Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
anasebe spune:
Pai e doua variante: vreti doar versurile sau pu melodia pe contul comun?
Bai Liliano ai dreptate cu faza ca fii-miu douar cu doua fete... si diferite. Dar maine ne vedem din nou cu Dariuta de Nico sa papam o prajitura.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
utocatalina spune:
Asa..ce bine ca n-am nici masina nici permis ca io eram in stare sa incui si cupila si sa uit si unde am parcat masina!Bombonica vad ca mergeti constant pe linia grevei..va faceti surori cu noi?Misto vis..pe mine nu m=ai visat cu 5 kg in minus? Canda drum bun!Teolinda pai daca tot ma atac ca Dia maninca ca un om mare si noi ne uitam in gura ei, macar sa fac si io haz de necaz ca oricum Bia nu serveste nici un fel de meniu traditional ori ba!
poze noi-7 iunie
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
http://www.dropshots.com/utocatalina
teolinda spune:
ANOOOO - mi s-a pus pata pe tine! Decand iesi in parc cu fiu-tau si 2 bucatzele de gagicute, zilnic vad ca nu mai esti in stare de forum.
Zi ceva, nu ma face sa umplu un capitol strigand dupa tine... ca si-asa sunt singura pe-aici.
Beeey io am 100 ore pe luna, intru si eu pe net ca tot omu' si beleuresc singura pe-aici? Pai consum orele sa-mi citesc mesajele mele?
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
utocatalina spune:
Io ies la defrisat piciaore!
poze noi-7 iunie
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
http://www.dropshots.com/utocatalina
teolinda spune:
ANOO, pune bre "versuriliii" ca melodia nu vezi si matale ca deja o fredoneaza (lalaie)toata secta?
CATA - pt faza cu masina!
teolinda spune:
Defrisare placuta!
Eu am reusit performanta de defrisare...o intrega Padurea Letea...sapt trecuta la cosmetica. Am zis ca sa fiu si io o doamna respectabila.
Ursoaica spune:
Liliana sper ca nu te-ai suparat pe mine, iar daca te-ai suparat sper ca nu prea rau! Iarta-ma!
poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
teolinda spune:
Mey deci eu merg la dush, cat o mai fi apa calda de la panoul solar... daca nu bani la electrica prin instant.
Daca va hotarati sa apareti... gasca de ... sa stiti unde sunt
anasebe spune:
Liliano Mi-e lene sa scriu versurile dar trimit acum melodia in contul comun. Va anunt eu cand e ajunsa.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
teolinda spune:
Bai URSULINA, cum sa ma supar. Pai la ceea ce am facut merit o adevarata pleiada de epitele "dulci". Poti incepe cu "FULGA". Iti dai seama ce a fost la gura mea, despre cat de proasta, idioata, imbecila, hadicapata... sunt?Acum e funny dar atunci eram disperata, imi venea sa dau cu picioarele in masina