Mamici casnice (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sa va recuperez de pe pagina 2.

Luna si eu merg la mare, in Grecia, saptamana viitoare. Ma intorc cu poze si impresii :)

Sara e tot cu diaree, dar cu regim strict, azi n-a facut kk decat de 2 ori, deja e o realizare.

pe toate, fara discriminari:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Io am nervi!Am apa oprita de dimineata, fara nici un anunt anterior, ca sa nu apucam sa ne oprim apa, vremea iar s-a facut ca naiba insa io tot sper ca ajungem azi la desen, si am mai scapat si punga cu capsuni de le-am imprastiat pe jos. Acum ma grabesc sa il culc pe Liviu, poate totusi mergem la desen la 6. So face frumos afara, cine stie.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lucia si la noi se mai intampla sa se mai ia apa,parca am fi pe vremea raposatului si se intampla sa fie dimineata si nici de o cafea nu am,asa ca recurg la bidoanele cu apa de la flori

Flavia,petrecere frumoasa la mare si sa va tihneasca!Asteptam poze!...Pentru diaree,de cate ori am avut probleme cu cea mica ,ca sa nu renunt la lapte eu i-am mai luat un lapte praf de la milupa (ceva de genul (NH25..ceva de genul asta)e anume pt diaree.

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda2000 spune:

vreau si eu pe lista voastra
stau acasa ! parol pe verificate ! si cresc pe Andrei mic (26 feb 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mirinda bine ai venit .
O sa trec maine pe la Iasi sa te verific.Pana una alta, sa-ti traiasca Andrei si sa fie sanatos si mancacios.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

acum m-am intors de la plimbare,hranit culcat copilul ma duc sa pun mancarea la foc si revin asa sper

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Da mai Luna da la noi e oprita de azi dimineata, vreau si io sa imi spal vasele, capsunile si asa mai departe, da apa ioc.Bine ai venit mirinda, proaspata mamica, sa iti traiasca bebelinu!La noi colac peste pupaza, mai taie si copacii in fata blocului si se aude un zgomot infernal si motorul ala de la drujba, ca abia a adormit copilul. Ce credeti, se opreste ploaia in 2 ore?Fetele nemtzoaicele, ma ajutati si pe mine cu o felicitare pentru un unchi neamtz? E ziua lui si vreau sa ii scriu in germana o felicitare.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mirinda ,bine ai venit!
Luna,vb serios!
LUcia, e tare rau cand se opreste apa fara sa te anunte. am patit si eu chestia asta.
Flavia saptamana viitoare pleci? in ce statiune?
Cami ,vad ca te-ai trezit. zi si tu ceva.
la noi cred ca o sa ploua asa ca ma apuc de calcat.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by diadaniela
Cami ,vad ca te-ai trezit. zi si tu ceva.

nu ca nu vaz tastele...
inca dorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

m-ai prins Fla
Sa stiti ca nu v-am abandonat, dar de cand a dat caldura m-am cam invatat sa dau drumul toto mai rar la calculator.Si atunci cand o fac citesc romane.Am imbatranit fetelor, nu mai pot tine pasul cu voi

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.

Mergi la inceput