Mamici casnice (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Andreea.......uite caruciorul, cadita, premergatorul si "scoica"

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mihaela ,lasa ,ca noi nu te uitam chiar daca intri mai rar.
Cami ,fugi si fa o cafea sa-ti revii si vino sa-mi mai spui ce bunatati ai mai facut ,ca m-ai dat pe spate cu checul ala . tare bun a fost.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Cami am aflat, azi, ca cineva din Buhusi (orasul meu ), stau tot in montreal(ca si tine), ii cheama gigi si Gabi Munteanu, ii stii???

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Asha, cetit, raspund fugitiv ca-mi cad ochii in gura si m-a batut soarele-n cap
Lunna vino mami, e loc soficient in gradina mea, dar stii ce am facut eu ? Am calcat rufe in gradina, in pantaloni scurtzi si sutien si unsa toaaaataaaaa cu oooollllleeeeeiiiii
Mirinda bun venit, daca stai acasa nu-tzi fa probleme ca te verificam cind nu scrii
Mihaela Amalia cum adicatelea ai imbatrinit ? Te dai la fund, las'ca te gasim noi in ziua de 13 sa-tzi rupem urechile in mod pleeecut
Lucia daca aveai apa, dadeai cu stropitoare sa fuga aia care taie copacii, dar asha...
Dispar, ca nu mai rezist cu oki

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

"Neata' " si de la mine pe ziua de azievribadi

Adriana ...trimis pachet-ul
Dana noi anul viitor mergem in Bulgaria...deabia astept sa mergeti voi si sa ne arati pozele...noi vrem la Albena
Mirinda...bine ai venit
Andreea_tx...ai rez cu link-ul?

M-am certat cu o baba in maxi taxi, am stat la posta o ora...pt pachet, afara ploua cu galeata, Maria e la soacra-mea, tata face iar figuri, acum sunt la serv.......ce zi minunata

Aaaa am uitat, azi am luat salariul....totusi e ceva...
Sunt cu ochii pe voi ,......si revin

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Aoleu lasati.-ma ca am innebunit. Au dat drumul la apa, insa zgomotul e infernal de astia cu copacii, zici ca e zona forestiera aici. Imi aminteste de vremea cand locuiam in Sighisoara intre paduri. Tre sa le fac o poza sa va arat. Mi-am mutat copilul in singura camera care nu e la strada cu taietorii de lemne. Da acolo aveam si calculatorul si chcu ma chinui la laptop la care se tasteaza infernal.Bine ca si-a revenit si vremea ca sa merem la desen.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Lume noua, lume nou!
PS:
Mirinda, sa stii ca si pe copilul meu il cheama tot Andrei si pe copilul lui Ioana(Porumbel 30) il cheama tot Andrei...
Bine ai venit, si mai spune-ne despre tine ceva :)

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty casnicute!
bun venit mirinda! sa-ti creasca mare andrei si sanatos si cuminte si papacios!
azi sunt cu multa treaba prin bucatarie, dar mai intru sa va citesc macar.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Mai fetelor, chiar ma gandeam, e o explozie de nume Andrei. Noi avem vreo 11 cunoscuti cu numele asta si trebuie sa le adaugam si numele de familie ca sa facem diferenta. Si cand ma gandesc ca era cat pe ce sa ii zicem si noi Andrei. E frumos numele, dar mult prea des intalnit. Si ieri in parc, erau vreo 4 parinti care strigau "Andrei!". E exact ca in generatia noastra unde erau multe Mihaele si Daniele. Si asta se vede de pe forumul nostru unde avem o multime de Daniele si Mihaele. Acum mai rar vad o fetita mica numindu-se Mihaela sau Daniela. Insa Andreea, Andrei si Alexandru sunt nume foarte des intalnite.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Bun venit mirinda, esti pe lista, avem o mamica din Iasi care te poate verifica:) {Miha}
Andrei e nascut in aceeasi zi cu sora mea, bine ca nu-i in 29:)
Ia zi, tu ce faci, cum e sa stai acasa?:)

Lucia nasol cu zgomotele astea. Noi avem niste vecini care sunt obsedati de imbunatatirea apartamentului, in fiecare an fac si dreg si reamenajeaza. Macar bine ca tin cont de orele de liniste:)

Mihaela se apropie ziua ta, sa treci pe la noi sa sarbatorim:)

Andreea spor la vanzari:) Acu m-am dumirit si eu:)

Dana in 16 plecam, in Leptokaria. Sper sa nu-mi para rau de alegerea facuta:)

Fug sa pregatesc mancarea, Sara doarme de la 12, tot astept sa se trezeasca.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput