Viata in Japonia (36)
Raspunsuri - Pagina 5
hanako2004 spune:
nickolle...bine ai venitsi sedere placuta alaturi de
japonici...sa vii sa ne mai spui una alta despre tine
..si la noi prin zona afost racoare insa am fost la lacul (BIYAKo )
de la 6 dimineata si abea acum am ajuns si noi acasuta
toata ziua ne-am dat pe jeto skysi ne-am balacit in apa
va pup
sunt moarta ...ma duc la nani
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze
nickolle spune:
Va multumesc pt primire! E tare placuta atmosfera aici la voi! Despre mine........cred ca am gresit pe la stegulet, acum sunt in tara,am venit de 2 saptamani! M-am casatorit acum 7 luni in Japan si acum am venit sa imi vad si eu familia si sa imi schimb actele! Stiti voi, treaba aia care te pune mult pe drumuri! Sunt bucuroasa ca am venit acasa, ca sunt cu ai mei dar cand vine vorba de acte nu imi place deloc treaba asta! Mi se pare asa de incurcata treba asta! Poate gresesc, poate asa e si la Japan, dar acolo s-a cam ocupat sotul de tot si nu prea stiu, dar nu l-am auzit sa se planga! Gata ca deja m-am intins la vorba!Mai lasam si pe data viitoare!
nanami spune:
bun venit nickolle
japonici ce mai faceti??? slaba miscare
eu am avut o zi fffff... grea cu teroristul meu la spital , dar a trecut de maine o iau iar de coada la servici
o zi buna tuturor
mamica de terorist
Deserted spune:
eu mai citesc pe aici dar sint prinsa pe net in niste discutii socio-politice foarte dinamice..
hanako2004 spune:
Deserted bine ai venite prima data cand postezi la viata din
japonia??ca nu te-am mai vazut..oricum sedere placuta alaturi de noi si te mai asteptam
haideti japonici mai spuneti si voi ceva ca e cam liniste pe la noi
...cam multe japonici nu au mai trecut pe aici...care e treaba?
am sa fac o lista cu fetele disparute
va pup
hanako2004 spune:
ya...am venit si cu listuta disparutilor..............
....
japonel
hanako
aychian
mamaluidavid
dan_jp
soma
boneca30
pika-pika
nshiro
pengunica
ayumi
irimell
saory
taki
bibos
niponel
naomi_ioana
dolphin9913
riara
angel.jp
ren
camilla
iga
akuma...
deci este o listuta mai mica cu membri care totusi au fost mereu pe faza
...ar fi trebuit ca lista sa fie mai incarcata insa nu-mi permite timpul
va pup si va astept la barfe
o zi buna tuturor
devylla spune:
wow ce liste...
Bun venit noilor veniti!
AM o intrebare...aseara am observat ca pe marginile cutii in care tin orezul erau niste puncte negre maricele.Ma uit mai bine si defapt erau coconi si niste larve de ceva insecte banuiesc...am descoperit si insectele(asa o face orezul-insecte)zburatoare.Acum am spalat cutia,am scapat de larve...dar am observat ca si in orez sunt prezente.
Ce sa fac in situatia asta?Cum sa scap de ele?
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
nshiro spune:
Devylla si eu am avut gaze din alea la orez. Am vrut sa-l arunc dar nu m-a lasat soacra-mea. L-a luat la dansa l-a spalat si l-au mancat ei.. bleah... Apoi a venit la mine cu un sac de orez nou si cu niste kusuri (un fel de cutiuta care se lipeste pe partea interioara a capacului de la cutia de orez) pentru a preveni aparitia lor. Avea desenat pe pachet niste boabe de orez si niste muste care fugeau speriate. Cred ca se gasesc de cumparat cam peste tot. Sfatul meu e sa arunci orezul ala.
Vaz ca am fost data la disparuti. Sunt pe aici prin zona numai ca nu am timp... Am inceput munca si ma impart cu greu intre Maria si altele....
Va pupic pe toate si numai bine!
rocsana si bebe maria
soma spune:
samurai blue au fost de fapt doar geisha blue aseara. I-au cam bumbacit ausies de nu stiau ce se intampla.. Tristete mare prin birou astazi.
Ce zic japonezii, pe cine dau vina?
eu il vad pe Zico antrenor precum il vad si pe Hagi al nostru...
devylla spune:
nshiro merci de sfat...i-am zis lu' socrela...la scos pe terasa si l-a lasat la soare ca al meu a zis ca e motainai sa il arunc.Asadar el il mananca,eu sincer nu-mi vine sa mai mananc cand am vauzt ce misuna prin el.
Am sa incerc cu banda de care vorbesti...ma duc sa caut.
Cat despre meci...a venit aseara al meu cu o fatza...acu' nush daca era de la meci sau ...da' l-am auzit bonbanind de meci ceva...insa nu am avut rabdare sa il ascult...asa ca nush pe cine da vina
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina