Mamici de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Fetelor, ce parere aveti despre magazinul virtual "Buburuza"? Produsele par cam scumpe fata de cele pe care la gasim in magazine, mult prea scumpe. O masa de infasat sa coste 7 milioane parca e prea mult. E cineva care a mai cumparat de la ei?
Em fost la expozitia pentru bebelusi de la Romexpo si am vazut mobliler pentru camera copilului si alte obiecte necesare lui la preturi "normale". Patuturi din lemn masiv in jur de 5 milioane iar la Buburuza sunt numai patuturi portabile si sar de 4-5 milioane, cum e posibil. Sunt in dilema.

Lya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

neatza fetelor! ca eu acush m-am trezit!

pufy, tre' sa-ti zic ca si acum sunt in frigider borcanele mele de compot, nedesfacute! inainte sa plec n-am mai avut timp sa le incerc ca erau calde, si dupa ce am venit....am avut niste experiente neplacute cu niste cirese de la mine de la curte si...parca nu ma mai trage inima...

in alta ordine de idei, si eu am aceeasi "problema" cu bb! da' nu ca misca, ma bombardeaza intr-una! zi, noapte...nu conteaza! cand mai doarme? ma ingrijoreaza! plus ca dimi se trezeste odata cu ta-su! eu dorm linistita, si cum se trezeste marius incepe bombardamentul! o fi posibil sa-l simta?

sympa, exista in ro, condiment pt mici. daca-ti poate trimite cineva poti face acasa! eu am incercat si iese super! imi ramasese odata carne tocata de la sarmale si i-am pus condiment din ala si au iesit super...eventual amesteci carne de pork cu vita si condiment de la fuchs (o mai fi si altu', dar eu numai pe asta l-am vazut).
acuma deja am facut raul, ce sa mai fac...?

lexi, tu pe unde umbli? nu te-am mai vazut pe
aici...

raluca 27+
cu alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Sympa, trimitem niste condimente de mici prin posta spre tine? Daca vrei, ma ofer sa fac asta, ca doara nu te-om lasa sa mori de pofta.

Lya, eu n-am cumparat on line de pe buburuza, doar de pe bebelushul tau. Asa ca nu ma pot pronunta. Dar de regula imi place sa si vad pe viu ce cumpar, mai ales chestii gen patutz, carutz, etc. O tetina, un biberon, o suzata parca mai merge sa le cumpar fara sa le vad, dar atat.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
Posted - 11/06/2006 : 11:45:45
--------------------------------------------------------------------------------
Fetelor, ce parere aveti despre magazinul virtual "Buburuza"? Produsele par cam scumpe fata de cele pe care la gasim in magazine, mult prea scumpe. O masa de infasat sa coste 7 milioane parca e prea mult. E cineva care a mai cumparat de la ei?
Em fost la expozitia pentru bebelusi de la Romexpo si am vazut mobliler pentru camera copilului si alte obiecte necesare lui la preturi "normale". Patuturi din lemn masiv in jur de 5 milioane iar la Buburuza sunt numai patuturi portabile si sar de 4-5 milioane, cum e posibil. Sunt in dilema.

Lya

Lya, magazinul buburuza abia s-a redeschis astazi. Anul trecut am comandat si eu un casetofon Chicco si abia dupa cca. o saptamana cand am sunat eu la ei mi-au spus ca de fapt nu-l au pe stoc, ceea ce m-a cam iritat, epntru ca una e sa specifici pe site ca nu-i produsul disponibil deocamdata si alta e sa lansezi comanda, sa ti se confirme si abia dupa ce tu suni si intrebi ce se intampla sa se scuze ca de fapt nu pot livra produsul acum ci peste nu stiu cat timp.
m-am uitat si eu acum pe site si siŽncer sunt dezamagita din doua considerente : putine produse si cam scumpe. Concluzia - mult zgomot pentru nimic.

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20060830/dt/7/k/ab63/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna ziua, burtici!

Pufymic, multumesc pentru aprecieri! Inteleg ca tu faci fata mai greu drumului cu masina, totusi gandul ca-l vezi pe bebe cred ca-ti mai atenueaza un pic starea de rau. Vei naste la Cluj?

Sephora, drum bun si sa te intorci cu bine!

Am vazut ca zilele trecute vorbeati despre vise ciudate. Sa va povestesc un vis recent: cica l-am nascut pe bebe, care era baiat, si mergea deja in patru labe, iar imediat s-a ridicat in picioare. Am vrut sa-i dau sa suga si mi-a zis ca mananca doar cu lingurita. Fireste ca am ramas socata sa vad un nou nascut facand atatea chestii complicate.....o fi reincarnarea lui Einstein la mine in burtica? Va rog nu radeti de mine!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78005" target="_blank">SUBIECT NOU AICI!!!!!!!!!!

Pupici!

Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput