Mamici casnice (55)
Raspunsuri - Pagina 6
georgi75 spune:
Doar o pagina ati scris???
Si io ma pregateam sa citesc romane, ca de obicei.
Eh!Io sunt prin zona ca am mancarica la foc.Mai trec io pe-aci.Pana una alta... iar
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA
Stati sa vedeti cand or aparea subecte de genul " femeile cu nume de Radu uniti-va!"
... dar cu homosexuali unitzi-va nu au subiect inca ?
Cami ai vazut ca vorbesti cu mine ? Le-am dat la developat, cum apar, cum baga fata tzestoasele.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
mariussimiuc spune:
Buna seara!
Dragele mele,eu ma duc sa-mi odihnesc cei cativa neuroni pe care-i (mai) am si pana maine ma mai gandesc...la mai multe lucruri.N-as vrea sa dau acum cu parul in balta,ca sunt prea suparata si socata,poate pana maine-mi trece.
Va pup si POATE ne mai auzim!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Dana_ch spune:
va pup pe toate si ma duc la nani
azi am umlat toata ziua si apoi am avut ceva de lucru pe calc si sunt rupta.
Poze cu Lucas
malla spune:
Neata, mi-e somn, dar Andrei s-a trezit plangand, nu stiu de ce si am sarit ca arsa din pat sa il linistesc...
va dau cafeaua si plec:)
vai ce somn imi e!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
malla spune:
vai ce fain de voi ca inca mai faceti nanai la ora asta.. as vrea sa fiu in locul vostru, dar numai la nani :)
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
Dana_ch spune:
'neata
mersi de cafea adinell s-a linistit Andrei?
si eu m-am trezit de o jumate de ora daca te consoleaza cu ceva
Poze cu Lucas
andora spune:
Neata mai fetelor si multam de cafeloi, chiar am uitat sa-mi fac azi.... ca de obicei.
Sa fiu scurtissima...
Cami esti tu pestoaica da' nasi-mea-i varsatoare ca mine , sa vezi ce pupaturi iti mai var cand ne=om vedea (eu tot sper sa fie) Am vrut sa-ti zic de ieri, sa stii ca eu ti-am avzut ingerasii acolo drepti in poza aia cand plecau la scoala, sunt superbi, ti-am zis io atuncea
Lucia daaaa sper sa ajungem azi acolo, vroiam sa trecem prin Cora dupa masa asa ca ne e in drum, sper sa fim la 18 la Plaza.
Miha mai esti trista? Cum e cu problemutele, te-ai mai gandit??
Flavia tu ce mai zici.... verigheta e ok acum?
Adinellu', Alina, Dana, Danelutzo, Georgi pup!
Gata pauza mea ca vrea gogoassa sa-i fac baloane. Pa!
V-am zis ca am tuns maimuta?
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea