Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mirelo Iti tin pumnii sa nu ajungi la chiuretaj cu abcesul ala! Toate bubele in tau s-au strans. Dar las ca trec ele.

Moni Pan' la urma Dia are sau nu pojar? Sau nici tu nu stii de fapt?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANASEBE nu pojar ca ala e mai nasol,"pojarel" adica rubeola - asta e cea mai usoara si pote trece neobservata - exceptand febra.Asa a zis pediatra si eu ma gandesc tot la asta dupa ce am citit pe net
Acu fug la baitza

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna seara feteeelor!

Inainte de toateee, La multe lunitze bebeilor nascuti astazi,sa fie sanatosi, papaciosi, cuminti, voinici si frumosi.
Roxanei si Selinei

In ultimele seri vad ca mai subtire cu distractia.

Azi am avut vizita importanta socra-miu cu sora-sa. Sora-sa cred ca vrea sa nu ii simt lipsa soacrei si s-a hotarat sa joace ea rolul asta. Initial am crezut ca vin sa isi ia ceva de pe-aici... dar cand colo cred ca au venit de control... sa vada cum cresc copilul si daca "sunt comoda si ii dau papa de la borcanele" (citat - asa m-a barfit madama asta la mama mea). In fine.. am scapat de ei pe la 1:30 ca incepuse ploaia la mine aici. Dupa amiaza am fost sa imi recuperez vaccinul (Nicooooool) si am dat o tura prin piata pt legume de salata si cirese.
Papanasul a dormit azi de la 1 la 4 si de-atunci n-a mai bagat somnic deloc iar la 7:30 a trebuit sa ii fac baie neaparat , a baut 150ml lapte si la 8:00 era deja in lumea viselor.

Fetelor pana va adunati sa vedem daca semneaza cineva condica, eu sa lecturez din urma ca am ceva pagini de recuperat.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ia sa vedem...deci
1.facut baie pe cap si vazut efectul miraculos al sutelor de mii date pe sampon si vitamine de par..un pumn de par in wc, deci bani aruncati pe fereastra...vai de chelia mea!
2. marea intilnire dintre Tibi, Raisa si Ana..super mumoase fetele, iar Tibi craiul, vad ca nu i-a ajuns sa o pipaie pe Bia, acum vroia si un triunghi amoros!
3. Moni m-ai innebunit cu cit basculeaza, dar mai ales ce Dia..in ritmul asta ea de Craciun va minca sarmale si piftie si noi o sa fim tot cu praful in nas!Cind aud ca maninca si pielea de pe tine, imi vine sa deschid frigiderul si sa-i proptesc Biei capul in cratita cu mincare sa pape si ea o data de toate!
4.Ingrid stai s avaz pozele de la botez si-ti zic io daca esti ori ba grasa..Daca te consoleaza cu ceva si eu am fost la botez mai grasa cu 3 kg ca acum..ca mai slaba nu puteam!Sa-ti traisca micuta Diana crestina!

poze noi-7 iunie
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput

Bai Ingrid, unde e mai grasimea ca eu nu o vad..Dia ca o papusica, iar tortul..o adevarata tortura pentru mine, mai ales ca toata ziua am basculat bomboane cu irish cream si rom, si cred ca m-am cam ca le-am papat cam pe stomacul gol si m-a luat cu ameteala si molesala..
Teolinda victorie pina la urma cu vaccinul!

poze noi-7 iunie
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Am uitat..desi s-a culcat de 1 ora e a-a oara cind se scoala plingind si de data asta cu "ma..ma",...nici nu pot sa ma bucur ca eu cred ca i se trage de la sperieturile sin spital ciu injectiile..Giova banet frate pe hainele voastre!..si vaccinul era de fapt antibioticul!

poze noi-7 iunie
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

buna fetelor!
Frumoasa intalneala!
Mooaamaa Bee, sa mor de nu iti plang de mila!
Ana Tibi este prea serios ... trebuie facut ceva data viitoare in privinta asta ... adica GADILAT la greu ... poate scoatem ceva zambete!
Nico sa stii ca m-am bosumflat ca nu ai venit!

Moni sanatate multa piticei si sa se faca repede bine!
Denisa distractie placuta!
Irina pe unde esti?

Mirela

LA MULTE LUNI! Selin, Roxana Elena, Andrew Kyle

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gata am lecturat atat de mult ca nu mai stiu ce trebuia sa raspund.

BEE - deci si tu ai inchis copilul in masina. Eu am facut-o prima , acum vreo 2 luni. M-am dus la spalatorie si puradelul dormea in scaunul de masina. M-am dat jos si in timp ce impingeam incet usa(cu siguranta pusa) sa o inchid, sa nu se tranteasca, mi-am dat seama ca am lasat cheile in bord.
Dai... chin.. sa gasesc o rigla ceva sa ridic siguranta de la usa de Matiz ... cucu nu a mers. Noroc ca eram aproape de apartament si aveam si cheile la mine, intamplator iar dublura de la Matiz era in apartament ca inca nu ne mutasem toate lucrurile la casa. Si uitati ce am fugit cat m-au tinut picioarele, mi-am adus aminte de antrenamentele de la atletism, sa iau dublura(desi nu eram sigura ca o am la bloc sau la curte). Am rasuflat usurata ca am gasit cheia si nici nu se trezise papanasul. Nu cred ca e nevoie sa va spun ce era in mintea mea daca se trezea copilul plangand... ma gandeam cum sa sparg un geam lateral.

Pozele de la intalneala de astazi sunt super. Anooo tu-l duci pe fiu-tau la intalnire doar cu cate 2 gagici breee? Si in fiecare zi altele?

Cata - bine ca ati scapat de beleaua cu injectii. Sa dea Dumnezeu sa nu mai calcati pe-acolo niciodata.

MONI - pana la urma e bine miscacioasa? Si Nicolas am observat in seara asta ca avea niste bubite si pe burtica , ca aseara avea pe spate. Maine dim. vine pediatra la vaccin si sper sa ma lamureasca ea. Sa-i arat si rezultatele alea la urina. Cirese baga si Nicolas intr-o veselie. Eu le dau pe razatoare. E mai migalos dar prefer asa decat sa isi mai piarda din calitati in apa fiarta. Capsuni i-am dat si eu acum vreo 2 sapt si mi s-a parut ca i-au aparut niste iritatii pe piele , pe piept mai spre gat. I-au trecut repede dar acum nu stiu daca au fost de la capsuni sau de la caldura. Oricum nu i-am mai dat de-atunci.

DENISA - vad ca s-a dat la fund cu marea intalneala. Vine in Bucuresti sa-si schimbe parerea proasta pe care o are despre Romania. Bun venit Denisa si speram sa vezi multe lucruri frumoase (ca ieftine mai greu)in Bucuresti in cele 3 zile ...

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Revin mai tarziu, sper! Caci acum bate vantul rau pe aici!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salut fetelor ! In seara asta vin si eu la apel , dupa telenovela desigur .
Jasmine m-a disperat azi cu mancarea , dimineata nu a vrut sa bage decat 30ml lapte si 50g piure de pere si abia pe la 2 a lins 120g de supa crema facuta din morcov, radacina de patrunjel, 1/2 ceapa,telina si spanac .Acum sta si se joaca cu o tastatura veche de care e tare incantata. Azi i-am dat si eu in premiera un biscuite in mana sa-l rontaie si a papat jumate din el dar ma topeam toata cand vedeam ce fain il tinea cu amandoua manutze la guritza si apoi il muta din mana'n mana Mai nou nu mai vrea sa doarma pe spate ci se intoarce si doarme doar pe o parte iar daca o pun pe burta in secunda 2 e la loc pe spate
Sa nu uit La multi ani bebeilor sarbatoriti azi !
Maraki te-am visat aseara ne-am intalnit la o biserica si le asteptam si pe celelalte fete sa vina , aveam intalnire ...si ma miram eu in visul meu de ce spui tu ca esti grasa ca aratai super fain , o talie de viespe si purtai un costum rosu

Oana de Iustiana Noemy si Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput