Viata in Japonia (36)
Raspunsuri - Pagina 6
pika-pika spune:
Cum il vezi soma pe Hagi?Am vazut si eu meciul aseara,ce m-o fi apucat?Cred ca de curiozitate.
Na,ma bag si eu ca musca-n lapte
36+
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
soma spune:
pai pe Hagi nu prea-l vad antrenor. asa si cu Zico. poa sa fie de la dioptrii, dar asa vad eu.....
pika-pika spune:
Pai de cand e zico antrenor cica au ajuns si japonezii la mondiale.
36+
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
soma spune:
au ajuns la mondiale de cand au jumate din echipa pe la cluburi din europa si bani multi bagati in J-league. Jucau altceva parca acu 4 ani.
Iar de calificat s-au calificat lasand acasa China, Bahrein, Irak parca, si altele de genu asta..
Nici japii nu prea inteleg tactica lui Zico. Au insa un mare respect pentru vedete
Deserted spune:
Si eu am o parerea proasta despre zico si nu cred ca este unul potrivit pentru japonia, mai bun era francezul..La meciul cu croatia nici nu ma uit pentru ca stiu sigur ca vor pierde.
nanami spune:
buna japonici
devyla pt. ganganiile alea din orez se gaseste de cumparat un tub, ca o sticluta de plastic in forma de ardel rosu ( togarashi kun), il pui in orez si cica nu mai sunt prob. se gaseste oriunde. super market(raionul de orez) sau chiar la home center, bafta.
cu fotbalul nu le am asa ca ma abtin cu comentariile.
o zi buna tuturor
mamica de terorist
pika-pika spune:
quote:
Originally posted by soma
Nici japii nu prea inteleg tactica lui Zico. Au insa un mare respect pentru vedete
Nu stiam ca asa gandesc japonezii despre zico.Dar asta asa e cu vedetele,si cred ca si pe Alex Santos l-au bagat sa joace doar pentru ca e brazilian nu ca ar juca bine.Cel putin asa mi se pare mie.
37
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
ella@ spune:
quote:Soacra mea pune in orez "sumi"-carbuni si nu a avut probleme niciodata.
Originally posted by devylla
wow ce liste...
Bun venit noilor veniti!
AM o intrebare...aseara am observat ca pe marginile cutii in care tin orezul erau niste puncte negre maricele.Ma uit mai bine si defapt erau coconi si niste larve de ceva insecte banuiesc...am descoperit si insectele(asa o face orezul-insecte)zburatoare.Acum am spalat cutia,am scapat de larve...dar am observat ca si in orez sunt prezente.
Ce sa fac in situatia asta?Cum sa scap de ele?
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/
Deserted spune:
Ati vazut problema cu lifturile? acum de cite ori iau un lift ma uita sa vad de ce companie e facut, ce-am vazut la TV mi s-a facut frica.Apropos, ma intreaba azi un coleg :" In Romania aveti lifturi?", i-am zis ca NU, urcam inca pe scari, nu sintem atat de evoluati..
"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.