Mamici casnice (55)
Raspunsuri - Pagina 14
light spune:
Da mai Adinelu, imi imaginez ca pentru fiecare are o semnificatie aparte acest nume, Andrei, fiecare nume are o istorie, si in plus e si nume de Sfant .Noua ne-ar fi placut un nume ceva mai rar dar si de sfant sa fie. Oricum, noi am ales foarte greu numele. pentru ca al meu sot a fost foarte pretentios in privinta asta. Sper ca nu te-ai suparat.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
CRISMIR spune:
Salutare fetelor!
Eu am lipsit ieri,foarte motivat...din pacate am fost la doctor cu Robert,are un virus luat de naiba stie unde,cu rosu in gat,dar rau de tot,febra(39,5) si nasuc infundat....asa ca acum ne doftoricim,si a zis nenea doct. ca in 3-4 zile mai trece din boala,dar abia dupa 15 zile sa va face complet bine...ufff,altfel el e ok,la fel de "atomic",doar ca mai si maraie si nu papa
Da,cam astea ar fi vestile mele!
FLAVIA,cum nu ai gasit poze cu fetele de pe DC?!...sunt in al doilea link ,ultimul album,de pe la pag 3,cele mai recente,dar sunt si mai vechi tot cu ele
Multumesc tuturor care ne-au admirat pozele(scuze dar nu am timp sa scriu la fiecare in parte,sunt mult prea)
Mai vroiam sa va zic ceva si am uitat
MIHA da,asa este,cand la noi e 10 dimineata la voi e 5 dupa amiaza...si la mine e la fel ca si la Cami.
Am vazut ca vorbeati de preturi in vacante...eu anul trecut am fost in Grecia la Nei Pori,cu 110 euro 7 nopti,cazare la vila, fara masa...din 1 septembrie,...asa ca exista preturi bune dar trebuie sa le gasesti mai din timp...a fost foarte bine,mie mi-a placut.
A,mi-am mai amintit ceva...CAMI,vezi ca eu cu valizele am incurcat-o cand am plecat din Ro...habar nu am avut de kg ca s-a modificat,si a trebuit sa-mi golesc jumate din fiecare valiza in portbagajul masinii(la tatal meu)...am crezut ca mor ca nu stiam ce sa scot,uffffff....s-au tampit astia,ca sa de putin este 23kg
Hai ca va ,mai revin!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
light spune:
quote:IO as posta decat atat la subectul ala : PE MINE NU
Originally posted by maria2mami
Beeeeyyyyy ma tin de cand am venit la serv sa zic de subiectu cu "pe mine ma cheama Ana...pe tine ...Azorel si Azorica"Zice tipa ca numele Maria e Pt eaHai sa deschidem si noi o sectune cu Mihaelele casnicute...vreti eee?mmiha
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
diadaniela spune:
Lucia ,te duci tu si zici: pe mine nu ,iar dupa vin eu si zic:nici pe mine.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRISMIR spune:
FLAVIA unde esti, sa o sarbatorim pe STELUTA!!!!!!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
light spune:
quote:Esti pe faza? Ma duc? Pe bune?
Originally posted by diadaniela
Lucia ,te duci tu si zici: pe mine nu ,iar dupa vin eu si zic:nici pe mine.,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,Dana
malla spune:
Mai Lucia nu m-am suparat, chiar asa de sensibiluta ma crezi?
Nu stiu de ce s-a facut impresia asta, ca nu esti singura care tot imi zice asta... Eu zic ca se poate discuta cu mine si lucruri mai sensibile (dar nu numai), si in urma lor nu reactionez cu suparare...
Concluzia, e ca nici nu a fost acela motiv de suparare!!! :)
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
light spune:
Adinell stai linistita, am io niste pitici pe creieri.Uneori mi-e teama sa nu supar sau sa deranjez pe cineva, sa nu zic ceva gresit, si asa mai departe. Iti pot confirma mamicile de 2002.Andora noi am fost si azi la desen, dar incep sa ma simt tot mai aiurea, pentru ca LIviu nu are rabdare, nu se concentreaza prea mult la ce i se cere si odata se plictiseste, nu mai deseneaza si gata. DAca acasa face desenele alea superbe, acolo nici nu zici ca e Liviu la desen. Si incepe ca vrea sa plecam, ca sa mergem sa ne uitam la jucarii si tot asa. Mi-a fost tare aiurea azi, mai ales ca celelalte fetite desenau si erau cuminti si ascultatoare. Aici se vede faptul ca nu merge la gradi, ce sa fac, asta e. Mai e o data, miercuri inainte de vacanta, apoi se va termina, va fi doar program de vacanta. El ma tot bate la cap sa mergem, dar acolo nu coopereaza asa cum mi-as dori.
malla spune:
Maria2mami, si eu am citit intr-o carte ca nu e bine sa ii dai prea multe jucarii la copil dintr-o data, ca se obisnuieste cu ele si apoi nu mai prezinta nici un interes pentru el... dar am facut greseala sa i le pun pe toate(sau ma rog, f. multe), cand ma simteam f. rau, cand am avut caderea aia de o saptamana, ca nu stiam ce sa ii fac numai sa nu mai urle... dadeam oricat pentru cateva minute de liniste...no, si acuma copilul s-a saturat de ele, de aceea i-am dat o sticla si o punga(punga numai in prezenta mea, s-a jucat un pic cu ea ca ii placea cum fosnea si apoi a aruncat-o jos din patut)...
acuma Andrei e si un pic raut, inteleg ca e varsta, dar il simt ca e a sa de incapatanat, daca nu ii faci ceva cand vrea el plange pana se ineaca...il astept sa mai creasca ca apoi sa modelez la el:)
Se vede ca am ce lucra!!! Dumnezeu sa ma ajute!
LuciaMirela, stai linistita ca e bine! Nu ma suparai!!!:)
Numai noi suntem pe aici, fetele unde-s?
Adinella
Andrei si Adriana
malla spune:
Crismir, Flavia e plecata, nu e acasa :) A iesit la aer!
Adinella
Andrei si Adriana