Mamici casnice (55)
Raspunsuri - Pagina 15
light spune:
Si Andora cica pleaca la Cora si apoi la desen. La desen nu a venit, asa ca sper sa apara, sau nu i-o merge netu!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
CRISMIR spune:
ADINEL,mersic!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
georgi75 spune:
Sal'tare...
Am fost afara si ne-a prins potopul....A venit tati cu masina si ne-a pescuit.
Lucia suntem pe aceeasi lungime de unda.Si io ma gandeam sa intru la Anute sa le zic ca pe mine nu, dar pe mamaie da.Da m-am razgandit.
Si Dana e pe faza vad.Ce-ar fi daca am intra toate 3?Mooaaaamaaaa... ne-am dobandi neste dusmani pe viata.Va zic io...
Flaviaaaaa ce faaaaci?Sarbatoresti?BRAVO STEAUA.Bey!Ce-au facut rapidistii...
Hai ca tre sa bag bebelina la nani.Revin of course.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
diadaniela spune:
bey ,mergem?
sunteti?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
bey ,mergem?
sunteti?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Stai cumine ca se duc alea la biserica si dau acatiste la biserica....
Sau ne fac farmeceeeee.....Ptiu, piei
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
light spune:
Io merg, gata?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
light spune:
Gata, fusei.
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA
Io merg, gata?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!
Liviu - desene si picturi noi
Io nu...
Ii spuneti voi ca si pe mamaie o chema Ana?A murit saraca...DD s-o ierte
Bey, lasati-ma sa-mi culc cupilu'.....Ma provocati aci...Hai ca viu io inapoi...
Avem si POZE
CRISMIR spune:
LUCIA,esti mortala...sa vezi acum scandal!!!!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
light spune:
Hai ma, ca doar or sti de gluma. Nu am zis-o cu rautate!