Mamici casnice (55)
Raspunsuri - Pagina 10
light spune:
Pai da Flavia, daca mai pun la socoteala si chestia cu vecinii, nu mai zic nimic. Cica s-a schimbat titlul la sobectul ala, nu mai e "toate fetele cu nume de Ana" e "pe mine ma cheama Ana " - ca la gradinita.Miha (Maria2mami) te-am intrebat ceva mai devreme, legat inchiriere. Stiu voiai la casa. Daca te intereseaza la bloc, in conditiile descrise, spune-mi sa intreb de pret. Sau fac io confuzie... Nu tu cautai camere cu chirie? Ptiu!!! sa nu-mi fie de deochi ca tare activa mai sunt azi pe forum.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
lunna27 spune:
Fetelor,concluzia mea este ca de aia e bine sa ai casa si nu apartament,nu te bate nimeni in cap ..pot sa sar si sa bat cat vreau
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
alexa si mami spune:
bey, tare rau aia cu maria, magdalena
v-am mai intrebat si aseara, voi mai mincati carne de pui? io nu stiu ce sa mai gatesc la cina.
cami, AMR 10 zile.
alexa
Porumbel30 spune:
Mamicutelor , va pe toate , fara discriminari !
Ange , caldura vine sigur de la mine , avem peste 32 grade in casa , cine mai vrea ?
Danelutza , iti multumesc pt. pupici ! Uite unul special pt. tine
Andreea_tx , am reusit sa vad pozele , cand am ceva concret , iti dau PM .
Mirinda , bine ai venit ! Si eu sunt mama de Andrei , dar al meu are deja 8 ani !
Ma duc la puiul mic ca ma cheama ...sa aveti o zi buna !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
light spune:
quote:Io am facut aseara ficatei. Am prajit niste rosii, am ras usturoi, am pus putina apa si apoi ficateii pana s-au facut bine, verdeata si gata
Originally posted by alexa si mami
bey, tare rau aia cu maria, magdalena v-am mai intrebat si aseara, voi mai mincati carne de pui? io nu stiu ce sa mai gatesc la cina.cami, AMR 10 zile.alexa
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
maria2mami spune:
Lucia acum am vazut postarea ta...nu stiu ce se intampla cu forum-ul asta.....
Ce sa zic....3 camere e fff mult pt noi...si chiria este pe masura + cheltuielile la bloc. Multumesc frumos de intrebare si ca te-a interesat pb mea
Dupa toate cautarile mele pe net si la cunoscuti cred ca nu ne incadram (financiar vorbind) decat la o singura camera la curte!
Am gasit ieri o doamna care avea o camera mai mare, bucatarie si baie, intrare separata si cerea 700,00 ron cu toate cheltuielile incluse.....da nu e convenabil deloc!
Mai cautam...noi avem in plan sa ne mutam la 1 oct....
Multumesc inca odata!
Flavia cat ati dat, pana la urma pe biletele pt turcia? Total....sa-mi fac o idee
mmiha
alexa si mami spune:
lucia, ce coincidenta:) si eu tot ficatei le-am facut aseara. deci mancati in continuare carne de pui? la noi e carnea cea mai importanta, apoi vitelul si pestele. si daca o eliminam ce naiba mai mincam?
alexa
light spune:
Maria2mami gandeste-te ca e totusi confort 2 in zona nashpa deci sunt sanse sa fie mai ieftin. In fine, o sa intreb si eu de curiozitate cat cere.
maria2mami spune:
Alinuta...sunt deprimata rau si am confundat grecia cu turcia....da mi-a ramas in minte turcia pt ca fratele meu ia trimis niste oferte pt turcia
Am vrea , da, nu stiu...sa vedem...daca gasim unde sa locuim ne mutam!
Fetelor...eu deabia azi am vazut subiectul deschis pentru ziua ?Mariei la Evenimente......sunt dusa rau
Andreea senx
Va multumesc inca odata pentru toate urarile si sa vi le intoarca DD de 1000 de ori mai multe!
mmiha