ai intors,cred ca ai vazut locuri superbe pe une ai fost.Felicitari!
Amarantina La multi ani! ptr bebe mare David.Da la Noi se mananca bine de aia e si plin (fara falsa modestie)Dulciurile sunt facute la noi in patiseria proprie si cred ca mai ales te referi la tortul de fructe de padure.Numai ca preturile sunt mari (nu decidem noi iti dai seama)dar e si zona si cei care vin de asa natura.
Monique si eu am durerile alea de noada cand stau mult in fund,dar mai ales ma dor coastele,e groaznic,cred ca la mine bebe sta sus.Iar de talpile de la picioare ce sa mai zic,cand stau mai mult in picioare m-a seaca.
Vroiam sa va spun ca luni la ora 11 avem avion si plecam,a fost o chestie super pe fuga facuta,asa a decis sefu ca trebuie sa plecam cat mai repede ptr ca,cand ne intoarcem noi pleaca el.Noi ne intoarcem pe 21.Asa ca n-o sa ne mai vedem ptr 10 zile.
Asa ca azi am cautat bilete,le-am gasit,cumparat,am schimbat banii,am vorbit cu doctorita sa m-a duc luni de dimineata sa-mi dea si adeverinta ca sunt ok si pot zbura (asa au cerut cei de la compania cu care plecam).
Am calcat ca o nebuna vreo 3 ore si am bagat si vreo doua masini,asa ca azi a fost zi de tir.
Sper sa mai intru si maine (daca nu am prea multe de facut)sa va pupic.

Io24+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Multumesc pt incurajari la toate fetele.Sper ca nu va stresez prea mult.Adevarul e ca de 2 zile stau mai mult in pat si pe spate poate si din cauza asta ma doare noada.Dar nu mai stiu cum sa dorm ca nu ma mai lasa bb pe nici o parte.Se stringe ca si cum n-ar avea echilibru , nici cu o perna ceva sub mine sau intre picioare intr-o parte nu-i convine. E mofturoasa de micaSi ma gindesc ca mai este de asteptat , in ritmul asta pot sa-mi iau adio de la somn de acum in colo.

Monica 27 sapt+

Mergi la inceput