Mamici casnice (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Mai, fete eu le inteleg pe Anne... :) Asa cum avem noi clubul casnicutelor asa si-au facut si ele clubul Annelor... Mi se par chiar dragute si sunt sincere!
Daca m-ar fii chemat Ana as fi mers si pe acolo, ca tot sunt inscrisa in multeeeeeeeeeee locuri! Apropo, s-a facut si clubul Magdalenelor!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

Va salut fetele,
is pe fuga asa ca tura asta va salut numai scurt ,am sa intru cu detalii.
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am cetit tottt, salvat retzeta de la Cami, ma duc sa cetesc ce-atzi facut voi pe la Anneeee.

Dar cuscra mea unde-a disparut, scrisese ieri seara de clubul Dabija, cind am vrut sa-i raspund disparuse, mesajul nu cuscra.

Danelor, ca sintem soficiente, facem club sau nu ?

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Aci ma bag si io...Ca ma cheama si Daniela...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Fetelor, imi cer scuze, vin si eu la voi cand am nevoie: Am reisntalat windowsul si am ramas fara messenger. Am gasit si am instalat si mess de pe net dar nu reusesc sa vorbesc cu nimeni, nu mi se deschide fereastra de dialog. Stie cineva ceva? Ce am gresit sau ce trebuie sa mai fac?
Am toata lista de prieteni dar nu se intampla nimic cand dau dublu clik pe una dintre ele (prietenele).

Si inca ceva: Gegea, mai esti pe aici? Te rog, tine-ma si pe mine la curant cu ce se mai intampla in "Stapana destinului" si scrie-mi si mie adresa exacta de unde ai citit tu despre serialul asta ca eu am rasfoit toate furumurile "acasa" si nu am gasit nimic. Saptamana viitoare plec in Canada si vad ca o sa pierd exact ultimele episoade, dupa ce am urmarit cu sufletul la gura raman cu ochii in soare. Asa ca te rog ca nu mai cunosc pe nimeni care urmareste, sa-mi povestesti si mie, eventual pe PM ce se intampla de miercuri incolo, ca joi -15 plec cu noaptea in cap.
Va pup si sper sa mai vorbim pana atunci.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dana d nu ma pricep la ce-ai facut tu cu messengerul, dar da adresa ta ca te tragem de mineca sa vedem, functzioneaza sau nu. Gegea intra mai rarutz, credem ca-i ocupata cu motzata aia frumoasa, dar daca ai intrebat sigur itzi raspunde, ca stiu ca ne urmareshte din umbra.
Georgi pai asha spune ca te cheama si Daniela, punem de ceva chef, vreun sfint, ca tare nu stiu cind se sarbatoreste sfinta Daniela
Lucia trecui eu pe la fete, tzi-a raspuns o Anna, chiar dragutza cum a scris.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pe 17 decembrie este la ortodocsi Sf.Daniel.Nici io nu stiam.Am aflat de la preot cand am facut molifta la casa.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna seara,ca o mama imorala iara l-am lasat pe lucas sa planga 5 min si a adormi saracutu.

cami vazu-i ca ai logoree de aia te-am intrebat,ai avut spor la cumparaturi? si eu fac praji cu fructe si deasupra ornez cu frisca si cioco rasa

ioana gata prajitura vin si eu la o bucatica,ma primesti?hai ca eu vin cu visinata

adinela jucariile preferate ale lui lucas sunt tot pungi cutii sticle.....

geogi wow clatite

mirela robert sa se faca cat mai repede bine,sanatate multa.

lucia probabil ca e obosit liviu sau e o faza,lasa ca vine vacanta si se mai relaxeaza,oricum e sa nu uitam ca sunt copii si sunt micuti sigur ca-i place ca altfel nu ar mai cere sa mergeti eu zic sa stai linistita.

dana intru si eu in clubul danelor

fla ai venit de la plimbare?

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Eu mai intrai un pic, sa va spun noapte buna la toate fetele, acum ma duc iar la sot...pa va pup!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Adinell nu-i nici un bai cu Anele, doar ca e distractiv titlul.Stai sa vezi ca intre timp am luat-o razna si am inceput sa imi imaginez singura tot soiul de subecte care mai de care mai haioase, nu am putut adormi ca ma pufnea rasul si am venit sa va scriu si voua, ca acu ma fac intemeietor de cluburi:- clubul celor care au pierdut ultimul episod din Secretul Mariei- clubul celor care adorm pe partea dreapta- clubul celor nascuti sambata- clubul celor care au dormitorul catre rasarit- clubul celor care stau la etajul 2 din 10 cu 3 cameresi tot asa, nu mai zic ca m-am sonat deja.Danelutza i-am raspuns Danei deja.Dana ch multumesc de pupic, eh io sunt cam convinsa ca e vorba de gradinita, se vede clar ca un copil care merge la gradi se comporta altfel, pe cand Liviu e mai rebel si are mai putina rabdare.Insa dupa ce frica am tras iarna asta, deja prioritatea numarul 1 este sanatatea si cu gradi, ne-om descurca noi si de la 5 ani daca mai stam pe-aici.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput