polip endocervical - histeroscopie
Buna fetelor,
Ma poate ajuta si pe mine cineva? Nu de alta dar sunt cam speriata...
Prin decembrie 2005, la ultima ecografie transvaginala (am facut mai multe in perioada aia) s-a vazut un polip. Doctorita mi-a zis ca nu e urgent rau, dar in maxim 6 luni trebuie sa fac o histeroscopie sa vad ce e cu el, si s-ar putea sa trebuiasca extirpat. Doctorita e de la Medicover si ei nu se ocupa cu asa ceva, prin urmare zis ca atunci cand ma hotarasc "vorbeste pentru mine la spital" - cred ca Giulesti. Eu nu vreau sa ajung la cine stie ce medic necunoscut, mi-e frica.
Va rog mult, spuneti-mi si mie un doctor bun, care are si cabinet particular, unde de regula au ei mai multa rabdare. La spital stau femeile saracele pe la usi cu orele, nu sunt in stare de asa ceva. Ma gandesc ca un doctor care are cabinet te taxeaza acolo pt consultatii si te cheama la spital pentru interventii mai dificile.
HISTEROSCOPIA asta e dureroasa? Pe mine m-a durut si testul Papanicolau, nu suport deloc durerea, prin urmare mi-e frica de nu mai pot. 
Si cum vi se pare povestea asta cu analizatul polipului? Eu am citit ca pot evolua foarte haotic si periculos, daca am asa ceva nu e mai bine sa il scoata din prima?
Va multumesc mult pentru orice raspuns si vreau sa profit ca acesta este primul meu subiect ca sa spun ca pe site-ul asta am gasit doar oameni extraordinari, gata intotdeauna sa ajute cu o parere sau un sfat. Va doresc la toate sa fiti perfect sanatoase mereu.
Alice
Raspunsuri
M&M spune:
Acum 2 ani am avut si eu un polip endocervical dat de papiloma virus. Am urmat un tratament cu podofilina , in urma caruia polipul a disparut!!!Nu ti-a spus de ce natura e polipul??
NU am facut niciodata histeroscopie ca sa iti spun cum este!!!
In ceea ce priveste un cabinet unde s-ar putea face astfel de interventii nu stiu sa iti spun!!
poze rochita civila
eu
diverse
giulia71 spune:
Cauta-l pe dr Albu Dinu la spitalul Giulesti si cere nr de la cabinetul privat( are cabinet in Militari vis-a-vis de Hunday). Este un dr exceptional din toate punctele de vedere. Ai sa te convingi dupa cate persoane asteapta la el la usa (...si asta de ani de zile).
Tine cont daca iti este frica si iti poate face si anestezie generala pentru histeroscopie sau chiuretaj biopsic.
Bafta multa si dute cu incredere!
Sa auzim de bine ;)
anca2207 spune:
Buna,
la sfarsitul lui aprilie mi-am facut si eu o interventie prin care mi s-a scos un polip endocervical. Daca vrei iti dau numele medicului meu, e la sp. Pantelimon si eu sint f. multumita de el, el mi-a facut si cezariana.
Anca
anca2207 spune:
Uite, "epopeea" polipului meu:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73799
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8918&whichpage=56
Sint o multime de informatii, si pe care le-am gasit eu despre subiectul asta, si pe care le-am primit de la fete, sper sa-ti fie de ajutor.
In general sint formatiuni pre-canceroase si bine e sa-l scoti, am povesti si cum a decurs interventia, dureaza putin, se face in ambulator iar recuperarea e rapida...
Alissaa spune:
Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri.
Anca, nu am gasit nicaieri care a fost rezultatul biopsiei la tine. Sper ca a fost ok. M-am hotarat. Dupa ce repet transvaginala vineri, daca intr-adevar e polip, vreau sa il scoata si gata, nu o sa stau cu minunea aia in mine. Anca, te rog mult spune-mi de doctorul tau. Pot sa ajung la el?
Doamne cat imi doresc sa nu fi vazut doctorita aia bine... inca mai sper...
O sa scriu si eu cum se termina povestea, pentru alte fete disperate ca mine. Sunt asa fericita ca exista acest forum. Doctorii sunt asa zgarciti cu explicatiile, numai aici mai gasesc si eu informatii si sfaturi. Va pup pe toate
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by Alissaa
Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri.
Anca, nu am gasit nicaieri care a fost rezultatul biopsiei la tine. Sper ca a fost ok. M-am hotarat. Dupa ce repet transvaginala vineri, daca intr-adevar e polip, vreau sa il scoata si gata, nu o sa stau cu minunea aia in mine. Anca, te rog mult spune-mi de doctorul tau. Pot sa ajung la el?
Doamne cat imi doresc sa nu fi vazut doctorita aia bine... inca mai sper...
O sa scriu si eu cum se termina povestea, pentru alte fete disperate ca mine. Sunt asa fericita ca exista acest forum. Doctorii sunt asa zgarciti cu explicatiile, numai aici mai gasesc si eu informatii si sfaturi. Va pup pe toate
Alissa
Alissa,
Biopsia mea inca nu e gata, cind am sa stiu care e rezultatul am sa va spun si voua. Doctorul a spus ca 95% e de bine, el spune ca foramtiunile canceroase sint usor de recunoscut "la ochi" de catre cineva experimentat. Am intrebat o prietena medic si mi-a zis ca e adevarat, difera ca si culoare si forma de cele benigne.
Am vrut sa-ti trimit PM cu detalii despre dr. dar nu ai setata optiunea, vrei sa incerci sa ti-o setezi si sa ma anunti cind esti gata?
Alissaa spune:
Anca, imi zice ca nu accepti mesaje private... Sper sa imi trimiti informatiile cu doctorul, cand mai intri pe aici...
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by Alissaa
Anca, imi zice ca nu accepti mesaje private... Sper sa imi trimiti informatiile cu doctorul, cand mai intri pe aici...
Alissa, vezi PM!