Viata in Japonia (36)
Raspunsuri - Pagina 7
Samurai-lady spune:
La noi,la blok e liftu de la TOSHIBA ,norocul nostru.
Dar,tot pe scari urc,stau doar la etajul 3.
Doamne Fereste de asa nenorociri.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
chibi spune:
Buna fetelor. Am gasit un link japonez , cu un tabel chinezesc pt. viitoarele mamici in aflarea sexului copilului. Trebuie calculata virsta femeii in vechea metoda chinezeasca. Nu va speriati este in tabel o metoda de calculare.Apoi te uiti in tabel la virta femeii in perioada conceperii si la luna in care copilul a fost conceput. Succes! http://www.geocities.co.jp/SweetHome-Ivory/4997/umiwakeuranai.html
sau http://kozuputti.hp.infoseek.co.jp/umiwake_hyou.htm
Distracie placuta!
nanami spune:
nu-i mai bine de mine ca stau la parter??!!! in ultimii 2 ani deja e al doilea caz... vai vai vai
mamica de terorist
Dandush spune:
quote:
Originally posted by knicoleta
CE SA ZIC SI EU DAN_jp am terminat de crosetat cirapi 42 marimea fetelor la 7 lu ni veti burta mare
poti sa traduci??
D.K.
nanami spune:
quote:
Originally posted by Dandush
poti sa traduci??
D.K.
si eu as vrea sa stiu
mamica de terorist
Deserted spune:
quote:
Originally posted by knicoleta
ce vre sati traduc ... marim
Knicoleta, ce mai faci, mi-a fost dor de tine!
cred ca si lu' Dan i-a fost dor de tine.
nanami, dandush, eu cred ca nu e cazul.
"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.
nanami spune:
dragele mele nu a fost nimic cu rea intentie pur si simplu nu am inteles ce a vrut sa zica ,,, si cred ca si dandush nu a avut vreo intentie rea sau sa avem ceva cu voi ... in fine ...
eu imi cer scuze pt. amandoua
sper sa fim iertate ( o fi fost ceva mai de mult si noi nu eram pe faza)
mamica de terorist
knicoleta spune:
Desertet bine fac pe acasa cu frati si cu sotul copilu si burtic asta mare care iaduce lui amon o suriora
eli spune:
buna! am intrat sa urez o vara frumoasa si nu prea fierbinte pt cei care o vor petrece in Japonia. noi plecam maine spre Romania, e prima data cand merg cu Stefan, sper sa imi fie usor. AM pus in geamantane "toata casa". ne mai auzim din Romania! weekend placut!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
Samurai-lady spune:
DRUM BUN Eli si bb Stefan !!!
Eu m-am fugarit cu Kenta prin avion de cred ca am slabit vro 2 kg.
Have a good flight !
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe