Mamici casnice (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Neatza!Voi ba scrieti 10 pagini in doo ore ori doo pagini in 3 zile. Pai ce faceti aici?Andora, si noi venim daca nu apare ceva neprevazut, evident.Adinelule cum te mai simti? Te-ai mai linistit? Dar Andrei?Miha (mariussmic) da tu ce patizisi de esti asa suparata?Miha (Maria2mami) ce ai mai facut cu cautarile de inchiriere? Noi avem aici la etajul 1, un apartament cu 3 camere confort 2, liber, despre care am auzit ca e de inchiriat. Tocmai i-a schimbat proprietara wc ul ca mi-a bubuit mie in cap acum 2 zile. Insa e zona tare nasoala, Zetzari, fara acces la metrou si fara parcuri in apropiere.Daca te intereseaza, eu o intreb pretul.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza, am intrat sa salut frumos si in special un pupic dulce pentru cuscra mea. Dar ce-ai patzit mami ? Treci aici la povestit, ca dupa... itzi trece.

Va doresc o zi buna la toate, ma duc afara la soare, sa ma prajesc in gradina

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna dimineata!

Azi ma simt mai bine ca nu am mai avut de citit n pagini ci doar 2

Danelutza se pot scoate poze pe CD din film normal?(ai zis ca ai dus filmul la developat si apoi pui poze aici....zi-mi si mie te rog)si inca ceva...ma primesti si pe mine la tine in gradina?? vreau si eu la soare ca m-am saturat de vremea asta schimbatoare!!!

Fetelor,mergeti anul asta la mare??Daca da...unde??

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

[pup fetili si iau si io o gura de cafea cu voi.Ca am fost pana la inspectorat si n-am baut doza zilnica pana acum.

Luna iti raspund io.Da, se poate pune film normal pe CD.Cauti un studio foto unde sa aiba aparatura necesara si gata.E si mai ieftin decat daca ai face pozele.Iar daca vrei sa scoti o anumita poza de pe CD pe hartie fotografica se poate face si chestia asta.

Andora sunt datoare cu o bere si multumiri ca mi-ai promis ca faci vrajitorii sa vand apartamentul si am reusit.

Va pe toate in ordine aleatorie si revin.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu merg la mare in Bulgaria.
mai vine cineva?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Georgi merci frumos de raspuns,banuiam ca se poate dar nu stiam amanunte.

Dana,vorbesti serios??

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Heloooooooo...Pag 2?

Cu placere Luna

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

PORUMBEL 30 iata linkul cu obiectele in care gasesti si carutu.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=b292&dnm=629dre2.jpg&src=ph

bey Miha de ce nu apare la link?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

ba da apare.sunt dusa cu capu eu rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Ce dragute sunteti, andora, Lucia mirela dar si celelalte...acum iar nu pot scrie ca mi s-a terminat pauza..:) era prea scurta de 2 minute:), numai v-am citit!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput