Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Anooo eu stiu ca ti-e lene dar am vrut sa te testez.

Mai stau putin pe-aici ca mi-a luat-o husbandu' inainte la dush

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Uite ca am aparut si eu pe aici.
Azi mi-am culcat urlatorul mai repede, adica la ora 21 a luat somn. sunt curioasa la cat se trezeste maine dim.
Liliana ce vaccin nu ai gasit? Pentaximul? sa stiu sa-l caut din timp. ce altceva se mai face la 6 luni?
Nicolas sta la baita pe burta? Eu pe Marco il tin pe spate, dar mai nou isi ridica capul sa nu-l lase in apa. e mortal cum sta ei asa incordat. face muschi la burta, nu alta.
Anasebe, Bee si Ursoaica... voi ati fost in parc sau pe terasa?unde umblarati mai cu copii?
Oricum sunt niste frumossi toti 3. Sa va traiasca.
Canda drum bun si distractie placuta.Ma gandesc cu groaza ca in 15 iulie mergem la o nunta in Alba si tre sa las bebele cu soacra, caci si ai mei vin acolo. Nu stiu zau, ma tot gandesc la o solutie.
Cata mersi de lamuriri si defrisare placuta.
Ingrid , dar numai maine ma uit la poze cu nora-mea crestina.
Liliana si Bee faze misto cu bebeii in masina.

Gagicute eu va las, ca maine dim. sa pot citi cele n... pag. pe care le scrieti.
Va in si va urez usor. pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gata. E in contul comun.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Liliana, acum mergi si tu la dush? Tocmai radeam de patania ta cu papanashul! Eu n-am reusit s-o incui in mashina ca las mereu toate ushile deschise. DAr am ramas cu mashina deschisa, fata in ea si eu in mare dilema, fara chei. Noroc ca am demontat ceva la spatele mashinii (pe dinauntru) si cumva calare peste Ana, pe care eu una n-am mai avut tupeul s-o demontez de pe scaunul unde o bagasem cu chiu cu vai, am nimerit iin portbagaj dupa chei. Altfel era jale mare, ca barbatul nu raspundea la telefon, mama era la mine acasa si nu puteam s-o panichez, tata la tzara, iar in Berceni unde erau rezervele nu era nimeni.. Noroc ca sunt deshteapta (si modesta) si mi-a picat fisa rapid. Cred ca de la copilul meu atomic mi se trage. Ma tine in priza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Mai Giova, vorba lu'Maraki daca ai citit pe diagonala... INFANRIX HEXA . La 6 luni trebuie sa iei Pentaxim si Engerix B. Eu am preferat INFANRIX HEXA ca ii fac si D-ul injectabil si sa nu-i fac prea multe intepaturi intr-o singura zi. Hai ca iar am reluat povestea de le-am agasat pe fete cu D-ul meu injectabil.

Pentaxim si Engerix, culmea de data asta erau kklau Maria TA pe toate tarabele de la farmacii ca ne-a agasat farmacistele ca de ce nu le luam p-astea. Io-te asa... ca asa imi trebuie mie de data asta, nah

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mai fetelor intru mai tarziu, ca Alex sta de ma pazeste si ma urmareste si ma spioneaza si ma persecuta!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, doarme mancacioasa? Si voi ati avut o cina romantica in 2 cu friptura! Nu ca noi care am mancat tocanita rece (eu), salam cu cascaval (sotul), la 10 noaptea cand a venit si el de la munci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum am reusit si eu sa termin de citit ce ati mai postat dar ma doare capul asa de rau ca nu-mi mai amintesc ce am citit. L-am lasat pe Alain cu tati si l-am gasit superactivat, pe Jean terminat...Alain facuse ture prin pat si prin patut si varsa pe ici, pe colo, pe unde se mai zvarcolea el. Nu stiu pe bune ce l-a apucat, am ras cu Jean ca poate de la telina..., pe bune si la baita ploscaia ca un apucat, am ras toata seara de el. Nici de mancat n-a mancat cum trebuie, a adormit imediat..super figura bebele meu azi. Cat despre ceapa fiarta sau vreo alta sensibilitate la fiul meu, nici vorba, e drept ca i-am dat si niste Bonisan ca ma gandeam ca-l apuca colici dar nic vorba, nimic doar ca a fost apucat toata seara.
Vazut poze si filmulete cu Bia, pupici la draguta printesica.
Vazut poze intalneala Tibi cu gagicile, pupici bebelasi +mamici simpatice, bravo voua ca va organizati sa va intalniti.
Mirela , sper sa scapi de taietura, tinem pumnii, ia antibiotic si antiinflamatoare cat cuprinde!!
Ingrid, sa-ti traiasca crestina, merg sa vad pozele.
Eu cred ca am dat in boala mancatului, am o foame, astazi am mancat cat o purcea..nici tu monti, nimic..trebuie sa ma pun iar pe vreo dieta ca parca daca nu-mi scrie pe hartie pe frigi ce sa mananc eu mananc tot ce gasesc pe acolo fir-ar al naibii de gene gurmande ca sunt plina ochi de ele...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Mami de papanas ... nici chiar asa ... la memoria scurta pe care o avem mostenire dupa o sarcina luungaa si grea de 7,8,9,10 luni si o nastere chinuitoare (pt unele) este de inteles o asemenea patanie.

Daca incep eu sa povestesc cate tampenii am facut dupa nastere ... parca sunt si acum tampita!
Spre examplu, dupa cum poate stiati marti am avut examen, toate bune si frumoase ajung la facultate si ma intalnesc cu profa cu care dadeam examenul si ma intreaba de sanatate, adica de ce am venit si eu ii raspund ... "nu stiu" ... a facut femeia o fata lunga... si ii mai zic "cred ca am examen cu d-voastra"...
Si mai sunt... cand ii gresesc compozitia lapticului, fetei.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput