Mamici casnice (55)
Raspunsuri - Pagina 13
malla spune:
Ma duc sa ii scriu la maria2mami un mesaj luung ca nu intelesai ceva
Unde-i andora? Ca mi-e dor de ea:)
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
maria2mami spune:
Adriana primit pm...raspuns in graba pm
Cami sper sa nu-mi dea cu ceva in cap Flavia si sper sa nu ma insel...da stiu ca a cauta foarte mult sa obtina un pret mai bun si cat mai mic pentru sejur....nu are cum sa fie / zi 120 euro.
Dana pentru Nisipuri...tin minte, fff vag, dehh memoria mea batrana, ca am gasit pe la inceputul lui mai cand cautam pt mine si la 180 - 200 - 220 euro pentru sf lui august incep lui sept.
mmiha
malla spune:
georgy, cum facusi de iti schimbasi titulatura? Am observat mai demult, dar am tot uitat sa te intreb?
LuciaMirela, in legatura cu numele de Andrei, mie place enorm, chiar daca majoritatea baieteilor il au... nu ma deranjeaza ca si altii se bucura de acelasi nume... Poate din cauza ca e ales pe criterii biblice, poate de aceea imi place asa de mult!
Unde e Mirinda? Draga noastra, asteptam sa ne povestesti de tine, de cand esti acasa cu bebele, parca ziceai ca in februarie s-a nascut? Inseamna ca ai ceva timp de cand te-ai linistit acasa... hai ca te-as mai intreba multe dar nu vreau sa te stresez, te mai las oleaca:)
Alexa si mami, mie mi-e teama sa ii mai dau la Andrei pui, ii dau peste mai degraba... nici noi nu mai mancam de teama....nu ne dam in vant dupa peste dar...deocamdata nu mai cumparam pui o perioada! (Parca tu intrebai daca mai mancam pui)
Andrei se plictiseste de orice jucarie, si nu stiam ce sa ii mai dau ca sa ii mai captez atentia...
Cum credeti ca l-am facut sa taca si sa se joace? I-am pus in brate o sticla de plastic curata...si minune: e asa de cuminte, o exploreaza de o ora!
Nu stiam ca nu prefera jucariile ci prefera alte alea la care nici nu ma gandeam...:)
Maine ii pun calculatorul in brate! :)
Sau am mai obserbat ceva la el: ii plac pungile de plastic!!! Sa ii tot dau ca e cel mai cuminte...Bebelusii vostrii cu ce prefera sa se joace, oare e ciudat Andrei? Mie imi vine sa rad, dar e asa dragut cu sticla aia in mainile lui mici, abia o tine... Asa ca sunt libera acum...:)
Adinella
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
EI, de data asta v-ati intiiiins.
Io facui clatite nah!Cu dulceata de capsuni..Mai am cateva si le termin.Cred ca ar trebui sa-i opresc si la soatza, nu?
Adinella cum sa fac...Cum ai facut si tu.1oo0 de puncte si gata titulaturaaaa...
Si nu mai stiu bah! ce mai scrisarati...Uitai, uita-m-ar moartea si necazurileeeee....
Eh! Va .
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
maria2mami spune:
Adriana...in leg cu jucariile...secretul este sa i-le iei pe cele de care sa plictisit cateva zile...poate o sapt...sa nu le mai vada si apoi va fi super incantat de ele....am citit intr-o carte de bebe....ce desteapta sunt eee
Si sa-i dai orice nu e periculos, sa nu fie jucarie.....sa fie curat....in afara de pungi...fara pungi se poate sufoca cu ele.
Maria , mai nou deseneaza.....nicidecum pe hartie.....pe dansa sau pe pereti...o splendoare de desene....chiar o sa-i fac Luciei concurenta.
Beeeyyy am o punga M E S E R I A S A de cirese MAAAAAAARI....si nu ma las pana nu o lichidez
Hai ca va pup...mai am putin ai zbor acasa
mmiha
malla spune:
A, georgy, am crezut ca e cale mai usoara, ca prea repede ti-ai schimbat-o pe prima...asa repede facusi punctele?
Adinella
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Pey daca ma uita dracii pe-aci pe DC... si ma mai mananca degetele sa mai si scriu...
Da gataaa...acu plec afara.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
maria2mami spune:
Mey Cami ia lamureste acilea baba de mine..... cand la noi e 17.00 dupa-amiaza la tine e 10 dimineataaaa???
Sa stii ca nu te-am uitat cu sortzuletzul sexyy....sunt in cautari...hai ca am in graba mareeee
mmiha
maria2mami spune:
Beeeeyyyyy ma tin de cand am venit la serv sa zic de subiectu cu "pe mine ma cheama Ana...pe tine ...Azorel si Azorica"
Zice tipa ca numele Maria e Pt ea
Hai sa deschidem si noi o sectune cu Mihaelele casnicute...vreti eee?
mmiha
maria2mami spune:
Camiiiiiiii cu dedicatie speciala pentru tineeee...ca nu esti destul de.........sa nu arunci cu rosiiii:
Doi polițiști pe un aeroport.
- Măi, eu nu pot să înțeleg cum poate un terorist să deturneze ditamai avionul care e așa de mare...
- Măi tâmpitule, nu-l deturnează când e la sol, ci în aer sus când se face mic de tot...
mmiha