Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Ursulinoooo eu sunt vantul? Eu sunt doar o boareeesuava

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Liliana ...
Asta este pt faza cu cheile...

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Mami nu te vazusem!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Oau Bombooo ce vis, Maraki cred ca e in al noua-lea cer.
Felicitari pt biscuite si bine ca mi-ai adus aminte.

Papanasul pofticios dupa ce mancase mai , mai sa crape... se uita in gura mea si i-am dat o bucata de "coaja de paine"... moamaaa ce-a mai molfait la ea, cred ca ii placea gustul. Se uita la ea.. si-o dadea dintr-o mana in alta mai o molfaia putin si cand o scapa... ureleteee frateeee.

Mergi la inceput

Ursulinoo esti amabila, mai bine imi dadeai niste ca se potriveau de minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

seara buna,

Abia mai reusesc sa citesc ce scrieti ... se vede ca aveti copii cuminti care dorm noaptea ... eu abia astept sa ma culc seara ca stiu ca ma asteapta cam doua reprize de stat cu maraila in brate + treziri neasteptate dar cu astea scap ieftin ca numa il intorc de pe o parte pe alta.

Ia sa vedem daca imi mai aduc aminte ce voiam sa zic ... scuze daca o sa mai in scape cate ceva, dar neuronul meu nu face fata la atata informatie

Silvi l-am vazut pe Alain cu picioarele intre gratii ... trebuie sa fi tot cu ochii pe el. pupici la miscacios!

Anda imi pare rau pentru pisoiul tau ... sper sa gasesti altul de care sa prinzi drag. Am vazut poze si cu Mark dragalasul ... si cu prietenul lui Ayan.

Anasebe ne-ai virusat si pe noi cu cantecelul ... zilele astea l-am auzit pe Codru cum il canta si m-am prapadit de ras Vad ca Tiberica e prezent la intalniri si e tare serios. pupici la voinic.

Ana de Spania, tare mumoasa e Clara! pupici

Giova am vazut filmuletele cu Marco si tare mi-au placut. Ala cu suzeta e haios rau ... ce faceti ma cu saracul copil!

Eu plec maine dimineata la Brasov si tare mi-e groaza sa merg singura. Acum o astept pe mama sa vina ca facem schimb ... ea vine aici eu ma duc acolo Poate il conving si pe Codru sa vina cu mine ... nu prea vrea ptr ca o sa fie o iesire fulger.

va pupacesc,

Angi de motanel

Mergi la inceput

Cata... ai fost tare cu previziunile pt Craciunul Dianei "piftia si sarmalele"... pai ce te miri la ce mamica mancacioasa are ce te asteptai.

MONI - zici ca ai trigliceridele mici? Lasa ca lui Robert i-au iesit de 2 ori mai mari decat valoarea normala. Daca mici inseamna malnutritie , atunci mari inseamna... abuz, exces...? Defapt stiu care e cauza.. dulciurile despre care va povesteam zilele trecute, inghetata, ciocolata la greu... Mai e si barbat naiba, peste 2 zile face 30 de ani si mananca ca un copil de 6 ani

Mergi la inceput

Chiar asa.. ANOOOOOOOO ne dai bre versurile alea sau stam sa ne uitam la filmuletul tau pana invatam cantecelul?

Mergi la inceput

Sunt o boare suava care adie de una singura pe-aici.

Ma intreb... oare la ce ora se starneste furtuna ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

teolinda tare faza cu papanasul in masina ... bine ca ai gasit cheile repede!

Bombonica ce fain ca manaca biscuite. Am vazut-o pe Jasmine cum se tine pe picioare, nu mi-a venit sa cred cat e de fortoasa. pupicei.

uite ca mi-am mai adus aminte ceva ... Moni draga sanatate pentru lady Di, sper sa scape repede de bubite. pupici la papacioasa mica!

gata ca a venit mama

Angi de motanel

Mergi la inceput